Stvar je u tome kad ti je ovulacija. Ti kažeš da ti je bila 06.01., dakle 18.01. kad si radila test ti je bio tek 12-ti dan poslije ovulacije, to je taman graničan dan za dobiti pozitivan test.
Također, ako ti je zadnja menga bila 15.12. onda ti je ovulacija nastupila 18-ti dan ciklusa, a to je nešto kasnija ovulacija pa ti je i trudnoća malo 'mlađa' od ove koja se računa prema zadnjoj menstruaciji (jer se po njoj računa da je ovulacija 14-ti dan).
Tako da si ti najvjerojatnije oko 4 tjedna i 5 dana ili tu negdje, ali to je sve nezahvalno određivati jer svaka trudnoća ima svoj tempo.
Samo sam ti htjela napomenuti da očekuješ da će se srce možda čuti nešto kasnije nego što bi se očekivalo prema kalendaru.
Neznam kako kosse i leptirica, ali ja nemam ni jedan jedini simptom moguće trudnoće, osim tamnijh bradavica (ali to sam primjetila i prošli ciklus pa ništa nije bilo)... :/
Ja to mogu, ja to hoću....
Iscjedak imam i ja ali nisam mislila da je i to jedan od mogućih znakova, malo kao gušći tj neprozirne bijele boje
I ja imam malo iscjetka, ali tek toliko da mogu reći da imam. Isto neproziran.
Grudi me bole već 2 tjedna tj počele su odmah nakon ovulacije pa ne bih rekla da je to simptom jer je tako bilo i prošli cilus, samo što me ovaj bole i bradavice što mi se prije nije nikad događalo, baš čudan osjećaj.
I ti grčići lagani i bol u leđima zbog koje stalno mislim da sam dobila, a nisam.
S probavom imam i inače problema pa me to što sam sva napuhana uopće ne čudi, to mi je normalno stanje.
Sve skupa bi mogao biti i jedan obični pms.
Eh kosse i ja imam lagane grčiće na mahove, i svako malo jurim na wc misleći kako je to to i da je došla gospodičnaM ali za sad je još uvijek nema i neka tako i ostane. Cure ne mogu vam opisati uzbuđenje trenutno, nikako da se skuliram, želim nam svim trima jedan ogroman plusic, tj tri ogromna plusića , u slučaju da meni ne uspije bila bih presretna da barem vi ugledate + kao ,
Tako si i ja mislim, neka je barem jedna od nas pogodila ovaj ciklus pa ćemo se mjesec po mjesec sve prebaciti u trudnice
Ja si samo mantram da i sutra temperatura ostane povišena i da ne dobijem, nekako imam osjećaj da je sutra dan odluke i ako bude kako treba, onda se u četvrtak valjda imam čemu veseliti..
Presporo mi ide vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji