Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    21. Siječanj 2015. 09:34

Nemam pojma, sama odluči. Ja sam bila mislila taj četvrtak (tj sutra) jer kao dobar dan je za to, bit ću popodne s mužem doma pa se možemo skupa veseliti ako bude plus itd itd.
    Onda mi je jučer rekao da sutra popodne idemo k njegovima i shvatila sam da je svejedno, a da mora test već danas pokazati pa sam napravila danas.

Tako da, sutra bi ti ujutro moralo pokazati, a ti sama vidi koliko ti se psihički da izdržati i čekati.

Ja sam (po debljini plusa) izgleda mogla i ranije raditi test.

Arria
    21. Siječanj 2015. 10:05

Kosee draga, čestitam od  ! Te grčiće u stomaku češ još duuugo imati, vjeruj!
    Zanimljivo je kako misliš da si spreman na sve to i kad test pokaže negativno plačeš, a kad pokaže pozitivno opet plačeš (od sreče) i sav si zbunjen, ono… Dobit ću bebu!!!!!

Tena9
    21. Siječanj 2015. 10:13

Kosee, čestitam ti stvarno od srca! Sada mogu reći da znam kakav je osjećaj to saznati   Stvarno sam presretna! 
    A bome ću si morati i ja kupiti onakav jedan test da imam plusić ;)

Sve ostale curke koje s nestrpljenjem ne očekujete vješticu, neka ne dođe i javljajte seeeeee!!!!!!!

Ps - Kosee, razumijem te u potpunosti, ja sam aktivna i na meni prikladnim temama ali tu mi je nekako najljepše ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    21. Siječanj 2015. 10:15

i da Kosee, napravi si ovo ko ja :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    21. Siječanj 2015. 10:18

Kosse koliko ste se dugo trudili? Koji vam je ovo ciklus bio?

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    21. Siječanj 2015. 10:22

Ovo je bio peti ciklus. Sad kad napišem mi se čini malo, a osjećaj je bio da traje cijelu vječnost dok smo pokušavali.

Opet mi krenuli grčići, tako da da, to će očito biti tako još neko vrijeme. Moram si nabaviti udobnije hlače jer primjećujem da čim ove otkopčam ili skinem, da mi je ugodnije i da su grčići slabiji.

NMareN
    21. Siječanj 2015. 10:39

Leptirice nam nema, možda ona već slavi . Nama je ovo 4. ciklus, vidjet cemo dal će tako i ostati...

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.