Bravo Kosee, čestitam!!! Sad bi dobro došli oni smajlići šta sretno skakuću
Tena i Kosee čestitam Vam od srca na plusićima
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Kosse iskrene čestitke od . Jako mi je dragobda je plusic, uživaju u svojoj trudnoći, budi sretna i nasmijana svih 9mj., naravno najljepši osmijeh dode kad beba stigne. Eto ostvario nam se plan da barem jedna od nas tri ima plusic, za vise od toga još ćemo pričekati koji dan, za sad je sve ok , Leptirice sretno i tebi.
Draga Muku dobro došla u nas mali veliki svijet
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, tebe čekam, znači menge još nema? Supeeer!
Hvala vam svima na čestitkama, tek sad kad ih čitam postajem malo svjesnija svega!
Još je nema, kao danas bi trebala doći (svega mi par puta do sada kasnila i tad sam ludila samo da nisam trudna, a SAD opet ludim ali ovaj put samo da jesam ). Čudno mi je da me jučer,evo i danas na mahove primi grč,ne traje dugo i nije jako bolan, i tako svako malo, a inače uvijek me zavoli u trenutku kad dobijem mengu, tokom tog dana i možda idući, ali bol je puno jača i traje duže, popijem tabletu i tek onda prestane, ovo sada je potpuno drugačije...
Tako je i meni bilo, kad krenu grčevi onda obično krene i smeđi iscjedak i kroz dan procurim. A sad sam imala 3-4 dana tako lagane grčiće i ništa. Danas me zasad ne muče iako mi je cijeli filing u trbuhu već danima čudan, a i probava mi je skroz stala..
Hoćeš sutra raditi test onda?
Haha ti si nestrpljiva ha? Pa možda sutra,mislim si za vikend,ali ako sam trudna pokazat ce i sutra već vjerujem, neznam ni sama, sto predlazes?
Sortiraj odgovore
Najstariji