Da se nadovezem s godinama, imam 22, zatrudnila sam s 20 I rodila s 21. Muz je 9 ipo godina stariji od mene I od milja me zove piletina Jako smo zeljeli bebicu I sad bi htjeli jos barem jednu ali naredno vrijeme ne smijem ostati trudna tako da cemo se morati strpiti, ne samo zbog toga. Ostala sam trudna nakon dvije godine....svasta se nesto poklopilo, imala bi simptome sve, a na kraju bi bili simptomi neke bolesti, I tako u krug se sve skupljalo I kad su hormoni nekako poceli ici na bolje jer sam radila svakakve pretrage gdje su se otkrivale bolesti za bolestima, dijelom reprodukcijske prirode iznenadio nas je maleni. Puno vam srece zelim svima I glavu gore, samo pozitivno, prekrasno mi je citati koliko podrske dajete I ohrabrujete sve koje vas citaju I koje vam pisu.

14.06.2014. L ♥
Eto mene od doktorice imam jaku upalu uha, zasad mi je dala kapi neke do sutra da kapam pa da dođem da vidi hoće li mi dati antibiotik ili ću nastaviti kapati..ja se nadam da ću ovaj put izbjeći antibiotik
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
i da cijeli dan me boli trbuh ne jako i ne stalno nego na momente, baš kao kad trebam dobiti, jedino je čudno što me sise još ne bole jedino su bradavice osjetljive :( ajme nadam se da će biti nešto normalno ovaj ciklus
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, sto ti cesto budu tako upale uha?
Nadam se da ce ti proci bez antibiotika :)))
Pepita, sto ti cesto budu tako upale uha?
Nadam se da ce ti proci bez antibiotika :)))
Da sklona sam upalama uha još od malena, pomirila sam se s tim i pazim koliko mogu, ali eto malo nepažnje i propuha, donese svoje..
i ja se nadam iskreno jer očekujem M ili još bolje ne,ali antibiotik bi mi mogao sve poremetiti :)
🙏👸👸🙏❤️

14.06.2014. L ♥
Curke, samo da podjelim s vama, danas dok sam ležala osjetila sam prvi put svog anđela kako se ritnuo, majko mila koji osječaj, plakala sam tri sata poslje!
Curke, samo da podjelim s vama, danas dok sam ležala osjetila sam prvi put svog anđela kako se ritnuo, majko mila koji osječaj, plakala sam tri sata poslje!
Aaaaaaa kako divnoooooooo sigurno je neprocijenjivo
🙏👸👸🙏❤️
Muma, generacijo, drzim palceve i navijam svim srcem da ne dodje glupa M, pa da se za tri dana skupa veselimo.
Tena, sigurno je jos rano, bit ce sve ok, vidjet ces.
Arria, zaista je divno ovo procitati, ne mogu ni zamisliti koliko je divno to dozivjeti.
Pepita, drago mi je sto si izbjegla antibiotike, nisu oni uipce bezezleni. Cuvaj se i ozdravi brzo.
Imam jedno doista poglupo pitanje, nemojte zamjeriti, ali zanima me vase misljenje; naime, uz papa test sam dobila recept za neke vaginalete po jedna dnevno tokom 6 noci. Dr mi je rekla da sam imala skroz neku bezezlenu upalicu, a ja sam procitala da su dobre za vaginalnu floru i za suhocu rodnice. Ne treba recept za njih i pise a to je rekla i teta u ljekarnoj da se cesto uzimaju kao prevencija..
Sada me zanima, mogu li vaginalete uticati na duzinu ciklusa i O? Danas mi je 11dc i nemam nikakvih simptoma ni iscjetka pa zato pitam
Pozz curke...nakon iznenadnog..neobilnog i kratkog krvarenja jos uvijek imam grceve...stalno me nesto probada u donjem dijelu stomaka...sve me zivo boli...stalno nesto moram jesti..na wc-u svakih 20 min...i zgaravica me ubi...iako znam da vjerovatno nista od bebice jos uvijek se nadam... a strah me otici po test ...drzite fige!! :-)
Muma, generacijo, drzim palceve i navijam svim srcem da ne dodje glupa M, pa da se za tri dana skupa veselimo.
Tena, sigurno je jos rano, bit ce sve ok, vidjet ces.
Arria, zaista je divno ovo procitati, ne mogu ni zamisliti koliko je divno to dozivjeti.
Pepita, drago mi je sto si izbjegla antibiotike, nisu oni uipce bezezleni. Cuvaj se i ozdravi brzo.
Imam jedno doista poglupo pitanje, nemojte zamjeriti, ali zanima me vase misljenje; naime, uz papa test sam dobila recept za neke vaginalete po jedna dnevno tokom 6 noci. Dr mi je rekla da sam imala skroz neku bezezlenu upalicu, a ja sam procitala da su dobre za vaginalnu floru i za suhocu rodnice. Ne treba recept za njih i pise a to je rekla i teta u ljekarnoj da se cesto uzimaju kao prevencija..
Sada me zanima, mogu li vaginalete uticati na duzinu ciklusa i O? Danas mi je 11dc i nemam nikakvih simptoma ni iscjetka pa zato pitam
Dopro pitanje, ovako vaginalete I tablete koje opcenito nisu na hormonskoj bazi ti ne mogu djelovati na sam ciklus I ovulaciju, vec ono sto djeluje na to su upale. Dakle upale ti oslabljuju imunoloski sustav I s tim se zna poremetiti hormonalni balans, jedino tablete na bazi hormona ti mogu poremetiti cikluse jer su hormoni odgovorni za samu ovulaciju I menstrualne cikluse :)

14.06.2014. L ♥
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji