Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    21. Siječanj 2015. 12:26

da, svakih par dana jedna lijepa vijest.. dovoljno da se svima vrati nada....

snaga uma....

kosee
    21. Siječanj 2015. 12:40

nisam baš ništa posebno radila, bili smo na godišnjem pa smo se više seksali nego inače (skoro svaki dan), s time da nismo pokrili samu ovulaciju nego samo dane prije. I bili smo opušteniji, to sigurno, čim nema posla odmah je lakše.

Ovaj prošli ciklus sam doduše ostajala ležati par minuta nakon seksa, inače se odmah dignem i pod tuš, nemam pojma jel to pomoglo

Folnu sam pila tri mjeseca i ovaj ju nisam pila, tek tamo negdje prije tjedan dana sam ju opet kupila i počela piti.
    Pila sam šumećeg kalcija ovaj mjesec jer imam neke tablete doma koje treba potrošit do kraja mjeseca.

Eto, sad lupam sve što mi padne na pamet ali teško mi je reći je li nešto od toga utjecalo.

StellaMaris
    21. Siječanj 2015. 12:43

Tek sam sad stigla...
    Kosee čestitam ti od sveg srca. Stvarno uzbuđenje je na vrhuncu. Znala sam da je u tebe sigurno plus, imala sam neki predosjećaj (ali lako je sad to reći). E i 5 mjeseci niije medicinski puno ali vjerujem da onom ko ju (ne) očekuje, svaki idući mjesec  je previše  
    Cure svaki novi plus je prava radost i za nas ostale, tu sve dijelimo, bodrimo se i tješimo, postali smo i prava navijačka skupina. Već vidim da će te vi znati za moj plus prije ostalih.
    NMareN dalje navijamo, baš bi bilo lijepo da i ti zaokružiš priču za ovaj tjedan jednim plusićem

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    21. Siječanj 2015. 12:48

Meni još tjedan dana do testiranja, simptoma nekih novih nema osim bolnih grudi od ovulacije ali i meni je tako bilo prošli ciklus. Samo mislim  da sam se prehladila, dolje, oko jajnika me svako malo nešto lagano zaboli, možda je i mjehur. Ma cijeli mjesec sam bolesna, skoro od NG

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    21. Siječanj 2015. 13:23

Odbrojavam 9 dana još. Simptome odbijam primjećivati obzirom da sam prošli mjesec doktorirala na umišljenim simptomima. :D čekam i nalaz pape pa da mogu s njim otići kod privatnika, jer apsolutno ne želim vjerovati u to da kraj živog djeteta i svoje 23 godine trebam ići na umjetnu oplodnju. Ciste su bile tu i prije i drugi ginekolog nikad nije rekao da su opasne. Pokrili smo plodne dane, naravno nadam se plusu, vibram i za vas curke, stay positive :) :) :) :) :) :)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

NMareN
    21. Siječanj 2015. 13:31

Cure hvala vam na podršci, ovo je stvarno super, znate ono kad naši rukometaši u bitnim utakmicma zabijaju gol za gol,jedan razlike,ono uzbuđenje,ona pozitivna nervoza,iscekivanje,i na kraju u zadnjoj sekundi gol i pobjeda,jeeeee... Eh tako se ja sada osjećam, samo još da bude ovoga jeeeee . Kako god da bude super mi je dok tako navijamo jedni za druge, misija je ovaj tjedan ispunjena,rekli smo barem jedna od nas a to se i obistinilo, sve iznad toga bilo bi wow wow wow, držim nam svima palčeve,

Ja to mogu, ja to hoću....

An-di-du
    21. Siječanj 2015. 16:16

Kosee, prekrasna vijest - ČESTITAM!!!!
    A drugim curama, drži te se jer bit će pluseva.
    Baby girl i ja čekam još 9 dana. Za sad bol u grudima na maksimumu, blagi grčevi u trbuhu. Ništa neobično. Uglavnom, kupila sam digitalni toplomjer pa ću startati mjeriti bazalnu s idućim ciklusom. Nadam se da neću trebati.

Tena9
    21. Siječanj 2015. 16:19

Curee..ne javlja nam se Leptirica…
    Nadam se da je zbog veseljaaa radi plusićaa 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.