Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    30. Siječanj 2015. 08:11

bit će, biti novih bebica... jupi....
    ja svoju M očekujem od jučer i svi su simptomi tu, tako da je pitanje vremena..
    svima puno sreće.... 
    veliki pozzzzzz......

snaga uma....

baby♡girl
    30. Siječanj 2015. 10:06

Konacno gotov nalaz od pape. Sve je super, hvala Bogu. Sad imam jedno pitanje. Obzirom da nisam baš za antibaby pilule, probala bih te ciste na jajnicima rijesiti čajem ili nekim drugim prirodnim lijekovima. Molim savjet što da uzmem. I nakon određene terapije kako uopce provjeriti da li se ciste smanjuju, nestaju ili se situacija ne popravlja?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    30. Siječanj 2015. 10:59

Viky test bi ti već trebao sve pokazati, držim fige
    Muma sretno i nek se ne pojavi glupa M
    Jelena i tebi sretno, nadam se da su u tvom slučaju nisu nastupili simptomi od M već od T 
    AlmS, slažem se s Luki
    BabyGirl, ja pijem vrkutu, i još par cura tu. Najbolje da ti se Pepita javi, ona također, isto ko i ti pokušava čajem izbjeći hormonsku terapiju...Sretno

Svim ostalim trudilicama šaljem HUG!!! 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    30. Siječanj 2015. 10:59

Viky test bi ti već trebao sve pokazati, držim fige
    Muma sretno i nek se ne pojavi glupa M
    Jelena i tebi sretno, nadam se da su u tvom slučaju nisu nastupili simptomi od M već od T 
    AlmS, slažem se s Luki
    BabyGirl, ja pijem vrkutu, i još par cura tu. Najbolje da ti se Pepita javi, ona također, isto ko i ti pokušava čajem izbjeći hormonsku terapiju...Sretno

Svim ostalim trudilicama šaljem HUG!!! 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    30. Siječanj 2015. 11:03

I zaboravila sam dati podršku Teni da bude sve OK, ako nas čita i dalje, vjerojatno je problem u kasnijoj O ko što smo vidjeli dosta puta tu na forumu, držim fige draga da se što manje nerviraš 

P.S. neznam zašto mi računalo izbacuje po dva posta kad samo jednom pritisnem 'Pošalji'

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    30. Siječanj 2015. 11:24

Dobrp jutro curke, ja sam tek sad ustala nije mi dobro, uho me boli još jače, idem doktorici poslije ponovo pa ćemo vidjeti, uz sve to me i trbuh povremeno boli.. :( 

almS nisam nikad koristila vaginalete do sad,ali sam puno čitala i svugdje kažu da ne mogu djelovati na cikluse baš kao što ti je Luki objasnila

BabyGirl meni je prije 15 dana ginekolog dijagnozirao policistične jajnike i odmah sam se bacila na proučavanje.. ima puno čajeva i preparata u kapima koje se mogu koristiti.. Vrkuta,stolisnik, neven, gospina trava, kadulja, rusomača, melisa, kopriva, ma ima toga puno.. Ja sam izabrala u početku samo vrkutu jer sam je već imala doma i uz pijuckanje istraživala o njoj i zaljubila se u nju, zatim sam našla da je za liječenje policističnih jajnika najbolja kombinacija vrkute i stolisnika (hajdučka trava), pa eto sad pijem taj čaj dva tjedna.. pije se 3mj pa pauza 1mj (u pauzi je najbolje piti koprivu tako mi je moja buduća svekrva koja se bavi biljem rekla), a šta se tiče kapi jako su hvaljene femisan A kapi samo to mi je skupo jer jedna je bočica 80kn,a kod liječenja policističnih jajnika se pije malo veća doza pa nije dovoljna ni za mjesec dana.. i naravno što zdravija prehrana (posebno: voće, integralne žitarice, rajčica, mrkva, celer, peršin, naranče, jogurt, smokva, ananas, đumbir, cikla, curry začin, origano,soja, kava od cikorije...)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    30. Siječanj 2015. 11:55

I da, zaboravila sam vam napisati sto se tice policisticnih jajnika, ukoliko imate sindrom policisticnih jajnika, a ne samo policisticne jajnike izbjegavajte secer sto je vise moguce, jer doticni PCOS sa sobom nosi I intoleranciju na glukozu, tocnije pocetni dijabetes.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.