Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    22. Siječanj 2015. 09:44

Gdje nam je NMareN danas? A ni Leptirice nema

baby♡girl
    22. Siječanj 2015. 09:45

NMareN jutro je :) javi da je pozitivan 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

NMareN
    22. Siječanj 2015. 09:48

Dobro jutro curke, mi nemamo plusic velik kao  ko kosse, mi vam imamo crticu jednu veliku kao  a imamo i drugu crticu , doduše nije bas velika,manje izrazita u odnosu na kontrolnu,ali je ipak tu, vidljiva je. Za dva dana ćemo ponoviti test pa ćemo vidjeti dalje ce biti tamnija,nakon toga zovem ginekologa i narucujem se na pregled. Po zadnjoj menzi (24.12.) trudna sam 4t +2d, u stvarnosti otprilike 2tjedna, znaci naša Mrva je velika kao zrno maka sada.... Curke  pišem vam na dugačko,oprostite,ali tako sam uzbudena, sretna..... Hvala vam sto ste tako navijali za nas, 

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    22. Siječanj 2015. 09:51

Evo i ja stalno gledam ima li novosti. Nadam se da se cure od uzbudenja ne stignu javiti

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    22. Siječanj 2015. 09:53

Woooow, jeeeee, jupi. Ne mogu virovat koji pozitivni mjesec. Cestitam ti od srca. Cure jako sam sretna zbog vas!
    Leptirica javi nam se i ti, nastavi niz

<3 2/2013 <3

jelena21
    22. Siječanj 2015. 09:56

jej,,,, to smo čekale.... NMarenN- ČESTITAM TI OD SRCA!!!!!!!!!!

snaga uma....

baby♡girl
    22. Siječanj 2015. 09:56

NMareN čestitam na dvije crtice, želim ti predivnu trudnoću, baš pozitivan mjesec kako kaže StellaMaris :)))) 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

NMareN
    22. Siječanj 2015. 09:58

StelaMaris i Jelena hvala vam na lijepim čestitkama od srca, sad čekamo leptiricu da se javi a onda navijamo dalje 

Ja to mogu, ja to hoću....

dillb
    22. Siječanj 2015. 09:58

NMareN čestitke i od mene!!! uživaj!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.