Cureeee
Čitam vas, iako priznajem da ne više tako redovito i stalno se nadam i priželjkujem da će neka objaviti plus ili se pojaviti tamo u trudnicama. Najbolje bi bilo da sve dođete, ma odmah!
Vrkuta je super, i ja ju pijem, i inače vjerujem u te biljne pripravke i čajeve, hrpu stvari mogu tako lijepo prirodno izregulirati, a vjerujem da bi mnoge od nas radije pile cijeli život čaj nego tablete
Vibram za plusiće!!!
Habibi sretno s testom, nadamo se +!
StellaMaris, cajevi su super, vidjet ces! Ja pijem cijeli mjesec vrkutu, oko 1l, a do ovulacije ubacim pola l marulje. Ona je za sluz. Sad pijem vec 3 mjeseca, tako da cu napraviti mjesec dana pauzu. Puno foruma sam procitala i na svojoj kozi se uvjerila da su korisni za normalizaciju ciklusa. Zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj put... Ja sam u mjerenju bazalne, a cekam plodne dane za peti pokusaj.
Kosee koliko fali tipkanje s tobom isto toliko nam je drago da si na drugoj temi, polako ćemo i mi pristizati
Ja isto vjerujem da čajevi mogu dosta pomoći, 100 puta sam se uvjerila u to jer imam gadnih problema sa želudcem, šalica čaja bi mi pomogla brže i bolje od bilokakvih tableta. Naše bake i djedovi su lječili samo na taj način, drugih nije ni bilo, danas svi popiju tabletu jer je brže nego čekati da se čaj skuha. Samo što s njima isto treba oprezno i obavezno pratiti upute
Layla sretno kod ginekologa, javi šta kaže
habibi držim fige i nek se M ne pojavi nikako!
<3 2/2013 <3
Evo da se i ja javim. Već tri dana bazalna mi polako pada, a do M imam još pet dana. Prošli mjesec mi je cijelo vrijeme bila preko 37 sve dok nisam dobila. U ta tri dana sam izgubila apetiti, jedem samo zato što moram nešto pojesti. Grudi su i dalje osjetljive, ali malo manje nego što su bile. Povremeno imam neki pritisak u jajnicima ili me probadaju. Po svemu sudeći izgleda da me ovaj mjesec M neće zaobići, pa se i ne nadam previše +.
Želim vam puno plusića!
Aaaaa glupa tipka očisti....opet!!
😈😈
Ova klokanica je čudo! Veliko čudo!! Nisam nigdje vidjela toliko potpore na jednom mjestu!! 😆😆
mene je sve to još samo ojačalo. Svoj spontani sam prihvatila da je tak moralo biti i bilo je, idemo dalje. Normalno da ću osjećati neku vrstu boli uvijek ali bolje ići dalje nego stazi na tome. Ugledati ću ja srčeko opet..dani brzo prolaze, bolje rečeno lete! Tak da samo glavu gore i idemo dalje! Svi mi! Doći će i taj dan kad ćemo svi vrištati, plakati i smijati se od sreće!!
Sortiraj odgovore
Najstariji