Na kutiji vrkute mi piše da se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Postoji li rizik ako zatrudnim, a ne znam to odmah, uz konzumaciju čaja? Ja sam mislila da je marulja opasna u trudnoći.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Na jednoj stranici na netu sam procitala da je vrkuta dobra za trudnica i da je mogu piti, a marulj i stolisnik ne jer postoji mogucnost da dodje do pobacaja. Ja sam vise od pola godine pila stoluski i vrkutu, a kad sam to procitala odustala sam od stolisnika. Sad pije samo vrkutu, a uskoro cu pocet piti i marulju samo do ovulacije.
Hvala cure na odgovoru. Uzela sam samo vrkutu za piti, marulju necu zasad bas zato da ne popijem slucajno u krivo vrijeme.
Dita0108 meni kad krenu plodni dani, isto krenu sa iscjetkom. Curama su pomogle te lh trakice, ja još ne koristim, pa ne znam ništa pametno dodati. Pratim si po aplikaciji na mobu, sve mi se podudara.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
31dc više mi bradavice nisu osjetljive, a ni sise me ne bole (inače kad bradavice prestanu biti osjetljive sise bole i tada znam da je M blizu ), trbuh me naravno boli povremeno kao da ću dobiti, ostalih simptoma da ću dobiti nemam, čaj pijem tek 16 dana pa nisam ni očekivala da će odmah pomoći sad odbrojavanje do M (sutra bi kao trebala dobiti po najkraćem ciklusu)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji