Sad još kod ginekologa moram i da bude sve super :))) nadam se da će biti još plusica u skorije vrijeme od vas :*
Čestitam habibi, a jos vece cestitke tvojoj kumi.. 3 godine truda je zaista puno, dobili su najljepsi vjencani poklon unaprijed :)
Najljepši poklon definitivno :) pogotovo jer je bila na operaciji, pola jajnika nema, ali uredno radi..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Čestitam!! Dobre vijesti za kraj ovog mjeseca ali i početak godine!! 💞💞

Habibi čestitam od !
Curke, koliko vi imate ili ste imale godina kod prve trudnoće/djeteta?
Zanima me jer kad gledam na nekim stranicama sve su neke mlade, da se ja sa 26 (rodit ću sa 27 god) osječam starom!
Habibi čestitam od !Curke, koliko vi imate ili ste imale godina kod prve trudnoće/djeteta?Zanima me jer kad gledam na nekim stranicama sve su neke mlade, da se ja sa 26 (rodit ću sa 27 god) osječam starom!
Ma ti si još cura...u cvijetu mladosti!! Hehe
ja imam 30 pa cu imati dijete prije 31...bar se nadam!! Iako sam i ja i dalje u cvijetu mladosti! Osjećam se kao da imam 20. još uvijek.(a mislim da tak i izgledam)
Evo vam svima šaljem puse 😙😚😘😙😘😚 jer se danas osjećam posebno sretnom iako idem po uputnicu za hormone štitnjače

Draga Arria, ma kako staro? to je savrsen timing. Ja sam napunila 30 u decembru, trudnoce ni na pomolu, ali sve zene oko mene (uključujući one iz moje porodice, prijateljice i kolegice) nijedna nije bila trudna/ rodila prije 28, a imale su savršene trudnoce i rodile zdravu i lijepu dječicu.. ne opterecuj se time, totalno je nebitno. Samo ti uzivaj u trudnoci i cuvaj sebe i bebu.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Iskrene čestitke Habibi, tebi i tvojoj kumi. Arria mi smo u prvoj trudnoci i imam 28g a rodit cu s navršenih 29g, eto već su me smjestili u starije prvorotkinje :)

Ja to mogu, ja to hoću....
čestitam habibi!!!!!
lijepo nam je počela ova godina... sa puno plusića
Habibi čestitaaam i tebi i tvojoj kumi to je fantastična vijest da ovaj lijep dan učini još ljepšim
Arria nisi stara, moja tetka ima 36. god još malo 37 i uskoro će roditi svoje prvo dijete.. ja mislim da si ti u idealnim godinama ja se npr osjećam premladom imam 22 god i želim bebu prvo sam mislila to je samo faza proći će,ali eto 5mj ne prolazi ta faza, a svi mi govore da se ne žurim, da sam premlada..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mene sinoć usred noći probudila jaaaaka mučnina, jedva sam disala i smirila se nekako.. E sad tako mi je bilo i prošli ciklus pa sam nedugo nakon toga dobila M, samo šteta što nisam zapisala kad mi se to dogodilo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji