Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 14:53

Hvala Pepita 
    Skuhala sam čaj i već ga pijem, baš mi paše 

<3 2/2013 <3

StellaMaris

Hvala Pepita 

<3 2/2013 <3

StellaMaris

Hvala Pepita 

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 14:58

StellaMaris

Hvala Pepita 

Ma nema na čemu  ma super je čaj  ja sam si zbog mojih policističnih jajnika stavila i malo stolisnika (hajdučke trave) malo je sada gorči,ali nije puno hehe ma vrkuta je zakon  samo ju izbjegavaj navečer zbog nesanice i trčanja na wc hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

<3 2/2013 <3

kosee
    27. Siječanj 2015. 15:06

Cureeee

Čitam vas, iako priznajem da ne više tako redovito i stalno se nadam i priželjkujem da će neka objaviti plus ili se pojaviti tamo u trudnicama. Najbolje bi bilo da sve dođete, ma odmah!   

Vrkuta je super, i ja ju pijem, i inače vjerujem u te biljne pripravke i čajeve, hrpu stvari mogu tako lijepo prirodno izregulirati, a vjerujem da bi mnoge od nas radije pile cijeli život čaj nego tablete

Vibram za plusiće!!!

habibi
    27. Siječanj 2015. 15:41

Javim vam do petka :D valjda je +

dulcinela
    27. Siječanj 2015. 16:29

Habibi sretno s testom, nadamo se +!
    StellaMaris, cajevi su super, vidjet ces! Ja pijem cijeli mjesec vrkutu, oko 1l, a do ovulacije ubacim pola l marulje. Ona je za sluz. Sad pijem vec 3 mjeseca, tako da cu napraviti mjesec dana pauzu. Puno foruma sam procitala i na svojoj kozi se uvjerila da su korisni za normalizaciju ciklusa. Zao mi je sto ti nije uspjelo ovaj put... Ja sam u mjerenju bazalne, a cekam plodne dane za peti pokusaj.

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 17:59

Kosee koliko fali tipkanje s tobom isto toliko nam je drago da si na drugoj temi, polako ćemo i mi pristizati 

Ja isto vjerujem da čajevi mogu dosta pomoći, 100 puta sam se uvjerila u to jer imam gadnih problema sa želudcem, šalica čaja bi mi pomogla brže i bolje od bilokakvih tableta. Naše bake i djedovi su lječili samo na taj način, drugih nije ni bilo, danas svi popiju tabletu jer je brže nego čekati da se čaj skuha. Samo što s njima isto treba oprezno i obavezno pratiti upute

Layla sretno kod ginekologa, javi šta kaže
    habibi držim fige i nek se M ne pojavi nikako!

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI