kosee iskrene cestitke zelim ti urednu skolsku trudnocu :*
meni je u tijeku 7.ciklus pokusavanja... imala sam par stanki zbog zdravstvenih tegoba, nista znacajno ali morala sam ih uraditi. Na rutinskim pregledima kod ginicke sve ok, nemam bakterija, uradeni dodatni testovi ok, sad cemo vidjeti. Policisticne jajnike imam ali redovito dobivam menstruaciju i nemam nikakvih dodatnih problema. Ako ovaj ciklus ne uspije, pocet cu se polako psihicki pripremat na dodatne pretrage.
Joj cure moje, znate i same da iako je mali broj ciklusa koje pokušavamo da je svaki popiškeni minus kao udarac u trbuh i glavu istovremeno. Užasan osjećaj..
A ja jutros, ajme, piškim i gledam pojavljuje se crtica (minus crtica) i vidim kako se oko nje nešto mreška, jel je - nije, nema šanse, nikad nije plus, kvragu zašto sam radila uopće test danas, ma ne, ajme vidi ipak je plus, jel zbilja plus, da, sve se jače vidi, joj ali nema kontrolne, takve sam ja sreće da kad imam plus onda test ne valja, aha evo kontrolne, isuse bože to je to, imam plus, fakat je plus, moram slikati, aaa!
I sad povremeno pogledam tu slikicu testa da se uvjerim da je to to, iako imam osjećaj da to uopće nije moj test i da se ovo sve događa nekome drugome.
Eto, želim vam uskoro jedno takvo piškenje umjesto ovih teških i tužnih koje smo sve već odradile i po nekoliko puta
Uzbudenje raste, samo se nadam da necu pasti kao kruška kad vidim rezultate testa...
Ja to mogu, ja to hoću....
nnmaren, radiš test danas?
ja sve mislim da od moje sreće ništa, imam simptome najave menst.. ali ok sam, nekako sam opuštena, ipak mi nervoza ništa ne pomaže...
snaga uma....
Sutra cu raditi ako ostane kao do sada, ali kažem vec par dana u iščekivanju i sad vec laganini je uzbuđenje na vrhuncu, moram si i danas nekako zaokupiti misli inace cu poluditi
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, to je još jedan razlog zašto sam ja piškila danas, ne bih izdržala još jedan dan kao jučer
Kose draga, cestitam ti od srca, toliko sam se obradovala da sam se rasplakala od srece ( doduse nalazim se u psihicki jako " cudnom" periodu)..
čitam ove tvoje postove i molim Boga da i sama ugledam uskoro plusic.. to iskreno zelim i svim drugim curama koje se trude i nadaju da je svaki mjesec dobitan!
NmareN drzim fige, najjace sto mogu a imam dobar predosjecaj!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
I da, Kose oprosti ako pitam previse, jesi li nesto dodatno radila - tipa pila cajeve, dizala guzu ili noge uvis ili pak nesto treće?
Hvala ti unaprijed na odgovoru..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
i Santa Barbara se nastavlja... drago mi je da je današnja epizoda imala jedan lijepi +!
čestitam kosee!!!
nadam se da će i sutrašnja epizoda biti ista kao današnja onima koji će sutra raditi test!!! držim fige!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji