Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    habibi
    27. Siječanj 2015. 12:17

Curke, da li je zuckasti iscjedak nekakav znak? Glupo pitanje ali na netu ima 100 i jedan odg :S

Layla2
    27. Siječanj 2015. 17:17

habibi

Curke, da li je zuckasti iscjedak nekakav znak? Glupo pitanje ali na netu ima 100 i jedan odg :S

habibi I ja sam upravo uocila neki zuti iscjedak. Ranije sam pisala kakvu situaciju sam ja imala ovaj mjesec. Test mi je bio danas negativan, ali sam odlucila da odem do ginekologa pa da vidim sta se desava.

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 12:19

Layla jeli više imaš iscjedak, jeli moguće da ti je bila zakašnjela ovulacija to prije par dana?

Pepita ne pijem ništa osim folne već 3 mjeseca, ali mislim se da možda uzmem i ja vrkutu, ne primarno da mi poveća šanse nego onako radi sebe jer sam odavno, još od prve trudnoće, o njoj čula koliko je dobra za žene.
    Ma ja sam svijesna da je meni imunitet u banani, najviše zbog stresa i da se ne može povratiti preko noći, ali evo vidim napredak unazad 2 mjeseca koliko uzimam folnu (vitamin B9)

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 13:14

StellaMaris

Layla jeli više imaš iscjedak, jeli moguće da ti je bila zakašnjela ovulacija to prije par dana?

Pepita ne pijem ništa osim folne već 3 mjeseca, ali mislim se da možda uzmem i ja vrkutu, ne primarno da mi poveća šanse nego onako radi sebe jer sam odavno, još od prve trudnoće, o njoj čula koliko je dobra za žene.
    Ma ja sam svijesna da je meni imunitet u banani, najviše zbog stresa i da se ne može povratiti preko noći, ali evo vidim napredak unazad 2 mjeseca koliko uzimam folnu (vitamin B9)

Pijem vrkutu već dva tjedna i to isključivo radi sebe, i mislim da bi ju svaka žena trebala piti bez obzira na sve, i preporučujem ti je svakako, imam čak i puno više energije, toliko sam čitala o toj čudesnoj biljci da ću je odsad staalno piti naravno 3mj pa 1mj pauza,ali u pauzi ću piti neki drugi čaj :) a i smršavila sam 1kg otkad pijem čaj ;)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Layla2
    27. Siječanj 2015. 16:40

StellaMaris

StellaMaris Ja sam pomislila kad se to pojavilo da je prava m, ali je stalo nakon 2 dana i nije se vracala (ciklusi su mi redoviti i uvijek mi m traje 6 dana), tak da sam se ponadala da jos ima sanse da je u pitanju trudnoca, ali jutros test negativan .

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 12:20

habibi ja mislim da ti imaš velike izglede za plus. i žućkasti iscjedak itekako može biti znak T

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 13:16

i da se nadovežem na gore napisano naravno da ću biti sretna ako će pridonijeti i tome da dođe + ;)

🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    27. Siječanj 2015. 13:56

Tipka 'očisti' neznam čemu služi jer svi imamo neku tipku za izbrisat tekst, bilo na računalu ili mobitelu. I ja sam par puta izbrisala kilometarski post, onda mi se više neda tipkati ispočetka 

Evo ja baš kupila vrkutu, ima li neko ograničenje koliko se smije na dan popiti, 1L-1,5L? Znači pije se tri mjeseca pa stanka, ja volim čajeve tako da mi neće biti problem piti.

Pepita2109
    27. Siječanj 2015. 14:40

StellaMaris

Tipka &#39;očisti&#39; neznam čemu služi jer svi imamo neku tipku za izbrisat tekst, bilo na računalu ili mobitelu. I ja sam par puta izbrisala kilometarski post, onda mi se više neda tipkati ispočetka 

Evo ja baš kupila vrkutu, ima li neko ograničenje koliko se smije na dan popiti, 1L-1,5L? Znači pije se tri mjeseca pa stanka, ja volim čajeve tako da mi neće biti problem piti.

moja svekrva se bavi biljem i rekla je da pijem koliko hoću,ali da mi je dosta 1l kroz cijeli dan :) ja si to skuham i stavim u termosicu i pijuckam  tako sam čitala po forumima svugdje, iako se može i 1mj pa 2tjedna stanka,ali ovako je sigurno djelotvornije.. a i fina je za piti

🙏👸👸🙏❤️

<3 2/2013 <3

dillb
    27. Siječanj 2015. 14:00

pozdrav cure. 
    držim fige ovima koje (ne)čekaju M. 

ja jedva čekam svoje plodne dane koji su sljedeći tjedan i nadam se da ću uspjeti "zeznuti" muža kad bude ovulacija. i jutros mi je rekao da ne razmišljam od drugom djetetu dok se ne riješim dojenja s prvim. 

bebinjo, ti si carica!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI