Kosee, prekrasna vijest - ČESTITAM!!!!
A drugim curama, drži te se jer bit će pluseva.
Baby girl i ja čekam još 9 dana. Za sad bol u grudima na maksimumu, blagi grčevi u trbuhu. Ništa neobično. Uglavnom, kupila sam digitalni toplomjer pa ću startati mjeriti bazalnu s idućim ciklusom. Nadam se da neću trebati.

Curee..ne javlja nam se Leptirica…
Nadam se da je zbog veseljaaa radi plusićaa
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pozdrav cure, najprije čestitam svim trudnicama, a ostalima želim ubrzo +! ja sam jučer trebala dobiti ali ništa, danas sam odmah otrčala u ljekarnu i kupila gravignost i napravila ga s drugom mokraćom, naravno negativan sad malo čitam po forumima da je vjerovatno prerano za test. od simptoma imam: bijelo (vuče malo na žuti) iscjedak, blago nabrekle grudi koje ne bole, tu i tamo kao zapeku na sekundu (inače u PMS-u imam izraziti natečene i bolne pa mi je to sada čudno), i okus kao da mi je detardžent u ustima i lagano probadanje dolje :) još uvijek se nadam...
Pozdrav cure, najprije čestitam svim trudnicama, a ostalima želim ubrzo +! ja sam jučer trebala dobiti ali ništa, danas sam odmah otrčala u ljekarnu i kupila gravignost i napravila ga s drugom mokraćom, naravno negativansad malo čitam po forumima da je vjerovatno prerano za test. od simptoma imam: bijelo (vuče malo na žuti) iscjedak, blago nabrekle grudi koje ne bole, tu i tamo kao zapeku na sekundu (inače u PMS-u imam izraziti natečene i bolne pa mi je to sada čudno), i okus kao da mi je detardžent u ustima i lagano probadanje dolje :) još uvijek se nadam…
pričekaj 2 dana pa ponovi jesi sigurna u to kad ti je bila O, lažno negativni testovi su najčešće onda kad je O kasnije nastupila.. sretno i nadam se da je +
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo curke za sada je sve ok, pri tome mislim da nema menze još uvijek, ali se kako dan odmiče osjećam sve lošije, imam cesto propadanja u donjem dijelu trbuha, u vise navrata bila je prilično jaka bol ali to ne traje dugo, i imam vrtoglavice i osjećam slabost... Evo neznam čemu to prepisati ali to je moje današnje stanje :\
NMareN, ma to je to, nema što drugo biti.. Odmah ujutro test i javljaj se...
snaga uma....
Evo curke za sada je sve ok, pri tome mislim da nema menze još uvijek, ali se kako dan odmiče osjećam sve lošije, imam cesto propadanja u donjem dijelu trbuha, u vise navrata bila je prilično jaka bol ali to ne traje dugo, i imam vrtoglavice i osjećam slabost… Evo neznam čemu to prepisati ali to je moje današnje stanje :\
Ajmeeee iščekivanje kao da ja čekam sve upućuje na +++++
nadam se da je zaista takooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo curke za sada je sve ok, pri tome mislim da nema menze još uvijek, ali se kako dan odmiče osjećam sve lošije, imam cesto propadanja u donjem dijelu trbuha, u vise navrata bila je prilično jaka bol ali to ne traje dugo, i imam vrtoglavice i osjećam slabost… Evo neznam čemu to prepisati ali to je moje današnje stanje :\
pripiši to TRUDNOĆI

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji