Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    29. Siječanj 2015. 21:10

Pepita, sto ti cesto budu tako upale uha? 

Nadam se da ce ti proci bez antibiotika :)))

14.06.2014. L ♥

Arria
    29. Siječanj 2015. 22:19

Curke, samo da podjelim s vama, danas dok sam ležala osjetila sam prvi put svog anđela kako se ritnuo, majko mila koji osječaj, plakala sam tri sata poslje! 

almS
    29. Siječanj 2015. 23:47

Muma, generacijo, drzim palceve i navijam svim srcem da ne dodje glupa M, pa da se za tri dana skupa veselimo.
    Tena, sigurno je jos rano, bit ce sve ok, vidjet ces.
    Arria, zaista je divno ovo procitati, ne mogu ni zamisliti koliko je divno to dozivjeti.
    Pepita, drago mi je sto si izbjegla antibiotike, nisu oni uipce bezezleni. Cuvaj se i ozdravi brzo.
    Imam jedno doista poglupo pitanje, nemojte zamjeriti, ali zanima me vase misljenje; naime, uz papa test sam dobila recept za neke vaginalete po jedna dnevno tokom 6 noci. Dr mi je rekla da sam imala skroz neku bezezlenu upalicu, a ja sam procitala da su dobre za vaginalnu floru i za suhocu rodnice. Ne treba recept za njih i pise a to je rekla i teta u ljekarnoj da se cesto uzimaju kao prevencija..
    Sada me zanima, mogu li vaginalete uticati na duzinu ciklusa i O? Danas mi je 11dc i nemam nikakvih simptoma ni iscjetka pa zato pitam 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

mare27
    30. Siječanj 2015. 07:34

viky96,po test!!!!

dulcinela
    30. Siječanj 2015. 07:48

viky96, kao sto kaze mare27, po test!  Ti imas dobre sanse da je trudnoca u pitanju.
    almS, ne vjerujem da ti vaginalete mogu utjecati na duzinu ciklusa i O, ali mozda mogu utjecati na simptome O, kao sto je izgled sluzi. Zato moze biti O, ali ti ju ne skuzis. Osim ako pratis jos neke znakove, mjeris bazalnu i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.