Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 11:01

Habibi sretnoooo donesi nam lijepe vijesti 

A gdje nam je StellaMaris?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:06

Evo i mene...Bilježim 1dc. Jutros nagli pad bazalne, jučer me cijeli dan probadalo u d. jajniku i lagano krenula glupača. Uglavnom nisam toliko u bedu ko što sam bila prošli mjesec, ove lh trakice i mjerenje bazalne su me uvjerile u moju ovulaciju (plašilo me jako da mi O možda izostaje) i svoje tijelo sam puno bolje upoznala. Idemo u nove pobjede. HB imam ovo moje malo zlato  mog mangupa  koji će mi itekako zaokupiti misli. Nisam izgubila ni vjeru ni nadu, znam da će i plus doći narednih mjeseci 

AlmS hvala na poršci i pozitivi, srce si ali ja čekam tebe da zajedno odemo na novi pod forum isto ko što smo zajedno počele tipkati na ovoj temi   

Bebinjo drago mi je da si bolje, psiha će teško zaboraviti, ali sljedeća trudnoća će ublažiti bol, a ne sumnjam da ćete opet uspijeti od prve

I sve ostale cure hvala puno, nadam se će do kraja mjeseca još neki plusić iskočiti, vaša sam vatrena navijačica, a ako ne, onda ćemo se sljedeći skupa radovati 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:06

Evo i mene...Bilježim 1dc. Jutros nagli pad bazalne, jučer me cijeli dan probadalo u d. jajniku i lagano krenula glupača. Uglavnom nisam toliko u bedu ko što sam bila prošli mjesec, ove lh trakice i mjerenje bazalne su me uvjerile u moju ovulaciju (plašilo me jako da mi O možda izostaje) i svoje tijelo sam puno bolje upoznala. Idemo u nove pobjede. HB imam ovo moje malo zlato  mog mangupa  koji će mi itekako zaokupiti misli. Nisam izgubila ni vjeru ni nadu, znam da će i plus doći narednih mjeseci 

AlmS hvala na poršci i pozitivi, srce si ali ja čekam tebe da zajedno odemo na novi pod forum isto ko što smo zajedno počele tipkati na ovoj temi   

Bebinjo drago mi je da si bolje, psiha će teško zaboraviti, ali sljedeća trudnoća će ublažiti bol, a ne sumnjam da ćete opet uspijeti od prve

I sve ostale cure hvala puno, nadam se će do kraja mjeseca još neki plusić iskočiti, vaša sam vatrena navijačica, a ako ne, onda ćemo se sljedeći skupa radovati 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:08

Kako mi dva posta poslalo i to kilometarska 
    Da se nadovežem na kume... i moja i ja zajedno krenule, ona već u 20 tj. 

<3 2/2013 <3

bebinjo
    27. Siječanj 2015. 11:24

Ja se nadam da nećemo dugo čekati jer opet želim osjetiti onu sreću kad se ugleda plusić. Onaj osjećaj se ne može opisati riječima...isto kao kad ugledate srce da kuca!! To čekanje će me izluditi ali neka...za to vrijedi čekati!!

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:32

O tom sam osjećaju i ja nedavno pisala i svaka žena koja ga nikad ne osjeti je nepravedno zakinuta. Taj osjećaj pozitivnog testa se teško opisuje riječima. Navre milijun osjećaja u sekundi

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 11:36

StellaMaris biti će plus uskoro uvjerena sam, pogotovo sada kada si uvjerena u svoju O, odmah će biti lakše  a je li koristiš kakve preparate, čajeve, kapi ili sl.?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

habibi
    27. Siječanj 2015. 12:17

Curke, da li je zuckasti iscjedak nekakav znak? Glupo pitanje ali na netu ima 100 i jedan odg :S

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 12:19

Layla jeli više imaš iscjedak, jeli moguće da ti je bila zakašnjela ovulacija to prije par dana?

Pepita ne pijem ništa osim folne već 3 mjeseca, ali mislim se da možda uzmem i ja vrkutu, ne primarno da mi poveća šanse nego onako radi sebe jer sam odavno, još od prve trudnoće, o njoj čula koliko je dobra za žene.
    Ma ja sam svijesna da je meni imunitet u banani, najviše zbog stresa i da se ne može povratiti preko noći, ali evo vidim napredak unazad 2 mjeseca koliko uzimam folnu (vitamin B9)

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.