Bebinjo jaka si ti žena, i nema ljepšeg od tvoje pozitive, našu podršku tu ćeš uvijek imati i sigurna sam da ćeš nam se uskoro ponovno pohvaliti lijepim vijestima.. samo hrabro i sretnooo
Najranije bi M trebala stići u pon,alii naravno to nije sigurno, već me 4 dana boli kao da ću dobiti i svaki dan intenzivnije i sad se stvarno nadam da neće biti repriza prošlog ciklusa (63dana) samo me toga strah ne nadam se + jer se nismo baš trudili kako spada jer je dragi bio bolestan, ali ako dođe dobro dođe,ako ne biti će kad tad
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala vam svima! Kad vidim koliko se vi svi trudite i pokušavate i kakvih sve problema imate shvatila sam da je to što se meni desilo upola manje od nekih problema što drugi imaju! Ja sam imala tu 'sreću' da sam ostala trudna dva puta u dva mjeseca ali eto zavrsilo tako. Ali sad bar znam da mogu ostati trudna bez problema! Očito sam jako 'plodna'! Haha😆😆
a mene mučilo to što imam 30 godina pa ću se namučiti i načekati a ono bez čekanja i od prve! Mislim da ono kak stare bakice pricaju da što si bliže tridesetoj da je teže ostati trudan pada u vodu...bar kod mene! 😈
Ja sam dobila. Iako vidno razočarana, idemo dalje... sretno nam bilo svima!
Breskivice, glavu gore i u nove pobjede vec sljedeci mjesec. Znam da nije neka utjeha, ali sve smo prosle kroz to i znam da je grozno, ali samo pozitivno naprijed..
Imas veliki zagljaj..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Evo mene s vijestima....Kupila u dm-u ona dva testa za 29 kn...i prvi pokazao II :D :D nisam ja mogla čekati petak i kuma će kasnije, pa vam javim rezultate...:D
Jutro klokanice!! Dođem nakon par dana i eto plusa na zadnjem postu. Habibi čestitam od srca!!
Stella, Breskvice, big hug zbog vještice, bebinjo tebi poseban hug!
Meni danas 21. dc, simptomi nula bodova, ništa...
Sortiraj odgovore
Najstariji