NMareN jutro je :) javi da je pozitivan
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobro jutro curke, mi nemamo plusic velik kao ko kosse, mi vam imamo crticu jednu veliku kao a imamo i drugu crticu , doduše nije bas velika,manje izrazita u odnosu na kontrolnu,ali je ipak tu, vidljiva je. Za dva dana ćemo ponoviti test pa ćemo vidjeti dalje ce biti tamnija,nakon toga zovem ginekologa i narucujem se na pregled. Po zadnjoj menzi (24.12.) trudna sam 4t +2d, u stvarnosti otprilike 2tjedna, znaci naša Mrva je velika kao zrno maka sada.... Curke pišem vam na dugačko,oprostite,ali tako sam uzbudena, sretna..... Hvala vam sto ste tako navijali za nas,
Ja to mogu, ja to hoću....
Evo i ja stalno gledam ima li novosti. Nadam se da se cure od uzbudenja ne stignu javiti
<3 2/2013 <3
Woooow, jeeeee, jupi. Ne mogu virovat koji pozitivni mjesec. Cestitam ti od srca. Cure jako sam sretna zbog vas!
Leptirica javi nam se i ti, nastavi niz
<3 2/2013 <3
jej,,,, to smo čekale.... NMarenN- ČESTITAM TI OD SRCA!!!!!!!!!!
snaga uma....
NMareN čestitam na dvije crtice, želim ti predivnu trudnoću, baš pozitivan mjesec kako kaže StellaMaris :))))
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
StelaMaris i Jelena hvala vam na lijepim čestitkama od srca, sad čekamo leptiricu da se javi a onda navijamo dalje
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji