Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    27. Siječanj 2015. 10:53

Pozdrav cure, drzim palceve... Stella, gdje si, novosti? Znam da cekas do sutra sa testom ali ajde napisi neku rijec 
    Inna, ja sam cajeve kupila u biljnoj ljekarni, mada znam da ih ima i u prodavnicama zdrave hrane te u herbal shoppovima. Ako ces uzimati vrkutu, nju je lako naci.. Postoje jos 2 naziva: virak i gospin plast, a za marulju ti treba latisnki naziv. Ja danas radim do podne i cim dodjem kuci mogu ti otipkati pravo ime na latinskom, ukoliko ti treba. Ja dam prvo bila uzela pogresnu vrstu.
    Habibi, sretno, javi nam kad ugledas plusic. Kako je to divno, ja nazalost nisam bile te srece. Moja prijateljica i kuma i ja smo otprilike u isto vrijeme odlučile da pocnemo pokusavati, ona je sada u 5. mjesecu trudnoce a ja se i dalje trudim.
    Ipak sam najsretnija na svijetu zbog nje, imat cu malog bebca kojeg su gnjaviti dok ne dodje na mene red.

Layla2
    27. Siječanj 2015. 12:04

Ponovo - :(...

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 11:01

Habibi sretnoooo donesi nam lijepe vijesti 

A gdje nam je StellaMaris?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:06

Evo i mene...Bilježim 1dc. Jutros nagli pad bazalne, jučer me cijeli dan probadalo u d. jajniku i lagano krenula glupača. Uglavnom nisam toliko u bedu ko što sam bila prošli mjesec, ove lh trakice i mjerenje bazalne su me uvjerile u moju ovulaciju (plašilo me jako da mi O možda izostaje) i svoje tijelo sam puno bolje upoznala. Idemo u nove pobjede. HB imam ovo moje malo zlato  mog mangupa  koji će mi itekako zaokupiti misli. Nisam izgubila ni vjeru ni nadu, znam da će i plus doći narednih mjeseci 

AlmS hvala na poršci i pozitivi, srce si ali ja čekam tebe da zajedno odemo na novi pod forum isto ko što smo zajedno počele tipkati na ovoj temi   

Bebinjo drago mi je da si bolje, psiha će teško zaboraviti, ali sljedeća trudnoća će ublažiti bol, a ne sumnjam da ćete opet uspijeti od prve

I sve ostale cure hvala puno, nadam se će do kraja mjeseca još neki plusić iskočiti, vaša sam vatrena navijačica, a ako ne, onda ćemo se sljedeći skupa radovati 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:06

Evo i mene...Bilježim 1dc. Jutros nagli pad bazalne, jučer me cijeli dan probadalo u d. jajniku i lagano krenula glupača. Uglavnom nisam toliko u bedu ko što sam bila prošli mjesec, ove lh trakice i mjerenje bazalne su me uvjerile u moju ovulaciju (plašilo me jako da mi O možda izostaje) i svoje tijelo sam puno bolje upoznala. Idemo u nove pobjede. HB imam ovo moje malo zlato  mog mangupa  koji će mi itekako zaokupiti misli. Nisam izgubila ni vjeru ni nadu, znam da će i plus doći narednih mjeseci 

AlmS hvala na poršci i pozitivi, srce si ali ja čekam tebe da zajedno odemo na novi pod forum isto ko što smo zajedno počele tipkati na ovoj temi   

Bebinjo drago mi je da si bolje, psiha će teško zaboraviti, ali sljedeća trudnoća će ublažiti bol, a ne sumnjam da ćete opet uspijeti od prve

I sve ostale cure hvala puno, nadam se će do kraja mjeseca još neki plusić iskočiti, vaša sam vatrena navijačica, a ako ne, onda ćemo se sljedeći skupa radovati 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:08

Kako mi dva posta poslalo i to kilometarska 
    Da se nadovežem na kume... i moja i ja zajedno krenule, ona već u 20 tj. 

<3 2/2013 <3

bebinjo
    27. Siječanj 2015. 11:24

Ja se nadam da nećemo dugo čekati jer opet želim osjetiti onu sreću kad se ugleda plusić. Onaj osjećaj se ne može opisati riječima...isto kao kad ugledate srce da kuca!! To čekanje će me izluditi ali neka...za to vrijedi čekati!!

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 11:32

O tom sam osjećaju i ja nedavno pisala i svaka žena koja ga nikad ne osjeti je nepravedno zakinuta. Taj osjećaj pozitivnog testa se teško opisuje riječima. Navre milijun osjećaja u sekundi

bebinjo
    27. Siječanj 2015. 13:22

StellaMaris

O tom sam osjećaju i ja nedavno pisala i svaka žena koja ga nikad ne osjeti je nepravedno zakinuta. Taj osjećaj pozitivnog testa se teško opisuje riječima. Navre milijun osjećaja u sekundi

Daa...prošli put nisam znala da li bi vrištala plakala ili se smijala!sve se izmiješalo pa sam uslikala test na kraju! Hehe i onda sam ostatak dana imala neki blentavi osmjeh na licu tak da su svi mogli pročitati da sam trudna! Joj...kad se samo sjetim!

PS.  ova tipka OČISTI se treba maknuti jer je nijedanput nisam uspijela fulati! ☺

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 11:36

StellaMaris biti će plus uskoro uvjerena sam, pogotovo sada kada si uvjerena u svoju O, odmah će biti lakše  a je li koristiš kakve preparate, čajeve, kapi ili sl.?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI