Jos malo o godinama. I ja sam bila u ranim 20-tim na fakultetu...imala ozbiljnu vezu ali na pameti su mi vise bili izlasci nego udaja. Na kraju zavrsim fakultet, prekinem tu vezu od 6 godina, napravim stanku od svega...i nenadano upoznam ljubav svog zivota. Znala sam da je to to u roku od 3 mjeseca. Vjencali smo se nakon godinu dana i odmah napravili bebu
A isto tako imam 2-3 prijateljice koje su jednostavno htjele sve ranije obaviti i postale su majke rano i odlicno im ide...
Htjela sam reci da netko tko osjeca da je spreman od 20 god moze biti bolja majka od one starije koja ima dijete samo zato jer tako namece drustvo ili bioloski sat.
Najbitnije da se prati ono iznutra koje ti kaze kad si spreman, nije bitno jel to s 20, 30 ili cak 40 god
<3 2/2013 <3
Mi smo hodali tri godine, vjenčali se prije godinu i 4 mjeseca i trudna sam 4 mjeseca, ja 26 godina, a on 30! Na terenu je, radi vani. 2-3 mjeseca ga nema pa dođe na 2-3 tjedna! Recimo da će u cijeloj trudnoći doći kući 4 puta računajući onaj kad sam ostala trudna. Malo mi je teško zbog toga ali nema druge…
Ma ustvari kad bolje razmislim biti će kad Bog bude htio danas sam slušajući vas malo samu sebe preispitala, malo se i uplašila i shvatila, da bez obzira na moje godine da sam ja zaista spremna, možda je to zato jer sam puno brže odrasla, sazrela ili kako god da to kažem, počela sam rano izlaziti, istina prije ove veze imala sam samo jednu koja je trajala 2,5 god,, ali zaista sam spremna dati srce samo jednom i pokloniti novi život, ionako dragi i ja puno ne izlazimo jer su svi njegovi frendovi oženjeni imaju djecu i uvijek smo u takvom društvu hehe vidjeti ćemo kako nam je dragi Bog odredio
Sretnoooooo svima a sad odo gnjaviti dragog.. pusaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
habibi cestitke od srca na plusicu, zelim ti sve najbolje! Ostale cure kojima nije upalilo, glavu gore i u nove pobjede. Tako mi je i samoj, nema predaje! Meni je zavrsila M i ovih dana krecemo u akciju!
Ja i dragi smo zajedno skoro 4 godine, zaruceni od 11 mj....i jednostavno jedva čekam bebu, sanjam o tome i stvarno sam spremna....izlasci i takve stvari...ni sa 16, ni 18.. A sad još manje :)
Arria uistinu je tesko kad ti je muz na terenu, meni je tesko kad smo razdvojeni i par dana, ti dani budu ko mjeseci
<3 2/2013 <3
Moj je dečko stariji od mene 5 godina a skupa smo 12. Prošli smo svašta skupa, izlazili, putovali i proveli sve vrijeme skupa osim prošle godine smo bili razdvojeni pola godine zbog mog posla. Živimo skupa već 11 i bilo je tu i prije priča i o svatovima i o djeci ali nekako nismo bili za to tada. Sada nismo vjenčani ni zaručeni a spremni za dijete. Godine nisu važne...onaj osjećaj da vam nešto fali i da niste potpuni je važan. Pustite okolo ljude šta pričaju, uvijek će pričati, slušajte sebe i svoje srce!
Habibi cestitaam na plusu i tebi i kumi, zelim vam objema urednu skolsku trudnocu :)))
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bebinjo to je baš lijepo želim vam bebicu jako brzo, zaslužili ste moja strina i stric su zajedno 11 godina vjenčali su se tek prije 3mj i sad će dobiti bebu svoju prvu za par dana, oboje su 36god..
moja tetka je s dečkom 7 godina, oni malo žele bebu pa ne žele, baš su ne zreli, dok npr mama i tata su počeli živjeti zajedno i prije nego su prohodali, bili zajedno 2god i onda se vjenčali jer je tata morao u rat i brzo dobili mene, i kroz tih 22 godine mama nas je rodila 8-ro hehe
ali opet kad pogledam svima njima su to zapravo bile prve ozbiljne veze što je tako slatko i ja sam uvijek mislila da ću i ja tako hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji