Meni je pregled tek 29.01. i malo me strah...htjela bih što prije napraviti taj pregled...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Cure baš te natipkale...
Bebinjo drago mi je što si nam se javila, teško je čitati tvoju priču ali vidim da si iz svega izašla još jača. Želim ti što prije još jedan plusić
NMareN, Kosee i leptirica...želim vam svu sreću, da M ni ne dođe, nekako i meni budite nadu da se neće pojaviti
Tena ja neznam kako to funkcionira s curama s foruma (mislim, neznam jel se privatno druže) možda one koje žive u istom gradu. Ja sam u Splitu, mislim da je još Lela iz Splita, nisam nikog više skužila iz blizine. U svakom slučaju meni je to OK
E da vidim da si slikicu promjenila, superrr.
Vi trudnice možete staviti ticker tako da vas pratimo koliko ste trudne. Vidjela sam da ih imaju par cura s drugih tema
<3 2/2013 <3
Ja sam u prvoj trudnoći išla na plegled sa 7 tjedana jer sam čula da ne treba ići ranije jer se srce još ne čuje, al sam radi sebe izvadila betu HcG dva puta, pravilno se duplala pa me to umirilo
<3 2/2013 <3
Tena, sorry što te pilam oko stručnog, to mi je inače u opisu posla hahaha. Uglavnom, tila sam ti reć da na stručnom možeš samo do 30 dana u komadu koristiti bolovanje, sve poviše toga HZZ traži raskid ugovora. Imala sam par takvih situacija. Tako, želim ti lipu, urednu trudnoću, da to odradiš do kraja.
Kosee, NMareN, Leptirice držim fige rukama, nogama, vibram, sve što treba!
StellaMaris, dobro si rekla, ja sam iz ST.
Sortiraj odgovore
Najstariji