Evo i mene. Želim dobrodošlicu novim curama, a trudilicama koje očekuju plus puno sreće i da ugledaju taj tako željeni pozitivni testić. Malo sam bila u bedu ovih dana zbog dolaska menstruacije, čak sam odlučila da ćemo malo pauzirati jer mi je to postalo preveliko opterećenje. A ne želim da bude tako. Čekam još onaj nalaz od pape pa ću dalje na kontrole da vidim što se to točno događa. Kupit ću si čaj, pa vidjeti hoće li on pomoći barem mom zdravlju. Stvarno ste podrška, i baš se od srca nasmijem kad kuham ručak ili nešto radim i onda razmišljam tko s klokanice ne čeka M ovih dana. :D
krenuli smo baš ciljano, sad ćemo malo neopterećeno pokušati. Pusa curke
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro cure nije me bilo neko vrijeme i vidim dosta novih.dobro dosle u klub . Ima koji novi plusic danas?
Meni danas zavrsila vjestica.nesto se produzila ovaj mjesec na 7 dana,a inace mi traje 5.jucer narucila preko ebaya lh trakice pa cemo vidit dali funkcioniraju i dalje pijem femisan a kapi.nadamo se plusicu
Evo i mene da se uključim u temu :D Od 10 mj radimo na bebici, do sada ništa....dragi je bio na terenu ali se tjedan za vrijeme O vratio :D e sad nisam ni ovaj mjesec mislila da će išta biti, tj ne nadam se previše da se ne razocaram i sva se bacim u bed, uglavnom kupim ja sebi vrkutu 24. kao pit ću ju kad mi vještica prođe... Trebala je doći 25. mene je strah još ići kupovati test, da opet ne vidim minusic...a najbolja stvar je u svemu tome što i budućoj vjencanoj kumi kasni 8 dana...s obzirom da njoj zna kasnit rekao je gin da čeka min 15 dana.... Oduzila sam malo, ali eto čekamo zajedno petak :D držite nam palčeve ;)
Hvala curke :) njena svadba je 2.5. bilo bi fora da smo obje s trbuhom tamo...oni pokušavaju već 3 godine, a meni je ovih par mjeseci previše.... Hahaha... Još smo prije 2-3 mjeseca komentirale kako bi bilo super da smo tu negdje tako da možemo u šetnje zajedno, šoping i eto još par dana pa se nadamo plusicu :D
Pozdrav cure, drzim palceve... Stella, gdje si, novosti? Znam da cekas do sutra sa testom ali ajde napisi neku rijec
Inna, ja sam cajeve kupila u biljnoj ljekarni, mada znam da ih ima i u prodavnicama zdrave hrane te u herbal shoppovima. Ako ces uzimati vrkutu, nju je lako naci.. Postoje jos 2 naziva: virak i gospin plast, a za marulju ti treba latisnki naziv. Ja danas radim do podne i cim dodjem kuci mogu ti otipkati pravo ime na latinskom, ukoliko ti treba. Ja dam prvo bila uzela pogresnu vrstu.
Habibi, sretno, javi nam kad ugledas plusic. Kako je to divno, ja nazalost nisam bile te srece. Moja prijateljica i kuma i ja smo otprilike u isto vrijeme odlučile da pocnemo pokusavati, ona je sada u 5. mjesecu trudnoce a ja se i dalje trudim.
Ipak sam najsretnija na svijetu zbog nje, imat cu malog bebca kojeg su gnjaviti dok ne dodje na mene red.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji