Moj je dečko stariji od mene 5 godina a skupa smo 12. Prošli smo svašta skupa, izlazili, putovali i proveli sve vrijeme skupa osim prošle godine smo bili razdvojeni pola godine zbog mog posla. Živimo skupa već 11 i bilo je tu i prije priča i o svatovima i o djeci ali nekako nismo bili za to tada. Sada nismo vjenčani ni zaručeni a spremni za dijete. Godine nisu važne...onaj osjećaj da vam nešto fali i da niste potpuni je važan. Pustite okolo ljude šta pričaju, uvijek će pričati, slušajte sebe i svoje srce!

Habibi cestitaam na plusu i tebi i kumi, zelim vam objema urednu skolsku trudnocu :)))
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bebinjo to je baš lijepo želim vam bebicu jako brzo, zaslužili ste moja strina i stric su zajedno 11 godina vjenčali su se tek prije 3mj i sad će dobiti bebu svoju prvu za par dana, oboje su 36god..
moja tetka je s dečkom 7 godina, oni malo žele bebu pa ne žele, baš su ne zreli, dok npr mama i tata su počeli živjeti zajedno i prije nego su prohodali, bili zajedno 2god i onda se vjenčali jer je tata morao u rat i brzo dobili mene, i kroz tih 22 godine mama nas je rodila 8-ro hehe
ali opet kad pogledam svima njima su to zapravo bile prve ozbiljne veze što je tako slatko i ja sam uvijek mislila da ću i ja tako hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
danas je 29dc probudila me neobična bol i osjećaj kao da sam procurila međutim ništa boli me dosta, s tim da me boli i uho jako
i danas idem doktorici što znači opet na antibiotike
🙏👸👸🙏❤️
Hej curke, imam pitanje!
Da li je moguće da imam ovulaciju 10 dana nakon spontanog? To bi značilo da mi je ciklus malo više od 20 dana a svi mi govore da cu vjerovatno dobiti nakon 30 dana ako i tada dobijem. Mislim...voljela bih da ubrzo dobijem gak da mogu opet početi raditi na tome da ostanem trudna ali me sad ovo malo zbunilo!
Hej curke, imam pitanje!
Da li je moguće da imam ovulaciju 10 dana nakon spontanog? To bi značilo da mi je ciklus malo više od 20 dana a svi mi govore da cu vjerovatno dobiti nakon 30 dana ako i tada dobijem. Mislim…voljela bih da ubrzo dobijem gak da mogu opet početi raditi na tome da ostanem trudna ali me sad ovo malo zbunilo!
bebinjo, ne znam da li je moguće nakon spontanog tako brzo imati ovulaciju, ali moj ciklus traje 24 dana i po mome O mi je 9.-10. dan, kako kada. Na fertility mi pokazuje da je 13.dan pa sam još malo zbunjena, mislim da ću ipak morati uzeti lh trakice

Da se i vama javim s prvog pregleda..odmah u bolnicu na konzultacije jer smo mi fenomen ;) po M je 6+3 a ne vidi se ništa samo hvale veliku i lijepu maternicu...hCg je 870.3 i nadamo se da će sve biti ok..više znam u pon ujutro Puse svima koje se truditeeee!!!!!!!
Da se i vama javim s prvog pregleda..odmah u bolnicu na konzultacije jer smo mi fenomen ;) po M je 6+3 a ne vidi se ništa samo hvale veliku i lijepu maternicu…hCg je 870.3 i nadamo se da će sve biti ok..više znam u pon ujutroPuse svima koje se truditeeee!!!!!!!
Draga, drzim fige da je sve ok :) Moguce da ti je bila kasnije ovulacija I da je trudnoca manja zbog toga

14.06.2014. L ♥
Da se i vama javim s prvog pregleda..odmah u bolnicu na konzultacije jer smo mi fenomen ;) po M je 6+3 a ne vidi se ništa samo hvale veliku i lijepu maternicu…hCg je 870.3 i nadamo se da će sve biti ok..više znam u pon ujutroPuse svima koje se truditeeee!!!!!!!
Držim fige da bude sve u redu i obavještavaj nas
🙏👸👸🙏❤️
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Cure..nadam se da je to taj moj dugi ciklus od 30-33/7 dana...ne želim misliti negativno jer vele mi da vide nekakvo zadebljanje na maternici tj.u njoj i da bi tu trebao biti plod
Ako beta naraste onda je sve ok...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji