Ja sam se danas naručila kod privatnika na 4D! Ima i kod moga doktora ali kad ima puno žena pa ide sve ko na pokretnoj traci, ne stigneš ga ni pitati sve što si htio. Ovako platim 300kn, ultrazvuk traje 30-45 min i sve čemo fino vidjeti, da budem mirna. Idem u utorak pa ne mogu dočekati!
Arria i ja sam baš to htjela pitati. A ti si za moj pojam i više nego mlada mama. Ja sam mislila da ću do 30-te imati sređen život i dvoje djece. Prvo sam zatrudnila s 26, rodila s 27, a evo propali su mi planovi za drugo do 30-te, sad mi je bio zadnji voz za zanijeti, u rujnu punim 30. Al ja se osjećam ko da imam 25, i nimalo se ne osjećam ko neka žena, ja sam i dalje curetak
Sretno na pregledu, 4D je super stvar, bebe budu skroz slične tim snimkama kad se rode, moć ćeš vidjeti čiji nos ima, usta, oči...
Pepita nadam se da ti je sad bolje
AlmS u kojoj ste vi fazi, jesu li plodni dani?
StellaMaris to je trajalo samo toku noći dok nisam legla na leđa i savila koljena u pravi kut i tako je prestalo, bilo je grozno,ali nije potrajalo srećom, sad kao da mi nije ništa ni bilo, po tome bih uskoro trebala dobiti, vidjeti ćemo ima još 4-5 dana do najranijeg početka novog ciklusa...
Ma nije bitno koliko imaš godina, moja baka imala 63 kad je umrla, a izgledala kao da ima 80 i tako se osjećala, dok susjeda ima 70, a izgleda i osjeća se kao da je u kasnim 50.tim :P bitan je duh i zdravlje :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Draga Stella, kako si mi ti?
Meni je danas 10dc, nemam nikakvih simptoma da je nastupilo plodno razdoblje, nit znam kada ce nastupiti jer su ciklusi varirali od 27 do 33dana. Znam da bismo trebali pokrivati " druzenjem" sto cesce ali oboje imamo freneticne poslove..
Pocela sam piti marulju i vrkutu, pa ne znam kako ce organizam reagirati na njih. Iskreno, dosadilo mi je ovo sve...
P.S. Samo da se pridruzim curama koje smatraju da je ova tipka "očisti" nesto najgluplje sto sam vidjela..
Draga Stella, kako si mi ti?
Meni je danas 10dc, nemam nikakvih simptoma da je nastupilo plodno razdoblje, nit znam kada ce nastupiti jer su ciklusi varirali od 27 do 33dana. Znam da bismo trebali pokrivati " druzenjem" sto cesce ali oboje imamo freneticne poslove..
Pocela sam piti marulju i vrkutu, pa ne znam kako ce organizam reagirati na njih. Iskreno, dosadilo mi je ovo sve…
P.S. Samo da se pridruzim curama koje smatraju da je ova tipka "očisti" nesto najgluplje sto sam vidjela..
Ja sam iznenadujuce dobro i smirena, dogodio mi se valjda onaj klik. Sad sam u fazi kad bude da bude bez forsiranja psihe. Valjda jer sam se uvjerila da mi se O pojavljuje pa mi vise nije panika da sa mnom nesto nije u redu (iako ni to ne mora nista znaciti). Naravno da cu i dalje upisivat bazalnu na fertility friend jer to je stvarno super, tamo ti je sve objasnjeno kad se i sto dogada, saznas gomilu novih stvari na koji nacin tijelo funkcionira. I dalje cu se pomagati se lh trakicama jer su se takoder pokazale korisne. Pijem i vrkutu...to sve vise radi sebe kako je i Pepita rekla, pa ako i pomogne pri zacecu jos bolje. I eto to me sve nekako opustilo, a neko bi rekao da ce napraviti suprotno, valjda jer sam lagano control freak a sad se osjecam da kontroliram situaciju. Seksati cemo se kad ocemo, s tim da cemo pojacati tempo malo oko ovulacije...i to me veseli
Jesi li ti dobro? Ja stvarno vjerujem da je s vama sve ok i da necete trebati nikakve dodatne pretrage, nemojte posustajati...vec sam ti pisala da mi cekamo jedna drugu
<3 2/2013 <3
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Da se prikljucim u ovoj temi o godinama.ja imam 31 i jos nisam rodila.zbog odredjenih situacija to mi se malo oduzilo ali mi je ginekolog reka da se uopce ne opterecavam s godinama.danas je normalno da zena rodi u kasnijoj dobi.takav je nacin zivota.vecina nas zavrsi fakultet pa trazi posao itd.eto meni ova godina jako dobro krenila.nakon 9 godina veze pripremamo pir.dobila posao iz snova i jos da ugledam plusic nitko sretniji od mene.
Habibi cestitke od
Da se prikljucim u ovoj temi o godinama.ja imam 31 i jos nisam rodila.zbog odredjenih situacija to mi se malo oduzilo ali mi je ginekolog reka da se uopce ne opterecavam s godinama.danas je normalno da zena rodi u kasnijoj dobi.takav je nacin zivota.vecina nas zavrsi fakultet pa trazi posao itd.eto meni ova godina jako dobro krenila.nakon 9 godina veze pripremamo pir.dobila posao iz snova i jos da ugledam plusic nitko sretniji od mene.
Habibi cestitke od
mislim da je glupo zamarati se godinama kako tko i kada rodi jer svatko ima drugačije prioritete, mogućnosti, a ponekad jednostavno neće pa neće.. tebi je zaista sve idealno pa ti navijam za plusić da ti bude savršeno ja imam tek 22god i sad kad vas čitam imam osjećaj zaista kao da sam premlada i da bih trebala pričekati još koju godinu za svoju želju koja je velika, kod mene nije ništa posloženo, ne radim više, i kakva je situacija ni neću brzo iako i dalje tražim i pokušavam biti optimistična, i eto 6mj sam doma čini mi se kao vječnost, sve frendice su starije od mene najmanje 3 god i govore mi da mi je sada idealno onda da imam bebu jer bih joj se mogla posvetiti skroz a s druge strane svi ostali kažu da mi je rano.. najbitnije je slušati sebe i svoje želje a ne tuđe.. zar ne
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure ne brinite za godine, moja kuma je prvo dijete rodila s 37 a kolegica s posla s 42 i dječica su predivna, trudnoće bile školske! :)
hej kraljice moje....evo i meni je 35-a na pomolu,a tek radim na prvom dijetetu....od toga 11 godina u braku,ali prvih 6 godina braka pošto mi je muž radio u špediciji,vozio po inozemstvu lutrija mi je bila zatrudniti,sad radi ovdje,ali opet ne ide,pa ne ide trudnoća....ali bit će,ne predajem se....više mi rodbina sa strane stvara pritisak o tome kad ću zatrudniti,nego sama sebi....znam da mi žele dobro,ali mi samo nervozu još više stvaraju....ionako sam sama od sebe nervozna....
Evo da se i ja priključim. Prošli mjesec napunila 30 godina i još nisam rodila. 6 i pol godina braka je iza nas. Prvih godinu dana smo se čuvali, onda ništa. Rekli smo kad bude - bude, a posao ćemo polako rješavati. Imali smo period okušavanja i razočarenja, pa smo opet prešli na ono "samo opušteno, jednom će biti". I tako, poslije 6 godina, sve je počelo sjedati na svoje mjesto. Prošle godine smo dobili posao za stalno, ove godine planiramo kupiti neku nekretninu i nadamo se da ćemo uskoro ugledati plusić.
Habibi čestitam od !
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji