Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    21. Siječanj 2015. 20:00

Bebinjo imas pravo na to, odtuguj koliko treba, izbaci iz sebe. Neces zaboraviti nikad ali kako vrime bude prolazilo naucit ces se nosit s tim 

NMareN kad ce to jutro vise...

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    21. Siječanj 2015. 20:31

Danas mi je 21. dan ciklusa, ništa posebno ne osjećam osim tu i tamo što me probode jajnik, kad sam imala i da li sam imala O ne znam (19.01. je uočen onaj iscjedak, odnos imali dva dana prije toga,ne nadam se ničemu jer se zaista ovaj mj nismo trudili nimalo, bolest njegova nas spriječila), akne mi izbijaju ko lude i to na području prsa, brada i čeljust.. ne znam kada da očekujem M ali po ovome se nadam da neću dugo čekati jer mi ovako obično pred M i bukne to na licu baš tako jako..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Gricko3
    21. Siječanj 2015. 20:37

Bebinjo, nazalost znam kako ti je jer sam i sama prosla kroz to.
    Moja beba se trebala rodit prije mjesec dana i to nam je trebao bit najbolji Bozic... Sad sam opet trudna evo u 16 tjednu i hvala Bogu sve je u redu i iskreno tuga je prosla s vremenom al srce me i dalje bolilo i tek sad s ovom trudnocom mogu rec da sam se oporavila iako zivim od pregleda do pregleda veliki srah je prisutan. 
    Kako je moj dragi meni uvik govoria "Dobili smo malog andela i on ce nam brzo poslat bracu i seku i cuvat ga". Evo i sad su mi suze krenile. :( Drzi se i placi kad ti se place, al nemoj se zatvarat u sebe. Zelim ti sve najbolje od . Ako ti treba bilo kakvi savjet ili bilo sta slobodno se javi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bebinjo
    21. Siječanj 2015. 20:44

Hvala vam svima...najgore mi je kad ostanem sama doma,tad krene razmišljanje kako zašto i zbog čega. Jučer mi je bilo ok, cijeli dan su prijateljice bile kod mene pa mi je bilo lakse kad sam im se izjadala...iako govorim da sam ok kad me neko pita nisam,nikako nisam. Toliko sam se veselila trudnoći jer sam s dragim vec 12 godina i to bi nas jos vise povezalo...ali nista. Htjela bih odmah krenuti sa drugom trudnocom ali ne znam da li cu moci izdrzati...

bebinjo
    21. Siječanj 2015. 22:21

Ja  idem na kontrolu tek kad ponovo dobijem pa ću tada vidjeti kada se mogu upuštati ponovo u pokušaje. Nadam se da neću puno čekati jer i ova je brzo uspijela, samo što nije lijepo krenulo. Prvi pokušaj pa je bila biokemijska trudnoća, odmah nakon toga trudnoća koja je eto zavrsila prije dva dana. Mozda i uspijem odmah kad se skroz oporavim i budem spremna.

Lela29
    22. Siječanj 2015. 07:27

NMareN i ima li šta?  ajde daj još jedan + topcu! vibram na veliko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bebinjo šaljem ti virtualni zagrljaj!

Ja sam tek na pola ciklusa, nikad duži mi se nije činio, danas mi je kao ovulacija.... valjda.

StellaMaris
    22. Siječanj 2015. 07:48

Jutro svima 
    NMareN nadam se da ce ovaj dan biti poseban za tebe!

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.