viky96, kao sto kaze mare27, po test! Ti imas dobre sanse da je trudnoca u pitanju.
almS, ne vjerujem da ti vaginalete mogu utjecati na duzinu ciklusa i O, ali mozda mogu utjecati na simptome O, kao sto je izgled sluzi. Zato moze biti O, ali ti ju ne skuzis. Osim ako pratis jos neke znakove, mjeris bazalnu i sl.

bit će, biti novih bebica... jupi....
ja svoju M očekujem od jučer i svi su simptomi tu, tako da je pitanje vremena..
svima puno sreće....
veliki pozzzzzz......
snaga uma....
Konacno gotov nalaz od pape. Sve je super, hvala Bogu. Sad imam jedno pitanje. Obzirom da nisam baš za antibaby pilule, probala bih te ciste na jajnicima rijesiti čajem ili nekim drugim prirodnim lijekovima. Molim savjet što da uzmem. I nakon određene terapije kako uopce provjeriti da li se ciste smanjuju, nestaju ili se situacija ne popravlja?
Konacno gotov nalaz od pape. Sve je super, hvala Bogu. Sad imam jedno pitanje. Obzirom da nisam baš za antibaby pilule, probala bih te ciste na jajnicima rijesiti čajem ili nekim drugim prirodnim lijekovima. Molim savjet što da uzmem. I nakon određene terapije kako uopce provjeriti da li se ciste smanjuju, nestaju ili se situacija ne popravlja?
Ultrazvukom ce ti ginekolog vidit ako se ciste mijenjaju, je su li jos prisutne, ili se povecavaju ili pak pucaju. Za ciste sam cula da je dobro kantarionovo ulje.

14.06.2014. L ♥
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Viky test bi ti već trebao sve pokazati, držim fige
Muma sretno i nek se ne pojavi glupa M
Jelena i tebi sretno, nadam se da su u tvom slučaju nisu nastupili simptomi od M već od T
AlmS, slažem se s Luki
BabyGirl, ja pijem vrkutu, i još par cura tu. Najbolje da ti se Pepita javi, ona također, isto ko i ti pokušava čajem izbjeći hormonsku terapiju...Sretno
Svim ostalim trudilicama šaljem HUG!!!
<3 2/2013 <3
Viky test bi ti već trebao sve pokazati, držim fige
Muma sretno i nek se ne pojavi glupa M
Jelena i tebi sretno, nadam se da su u tvom slučaju nisu nastupili simptomi od M već od T
AlmS, slažem se s Luki
BabyGirl, ja pijem vrkutu, i još par cura tu. Najbolje da ti se Pepita javi, ona također, isto ko i ti pokušava čajem izbjeći hormonsku terapiju...Sretno
Svim ostalim trudilicama šaljem HUG!!!
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji