ovo je baš kao praćenje serije iz sata u sat.. nadam se da će kao i većina serija imati happy end.. za sve nas vjerujem u to...
snaga uma....
Hahaha Jelena, baš si me nasmijala, Santa Barbara , ovo naše su meksicke sapunice,one sve imaju sretan završetak :)... Iščekivanje, prestrašno, na trenutak se počinjem toliko veseliti da pomislim da sam luda, milujem si trbuh, mislim u najmanju ruku kao da sam vec debelo u 3.tromjesecju .... Jako sporo ide vrijeme, ma kad razmislim neka ide sporo, neka smo lude od isčekivanja samo da budu plusici
Ja to mogu, ja to hoću....
Eej cure kosee NMareN navijam za plusice .meni je prosli misec dosla nakon 20 dana kasnjenja.a za to san bila sama kriva.toliko san htila da ne dodje da san je na kraju sama odgodila.nakon drugod negativnog testa odma dosla.a imala san sve simptome.psiha cudo cini.zato mi je ovaj misec dosla u dan tocno.danas stigla vjestica.jer san je ocekivala jer mi dragog nije bilo u vrime ovulacije.a zbog posla ga nece bit izgleda ni ovaj misec.on jadan tuzan zbog toga.reka je da bi najradje otkaz dao.
.moran kupit lh trakice da znam kad mi je tocno ovulacija jer je ne osjecam
ajoj dita, znam da se ovom mjesecu nisi nadala ali nekako sam mislila da se idući opet bacate na posao, nadam se da će ipak biti tu koji dan i to po mogućnosti plodni
pozdrav, uhvatila me nekakva kriza pa bi htjela malo s nekim podijeliti svoje jade iako znam da i vi imate svoje..iz mjeseca u mjesec se nadam da sam trudna ali naravno nema ništa i morat ću ići na mpo..sad skupljam nalaze i nisam ja te sreće da bude sve ok, muž radio spermiogram i nije dobro..iskreno već sam počela gubit nadu :(
Sortiraj odgovore
Najstariji