Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Muma2
    20. Siječanj 2015. 18:45

Pozdrav trudilice i trudnice! Pratim vas vec neko vrijeme pa sam se odlucila javiti. Trudimo se vec neko vrijeme ali nikako da ostanemo trudni. Do proslog mjeseca bilo je "ako bude, bude" iako smo se iz mjeseca u mjesec nadali da ce biti, ali ipak nam se nije posrecilo. Proslog mjeseca s pojavom nekih simptoma moguce trudnoce (ili samo mog umisljanja) i s nadom da vjestice nece doci ta zelja je postala sve veca. Vjestica je ipak dosla i prosla, pa smo se bacili na posao, ovaj put malo cesce i ciljano  Pratim plodne dane i mjerim bazalnu temperaturu, sve upisujem u aplikaciju Fertility Friend gdje mi samo racuna plodne dane i slijedecu vjesticu. Trenutno smo na kraju plodnih dana, pa se nadamo da necemo ugledati vjesticu koja bi trebala doci 01.02. FF aplikacija mi je pokazala da mogu 28.01. praviti test i da je trudnoca moguca, naravno to je samo aplikacija, ali se ipak nadamo plusicu. 
    Trenutno me malo zbunjuju moje grudi. Jos od prosle vjestice su mi ostale nebrkle, ne pretjerano i iz dana u dan bradavice su mi sve osjetljivije sto mi se jos nije dogadjalo. Neznam zasto je to tako. Da li je itko bio u takvoj situaciji?
    Jucer sam pocela piti vrkutu i elevit tablete da si povecam sansu posto sam cula da dosta pomazu.
    Bas sam se raspisala, sorry! 
    Zelim vam plusice koliko i sebi. 

jaca16
    20. Siječanj 2015. 20:17

Hej cure,trudilice....evo mi smo u nadanju nedobivanja vještice sad 27-og....ali šta bude,bude....

almS
    20. Siječanj 2015. 22:16

Leptirice, NmareN,  Kosee zeljno iscekujem vase plusice i sigurna sam da ce ih biti uskoro. Iskreno vam zelim da ih ugledate vec sutra.. Oraspolozila sam se citajuci vase postove, ja sam bas bila "potonula" u ocaj, ali sad idemo dalje.
    Jaco i Muma sretno i vama, drzim vam palceve.
    Stella,  kada ti ne ocekujes M?
    Bebinjo,  divim ti se... sigurna sam da cemo se ubrzo sa tobom radovati novom plusicu..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

StellaMaris
    20. Siječanj 2015. 23:20

AlmS drago mi da ti je bolje. Koliko god se trudile ostat jake ipak nas depra malo drmne početkom svakog novog ciklusa, nikako da stvorimo taj imunitet što sve moramo opet ispočetka.
    Ja ju (ne)očekujem isto ko Jaca i Jelena krajem mjeseca, oko 28.1. Ali nekako nemam feeling da smo uspjeli, još mi je u glavi da je nemoguće da se to nama dogodi

Jaco zajedno odbrojavamo, sretno nam!
    Muma sretno i moj ti je savjet da ne radiš test ranije

<3 2/2013 <3

kosee
    21. Siječanj 2015. 07:38

Cure ja sam ipak piškila jutros kad sam vidjela da je bazalna još povišena i imam plus!

Uopće ne znam što bih napisala, čas sam zbunjena, čas euforična, čas prestrašena, čas uzbuđena, sve u svemu muž i ja smo izvan sebe

NMareN i ostale curke, vi ste slijedeće!

kosee
    21. Siječanj 2015. 07:41

Muma, meni je po Fertility Friend aplikaciji danas dan za rađenje testa i bio je stvarno jasni debeli plus, tako da mislim da ti je najpametnije pričekati taj dan. I sama koristim tu aplikaciju i onda točno znam koliko je prošlo od ovulacije i mogu očekivati hoće li mi biti kraći ili dulji ciklus (meni je od ovulacije do menge uvijek 13 dana).

Što se grudi tiče, i moje bole od ovulacije, ali tako je bilo i prošli ciklus pa nisam bila trudna tako da nisam sigurna je li to simptom.
    Sretno, u svakom slučaju!

jelena21
    21. Siječanj 2015. 07:50

jej.... ČESTITAM!!!!!!!!!! prekrasne vijesti!!!!!!!!!!!! 
    jupi!!!!!!!!!!!!
    bravo za plusić i sve koji će doći!!!!!!!!

snaga uma....

nika9
    21. Siječanj 2015. 07:56

kosee čestitam od srca... znam kako si sretna i baš mi je drago zbog tebe..pozz

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

kosee
    21. Siječanj 2015. 08:11

hvala vam cure

sad si mislim da je vrijeme da se uključim na iduću podforum na Klokanici, ali taman sam se nekako udomaćila ovdje

mare27
    21. Siječanj 2015. 08:11

veeeeelike čestitke kosee ,uživaj u svojem blaženom stanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.