Breskivice, glavu gore i u nove pobjede vec sljedeci mjesec. Znam da nije neka utjeha, ali sve smo prosle kroz to i znam da je grozno, ali samo pozitivno naprijed..
Imas veliki zagljaj..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Evo mene s vijestima....Kupila u dm-u ona dva testa za 29 kn...i prvi pokazao II :D :D nisam ja mogla čekati petak i kuma će kasnije, pa vam javim rezultate...:D
Evo mene s vijestima….Kupila u dm-u ona dva testa za 29 kn…i prvi pokazao II :D :D nisam ja mogla čekati petak i kuma će kasnije, pa vam javim rezultate…:D
to, već sam pomislila da neće biti lijepih vijesti krajem ovog mjeseca, ali evo---- čestitke habibi od srca....
snaga uma....
Jutro klokanice!! Dođem nakon par dana i eto plusa na zadnjem postu. Habibi čestitam od srca!!
Stella, Breskvice, big hug zbog vještice, bebinjo tebi poseban hug!
Meni danas 21. dc, simptomi nula bodova, ništa...

Čestitke novim plusićimaaa
Kako ste inače??
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hvala svima :D evo i kuma javlja da je u istom stanju...:D a što se tiče simptoma, za sada samo taj iscjedak i cicke velike...tu i tamo bol u maternici slično kao prvi dan menge...
Habibi čestitam...bit će to trbušasti svatovi, baš lijepo
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji