Još 2 dana do vještice, 3 bi trebala doći ali se nadam da neće.
Jučer sam imala mučninu čim sam se probudila, jutros opet, ali nešto kasnije. Bazalna je jedan dan pala, pa se malo povećala i sad dva dana za redom je ista. Danas me je nešto jako probolo u desnom jajniku (kao da me je netko nožem zarezao) i trajalo je sekundu. Nadam se da nije ništa strašno i da je to dobar znak.
Ne znam više što da mislim. Na poslu sam u gužvi pa ne stignem razmišljati o (ne) dolasku vještice, ali kad dođem kući poželim test napraviti. Strah me razočarenja pa se tako tjeram da pričekam i vidim hoće li mi vještica doći.
Kako ste mi vi?
Ja nisam nikada gledala kad su mi plodni dani i kad mi je ovulacija jer sam prije imala ovulacijsko krvarenje koje je trajalo po 5-6 dana i cim je to prestalo ciklus mi je bio između 21 i 29 dana. Tak da nisam mogla racunati svakih 14 dana nego sam ja odoka namjestila u aplikaciju 9 dan i ono uspijelo od prve. Ali evo od jučer imam iscjedak koji sam imala kad mi je ovulacija. Pa me to zbunilo jer su mi još u bolnici rekli da očekujem da ću dobiti tek nakon 30 dana ako ne i više. A i sad moram paziti da se ne 'zalomi' a ovih dana bi samo 'keks' i ništa drugo! 😆☺😆☺ sad sam postala ovisna....užas
Evo da se i ja javim. Decko i ja radimo prvi puta na bebi. Imam redovne cikluse koji traju 31 dan. tocno na dan mi dođe menstruacija. Znaci 10-oga u mjesecu. I traje 5 dana.
imali smo nezaštićene odnose 9.,10. i 15-og dana ciklusa.
Danas mi je 20-ti dan ciklusa. Prije 5 dana mi je pocela jaka bol u jajnicima koju imam ujutro i navecer. imala sam i uzasnu bol kukova i bokova a sada me leđa bole. Jucer mi je pocela mučnina navecer.koju sam imala i danas ujutro uz bolove donjeg dijela trbuha. i danas sam pocela imati gust prozirni iscjedak.
grudi su mi nekako nabujale.
eto ja se nadam plusiću i da ce odmah s prve uspjeti :)
Tena, nije cudno da se tako rano jos nista ne vidi! Bit ce!
Vidim da ima slicnih slucajeva kao sto je moj. I ja sam htjela prije 30-e rodit dvoje. Prvo sam rodila s 27, muz je imao 26. Iz prve sam ostala trudna. Nakon toga se on razbolio, godinu dana se lijecio i jos 2 godine nismo smjeli raditi na djetetu dok se on ne ocisti. I eto, sad cu skoro 32 i nikako... Ali moja ginekologica je rekla da sam jos uvijek u lijepim godinama za rađanje!
Glupa M mi je trajala jedan jedini dan. To bas nije normalno. Zanimljivo kako najuredniji ciklusi se poremete kad ih najvise trebas. Narucila sam s ebaya lh trakice, pa cemo vidjeti hoce li mi sto koristiti.
Da se nadovezem s godinama, imam 22, zatrudnila sam s 20 I rodila s 21. Muz je 9 ipo godina stariji od mene I od milja me zove piletina Jako smo zeljeli bebicu I sad bi htjeli jos barem jednu ali naredno vrijeme ne smijem ostati trudna tako da cemo se morati strpiti, ne samo zbog toga. Ostala sam trudna nakon dvije godine....svasta se nesto poklopilo, imala bi simptome sve, a na kraju bi bili simptomi neke bolesti, I tako u krug se sve skupljalo I kad su hormoni nekako poceli ici na bolje jer sam radila svakakve pretrage gdje su se otkrivale bolesti za bolestima, dijelom reprodukcijske prirode iznenadio nas je maleni. Puno vam srece zelim svima I glavu gore, samo pozitivno, prekrasno mi je citati koliko podrske dajete I ohrabrujete sve koje vas citaju I koje vam pisu.
14.06.2014. L ♥
Eto mene od doktorice imam jaku upalu uha, zasad mi je dala kapi neke do sutra da kapam pa da dođem da vidi hoće li mi dati antibiotik ili ću nastaviti kapati..ja se nadam da ću ovaj put izbjeći antibiotik
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
i da cijeli dan me boli trbuh ne jako i ne stalno nego na momente, baš kao kad trebam dobiti, jedino je čudno što me sise još ne bole jedino su bradavice osjetljive :( ajme nadam se da će biti nešto normalno ovaj ciklus
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji