Tena, mislim da će ti taj pregled 29.01. biti taman, možda će čak i to biti rano da čuješ srce. A svaki pregled prije 6-7.tjedna ginekolog neće moći baš puno vidjeti jer je rano.
Tako da pokušaj biti strpljiva, pozitivan test imaš, menge i dalje nema, dakle sigurna sam da je sve u redu.
zanemarite ovo ispod mog teksta..pokušavam profunkcionirati onaj ticker al mi neideee :(
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
ahaaa, ja sam mislila pošto tek otprije koji dan imaš pozitivan test da si onda manje..
Onda će vjerojatno biti taman!
a nevidiii mi seee..ne znam ja uzeti pravi kod! :(
curee, recite mi..ako mi je prvi dan zadnje men.bio 15.12.2014. u kojem sam sad tt?? Možda ja gluposti pričam...ne kužim ja to niš!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena onda se dobro raspitaj, mi smo dužni doznake dostavit HZZ-u, i oni obračunavaju plaću temeljem toga, iz prve ruke znam da bolovanje nije plaćeno. Onda biće ovisi di radiš, privatnik, državna služba... najbolje pravac na HZZ.
Sorry cure, totalno sam off topic, gotova sam :-D
Trudnoća se broji od prvog dana zadnje menge pa bih rekla da si sad 5+2 (tj 5 tjedana i 2 dana), ako sam dobro izračunala.
Jedino, s obzirom na to da ti test nije pokazao do 18.01., onda je moguće da ti je ovulacija bila kasnije pa će biti potrebne neke korekcije ali to će ginekolog utvrditi na pregledu.
Sortiraj odgovore
Najstariji