Čestitam!! Dobre vijesti za kraj ovog mjeseca ali i početak godine!! 💞💞
Habibi čestitam od !
Curke, koliko vi imate ili ste imale godina kod prve trudnoće/djeteta?
Zanima me jer kad gledam na nekim stranicama sve su neke mlade, da se ja sa 26 (rodit ću sa 27 god) osječam starom!
Draga Arria, ma kako staro? to je savrsen timing. Ja sam napunila 30 u decembru, trudnoce ni na pomolu, ali sve zene oko mene (uključujući one iz moje porodice, prijateljice i kolegice) nijedna nije bila trudna/ rodila prije 28, a imale su savršene trudnoce i rodile zdravu i lijepu dječicu.. ne opterecuj se time, totalno je nebitno. Samo ti uzivaj u trudnoci i cuvaj sebe i bebu.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Iskrene čestitke Habibi, tebi i tvojoj kumi. Arria mi smo u prvoj trudnoci i imam 28g a rodit cu s navršenih 29g, eto već su me smjestili u starije prvorotkinje :)
Ja to mogu, ja to hoću....
čestitam habibi!!!!!
lijepo nam je počela ova godina... sa puno plusića
Habibi čestitaaam i tebi i tvojoj kumi to je fantastična vijest da ovaj lijep dan učini još ljepšim
Arria nisi stara, moja tetka ima 36. god još malo 37 i uskoro će roditi svoje prvo dijete.. ja mislim da si ti u idealnim godinama ja se npr osjećam premladom imam 22 god i želim bebu prvo sam mislila to je samo faza proći će,ali eto 5mj ne prolazi ta faza, a svi mi govore da se ne žurim, da sam premlada..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mene sinoć usred noći probudila jaaaaka mučnina, jedva sam disala i smirila se nekako.. E sad tako mi je bilo i prošli ciklus pa sam nedugo nakon toga dobila M, samo šteta što nisam zapisala kad mi se to dogodilo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam se danas naručila kod privatnika na 4D! Ima i kod moga doktora ali kad ima puno žena pa ide sve ko na pokretnoj traci, ne stigneš ga ni pitati sve što si htio. Ovako platim 300kn, ultrazvuk traje 30-45 min i sve čemo fino vidjeti, da budem mirna. Idem u utorak pa ne mogu dočekati!
Arria i ja sam baš to htjela pitati. A ti si za moj pojam i više nego mlada mama. Ja sam mislila da ću do 30-te imati sređen život i dvoje djece. Prvo sam zatrudnila s 26, rodila s 27, a evo propali su mi planovi za drugo do 30-te, sad mi je bio zadnji voz za zanijeti, u rujnu punim 30. Al ja se osjećam ko da imam 25, i nimalo se ne osjećam ko neka žena, ja sam i dalje curetak
Sretno na pregledu, 4D je super stvar, bebe budu skroz slične tim snimkama kad se rode, moć ćeš vidjeti čiji nos ima, usta, oči...
Pepita nadam se da ti je sad bolje
AlmS u kojoj ste vi fazi, jesu li plodni dani?
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji