koliko ti klokanica drži fige, mora sve biti u redu.
samo pozitivno draga. ni meni se ništa nije vidjelo na prvom pregledu, pa sam morala doći za tjedan dana.
koliko ti klokanica drži fige, mora sve biti u redu.
samo pozitivno draga. ni meni se ništa nije vidjelo na prvom pregledu, pa sam morala doći za tjedan dana.
a u kojem si tt išla na prvi? nemi je po M ovo 6+3..
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, sigurna sam da je sve u redu, mozda je prerano da se plod vidi.
bebinjo, sretno, zelim ti da sto prije mozes opet poceti raditi na bebi. Jako si hrabra i pozitivna, a takvim ljudima se dogadjaju samo lijepe stvari.
Cure, ne zamarajte se godinama, ja sam kao Jaca, uskoro punim 35 i radim na prvoj trudnoci. Prije to nije dolazilo na red, a sad kad je sve sjelo na svoje mjesto i poslozilo se, spremni smo. Ne zelim ni razmisljati negativno i ubijati se da imam puno godina. To mora biti kad se poslozi u glavi. Nadam se plusu u 5.pokusaju.

Još 2 dana do vještice, 3 bi trebala doći ali se nadam da neće.
Jučer sam imala mučninu čim sam se probudila, jutros opet, ali nešto kasnije. Bazalna je jedan dan pala, pa se malo povećala i sad dva dana za redom je ista. Danas me je nešto jako probolo u desnom jajniku (kao da me je netko nožem zarezao) i trajalo je sekundu. Nadam se da nije ništa strašno i da je to dobar znak.
Ne znam više što da mislim. Na poslu sam u gužvi pa ne stignem razmišljati o (ne) dolasku vještice, ali kad dođem kući poželim test napraviti. Strah me razočarenja pa se tako tjeram da pričekam i vidim hoće li mi vještica doći.
Kako ste mi vi?
Ja nisam nikada gledala kad su mi plodni dani i kad mi je ovulacija jer sam prije imala ovulacijsko krvarenje koje je trajalo po 5-6 dana i cim je to prestalo ciklus mi je bio između 21 i 29 dana. Tak da nisam mogla racunati svakih 14 dana nego sam ja odoka namjestila u aplikaciju 9 dan i ono uspijelo od prve. Ali evo od jučer imam iscjedak koji sam imala kad mi je ovulacija. Pa me to zbunilo jer su mi još u bolnici rekli da očekujem da ću dobiti tek nakon 30 dana ako ne i više. A i sad moram paziti da se ne 'zalomi' a ovih dana bi samo 'keks' i ništa drugo! 😆☺😆☺ sad sam postala ovisna....užas
Čitala sam da tijekom ovulacije žene imaju povećanu želju za "keksom". Ja sam isto imala jaku želju, svaki dan, nekoliko dana za redom i to smo iskoristili. Kako su ti dani prolazili želja mi se smanjivala!

Evo da se i ja javim. Decko i ja radimo prvi puta na bebi. Imam redovne cikluse koji traju 31 dan. tocno na dan mi dođe menstruacija. Znaci 10-oga u mjesecu. I traje 5 dana.
imali smo nezaštićene odnose 9.,10. i 15-og dana ciklusa.
Danas mi je 20-ti dan ciklusa. Prije 5 dana mi je pocela jaka bol u jajnicima koju imam ujutro i navecer. imala sam i uzasnu bol kukova i bokova a sada me leđa bole. Jucer mi je pocela mučnina navecer.koju sam imala i danas ujutro uz bolove donjeg dijela trbuha. i danas sam pocela imati gust prozirni iscjedak.
grudi su mi nekako nabujale.
eto ja se nadam plusiću i da ce odmah s prve uspjeti :)
Tena, nije cudno da se tako rano jos nista ne vidi! Bit ce!
Vidim da ima slicnih slucajeva kao sto je moj. I ja sam htjela prije 30-e rodit dvoje. Prvo sam rodila s 27, muz je imao 26. Iz prve sam ostala trudna. Nakon toga se on razbolio, godinu dana se lijecio i jos 2 godine nismo smjeli raditi na djetetu dok se on ne ocisti. I eto, sad cu skoro 32 i nikako... Ali moja ginekologica je rekla da sam jos uvijek u lijepim godinama za rađanje!
Glupa M mi je trajala jedan jedini dan. To bas nije normalno. Zanimljivo kako najuredniji ciklusi se poremete kad ih najvise trebas. Narucila sam s ebaya lh trakice, pa cemo vidjeti hoce li mi sto koristiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji