Hvala Pepita
Skuhala sam čaj i već ga pijem, baš mi paše
<3 2/2013 <3
Hvala Pepita
<3 2/2013 <3
Hvala Pepita
Hvala Pepita
Ma nema na čemu ma super je čaj
ja sam si zbog mojih policističnih jajnika stavila i malo stolisnika (hajdučke trave) malo je sada gorči,ali nije puno hehe ma vrkuta je zakon
samo ju izbjegavaj navečer zbog nesanice i trčanja na wc hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Cureeee
Čitam vas, iako priznajem da ne više tako redovito i stalno se nadam i priželjkujem da će neka objaviti plus ili se pojaviti tamo u trudnicama. Najbolje bi bilo da sve dođete, ma odmah!
Vrkuta je super, i ja ju pijem, i inače vjerujem u te biljne pripravke i čajeve, hrpu stvari mogu tako lijepo prirodno izregulirati, a vjerujem da bi mnoge od nas radije pile cijeli život čaj nego tablete
Vibram za plusiće!!!

Habibi sretno s testom, nadamo se +!
StellaMaris, cajevi su super, vidjet ces! Ja pijem cijeli mjesec vrkutu, oko 1l, a do ovulacije ubacim pola l marulje. Ona je za sluz. Sad pijem vec 3 mjeseca, tako da cu napraviti mjesec dana pauzu. Puno foruma sam procitala i na svojoj kozi se uvjerila da su korisni za normalizaciju ciklusa. Zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj put... Ja sam u mjerenju bazalne, a cekam plodne dane za peti pokusaj.

Kosee koliko fali tipkanje s tobom isto toliko nam je drago da si na drugoj temi, polako ćemo i mi pristizati
Ja isto vjerujem da čajevi mogu dosta pomoći, 100 puta sam se uvjerila u to jer imam gadnih problema sa želudcem, šalica čaja bi mi pomogla brže i bolje od bilokakvih tableta. Naše bake i djedovi su lječili samo na taj način, drugih nije ni bilo, danas svi popiju tabletu jer je brže nego čekati da se čaj skuha. Samo što s njima isto treba oprezno i obavezno pratiti upute
Layla sretno kod ginekologa, javi šta kaže
habibi držim fige i nek se M ne pojavi nikako!
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji