Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    29. Siječanj 2015. 11:11

danas je 29dc probudila me neobična bol i osjećaj kao da sam procurila međutim ništa  boli me dosta, s tim da me boli i uho jako  i danas idem doktorici što znači opet na antibiotike 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

bebinjo
    29. Siječanj 2015. 13:45

Hej curke, imam pitanje! 
    Da li je moguće da imam ovulaciju 10 dana nakon spontanog? To bi značilo da mi je ciklus malo više od 20 dana a svi mi govore da cu vjerovatno dobiti nakon 30 dana ako i tada dobijem. Mislim...voljela bih da ubrzo dobijem gak da mogu opet početi raditi na tome da ostanem trudna ali me sad ovo malo zbunilo!

Tena9
    29. Siječanj 2015. 14:46

Da se i vama javim s prvog pregleda..odmah u bolnicu na konzultacije jer smo mi fenomen ;) po M je 6+3 a ne vidi se ništa samo hvale veliku i lijepu maternicu...hCg je 870.3 i nadamo se da će sve biti ok..više znam u pon ujutro  Puse svima koje se truditeeee!!!!!!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    29. Siječanj 2015. 15:31

Cure..nadam se da je to taj moj dugi ciklus od 30-33/7 dana...ne želim misliti negativno jer vele mi da vide nekakvo zadebljanje na maternici tj.u njoj i da bi tu trebao biti plod 
    Ako beta naraste onda je sve ok...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

dillb
    29. Siječanj 2015. 15:35

koliko ti klokanica drži fige, mora sve biti u redu. 
    samo pozitivno draga. ni meni se ništa nije vidjelo na prvom pregledu, pa sam morala doći za tjedan dana.

dulcinela
    29. Siječanj 2015. 17:14

Tena, sigurna sam da je sve u redu, mozda je prerano da se plod vidi.
    bebinjo, sretno, zelim ti da sto prije mozes opet poceti raditi na bebi. Jako si hrabra i pozitivna, a takvim ljudima se dogadjaju samo lijepe stvari.
    Cure, ne zamarajte se godinama, ja sam kao Jaca, uskoro punim 35 i radim na prvoj trudnoci. Prije to nije dolazilo na red, a sad kad je sve sjelo na svoje mjesto i poslozilo se, spremni smo. Ne zelim ni razmisljati negativno i ubijati se da imam puno godina. To mora biti kad se poslozi u glavi. Nadam se plusu u 5.pokusaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.