Pepita, sto ti cesto budu tako upale uha?
Nadam se da ce ti proci bez antibiotika :)))
14.06.2014. L ♥
Curke, samo da podjelim s vama, danas dok sam ležala osjetila sam prvi put svog anđela kako se ritnuo, majko mila koji osječaj, plakala sam tri sata poslje!
Muma, generacijo, drzim palceve i navijam svim srcem da ne dodje glupa M, pa da se za tri dana skupa veselimo.
Tena, sigurno je jos rano, bit ce sve ok, vidjet ces.
Arria, zaista je divno ovo procitati, ne mogu ni zamisliti koliko je divno to dozivjeti.
Pepita, drago mi je sto si izbjegla antibiotike, nisu oni uipce bezezleni. Cuvaj se i ozdravi brzo.
Imam jedno doista poglupo pitanje, nemojte zamjeriti, ali zanima me vase misljenje; naime, uz papa test sam dobila recept za neke vaginalete po jedna dnevno tokom 6 noci. Dr mi je rekla da sam imala skroz neku bezezlenu upalicu, a ja sam procitala da su dobre za vaginalnu floru i za suhocu rodnice. Ne treba recept za njih i pise a to je rekla i teta u ljekarnoj da se cesto uzimaju kao prevencija..
Sada me zanima, mogu li vaginalete uticati na duzinu ciklusa i O? Danas mi je 11dc i nemam nikakvih simptoma ni iscjetka pa zato pitam
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
viky96, kao sto kaze mare27, po test! Ti imas dobre sanse da je trudnoca u pitanju.
almS, ne vjerujem da ti vaginalete mogu utjecati na duzinu ciklusa i O, ali mozda mogu utjecati na simptome O, kao sto je izgled sluzi. Zato moze biti O, ali ti ju ne skuzis. Osim ako pratis jos neke znakove, mjeris bazalnu i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji