Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nelci
    26. Siječanj 2015. 22:21

LuKi, nisi sama. I ja sam imala spontani i radimo na bebi svaki dan, ali nista. Mada znam da ce doci i nas dan, kada cemo biti najsrecnije na svijetu.

bebinjo
    26. Siječanj 2015. 23:16

Evo danas je tjedan dana od moga spontanog! 😟 fizički sam super , kao nova ali psihički me malo muči još...svakakva pitanja mi se dolaze pa i jesam li ja kriva, jesam li mozda mogla nešto bolje...i tak svako malo. Uspijela sam nagovoriti dragog na odnos ali za zaštitom. 😊 sad polako do kontrole a kad dobijem zeleno svijetlo bacamo se u akciju...ponovo!

Nelci
    26. Siječanj 2015. 23:48

Sve je to normalno, meni ce 12. februara biti godinu dana od spontanog, nakon tri mjeseca spo krenuli u akciju. Mada jos nema nista, ali to tebi nista ne mora da znaci. Znam cure koje su pokusale samo jednom i ostale su trudne. Ako si imala spontani, u jednu ruku si srecna jer zn as da mozess imati bebu.

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 10:19

bebinjo

Evo danas je tjedan dana od moga spontanog! 😟 fizički sam super , kao nova ali psihički me malo muči još…svakakva pitanja mi se dolaze pa i jesam li ja kriva, jesam li mozda mogla nešto bolje…i tak svako malo. Uspijela sam nagovoriti dragog na odnos ali za zaštitom. 😊 sad polako do kontrole a kad dobijem zeleno svijetlo bacamo se u akciju…ponovo!

bravo bebinjo...samo hrabro do novog plusica...

baby♡girl
    27. Siječanj 2015. 06:59

Evo i mene. Želim dobrodošlicu novim curama, a trudilicama koje očekuju plus puno sreće i da ugledaju taj tako željeni pozitivni testić. Malo sam bila u bedu ovih dana zbog dolaska menstruacije, čak sam odlučila da ćemo malo pauzirati jer mi je to postalo preveliko opterećenje. A ne želim da bude tako. Čekam još onaj nalaz od pape pa ću dalje na kontrole da vidim što se to točno događa. Kupit ću si čaj, pa vidjeti hoće li on pomoći barem mom zdravlju. Stvarno ste podrška, i baš se od srca nasmijem kad kuham ručak ili nešto radim i onda razmišljam tko s klokanice ne čeka M ovih dana. :D 
    krenuli smo baš ciljano, sad ćemo malo neopterećeno pokušati. Pusa curke 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dita0108
    27. Siječanj 2015. 08:22

Jutro cure nije me bilo neko vrijeme i vidim dosta novih.dobro dosle u klub . Ima koji novi plusic danas?
    Meni danas zavrsila vjestica.nesto se produzila ovaj mjesec na 7 dana,a inace mi traje 5.jucer narucila preko ebaya lh trakice pa cemo vidit dali funkcioniraju i dalje pijem femisan a kapi.nadamo se plusicu

habibi
    27. Siječanj 2015. 08:48

Evo i mene da se uključim u temu :D Od 10 mj radimo na bebici, do sada ništa....dragi je bio na terenu ali se tjedan za vrijeme O vratio :D e sad nisam ni ovaj mjesec mislila da će išta biti, tj ne nadam se previše da se ne razocaram i sva se bacim u bed, uglavnom kupim ja sebi vrkutu 24. kao pit ću ju kad mi vještica prođe... Trebala je doći 25. mene je strah još ići kupovati test, da opet ne vidim minusic...a najbolja stvar je u svemu tome što i budućoj vjencanoj kumi kasni 8 dana...s obzirom da njoj zna kasnit rekao je gin da čeka min 15 dana.... Oduzila sam malo, ali eto čekamo zajedno petak :D držite nam palčeve ;)

mare27
    27. Siječanj 2015. 09:49

habibi

Evo i mene da se uključim u temu :D Od 10 mj radimo na bebici, do sada ništa….dragi je bio na terenu ali se tjedan za vrijeme O vratio :D e sad nisam ni ovaj mjesec mislila da će išta biti, tj ne nadam se previše da se ne razocaram i sva se bacim u bed, uglavnom kupim ja sebi vrkutu 24. kao pit ću ju kad mi vještica prođe… Trebala je doći 25. mene je strah još ići kupovati test, da opet ne vidim minusic…a najbolja stvar je u svemu tome što i budućoj vjencanoj kumi kasni 8 dana…s obzirom da njoj zna kasnit rekao je gin da čeka min 15 dana…. Oduzila sam malo, ali eto čekamo zajedno petak :D držite nam palčeve ;)

hehheh,radite testiće jer ja i moja vjenčana kuma smo tri dana razlika u terminima hehh ima neka valjda povezanost u vjenčanim kumama SRETNOOO i jednoj i drugoj

NMareN
    27. Siječanj 2015. 09:16

sretno habibi

Ja to mogu, ja to hoću....

habibi
    27. Siječanj 2015. 10:01

Hvala curke :) njena svadba je 2.5. bilo bi fora da smo obje s trbuhom tamo...oni pokušavaju već 3 godine, a meni je ovih par mjeseci previše.... Hahaha... Još smo prije 2-3 mjeseca komentirale kako bi bilo super da smo tu negdje tako da možemo u šetnje zajedno, šoping i eto još par dana pa se nadamo plusicu :D

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 10:18

habibi

Hvala curke :) njena svadba je 2.5. bilo bi fora da smo obje s trbuhom tamo…oni pokušavaju već 3 godine, a meni je ovih par mjeseci previše…. Hahaha… Još smo prije 2-3 mjeseca komentirale kako bi bilo super da smo tu negdje tako da možemo u šetnje zajedno, šoping i eto još par dana pa se nadamo plusicu :D

sretno s plusićima curkeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI