Draga Stella, kako si mi ti?
Meni je danas 10dc, nemam nikakvih simptoma da je nastupilo plodno razdoblje, nit znam kada ce nastupiti jer su ciklusi varirali od 27 do 33dana. Znam da bismo trebali pokrivati " druzenjem" sto cesce ali oboje imamo freneticne poslove..
Pocela sam piti marulju i vrkutu, pa ne znam kako ce organizam reagirati na njih. Iskreno, dosadilo mi je ovo sve...
P.S. Samo da se pridruzim curama koje smatraju da je ova tipka "očisti" nesto najgluplje sto sam vidjela..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Da se prikljucim u ovoj temi o godinama.ja imam 31 i jos nisam rodila.zbog odredjenih situacija to mi se malo oduzilo ali mi je ginekolog reka da se uopce ne opterecavam s godinama.danas je normalno da zena rodi u kasnijoj dobi.takav je nacin zivota.vecina nas zavrsi fakultet pa trazi posao itd.eto meni ova godina jako dobro krenila.nakon 9 godina veze pripremamo pir.dobila posao iz snova i jos da ugledam plusic nitko sretniji od mene.
Habibi cestitke od
Cure ne brinite za godine, moja kuma je prvo dijete rodila s 37 a kolegica s posla s 42 i dječica su predivna, trudnoće bile školske! :)
hej kraljice moje....evo i meni je 35-a na pomolu,a tek radim na prvom dijetetu....od toga 11 godina u braku,ali prvih 6 godina braka pošto mi je muž radio u špediciji,vozio po inozemstvu lutrija mi je bila zatrudniti,sad radi ovdje,ali opet ne ide,pa ne ide trudnoća....ali bit će,ne predajem se....više mi rodbina sa strane stvara pritisak o tome kad ću zatrudniti,nego sama sebi....znam da mi žele dobro,ali mi samo nervozu još više stvaraju....ionako sam sama od sebe nervozna....
Evo da se i ja priključim. Prošli mjesec napunila 30 godina i još nisam rodila. 6 i pol godina braka je iza nas. Prvih godinu dana smo se čuvali, onda ništa. Rekli smo kad bude - bude, a posao ćemo polako rješavati. Imali smo period okušavanja i razočarenja, pa smo opet prešli na ono "samo opušteno, jednom će biti". I tako, poslije 6 godina, sve je počelo sjedati na svoje mjesto. Prošle godine smo dobili posao za stalno, ove godine planiramo kupiti neku nekretninu i nadamo se da ćemo uskoro ugledati plusić.
Habibi čestitam od !
Muma, ja i ti smo generacija. Koji dan u decembru? Ja sam 20-og. Ja sam sa suprugom 6 godina, skoro 2 god. u braku.
Habibi, ti i jesi jako mlada, divim ti se. Mene bi ludu fatali da sam sa 20 ostala trudna.. Mada, naravno nismo svi isti. Meni su ti studentski dani bili najludji.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji