NMareN, pa čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeejjj!!!! Rekla sam ja da smo se sve opustile oko Božića i Noveee
Jeeej...cure dragee...baš sam presretna zbog svih nas
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
NMareN, cestitaaam ako je test pokaza bilo kakvu crticu to je too
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Hvala vam cure na lijepim željama,da ne nabrajam pojedinačno svaku kako nebi nekog izostavila. Super ste i neopisivo mi je drago da sam ovdje svama. . Ovo nam je bio 4.ciklus pokušavanja, najtužnija sam bila nakon 1.jer sam nekako vjerovala da se to dogada od prve,u biti to sam željela. Nisam dizala noge (jer to mi nije bas romantično bilo
), jedino sam ostajala minimalno 15min u krevetu ležati,cak i pola sata, nisam pila čajeve,vitamine,folna... Nisam bas manje ne mislila o bebi,gledala sam kad su plodni dani(iako naravno da smo se družili i kad nisu bili plodni)...
Naručila se na pregled i termin je 23.2., za mjesec dana, e sad pitanje,ne pijem nista,spominjale ste da je bitno piti filmu čini mi se, molim mame i trudnice da me upute dao da počnem nešto piti prije kontrole ili ne?
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN draga čestitam ti od srca...ima nas ima...iako ne pišem pratim ja vas i mislim na vas...radujem se s vama...pozdravljam vas sve...čuvajte se i sretno svima :*
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Sortiraj odgovore
Najstariji