Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    20. Siječanj 2015. 10:26

Leptirica ne kasni još, sutra bi trebala dobiti, nadam se da neće doći...

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    20. Siječanj 2015. 10:31

Ja ću raditi u četvrtak ujutro, ako do tada ne dođe i ako temperatura još bude povišena (ako padne, znam da je menga na putu).

Moja aplikacija za praćenje bazalne mi kaže da mi je već sutra idealan dan za test ali ja se odupirem tome jer neću muža vidjeti cijeli dan pa sam zato odgodila za četvrtak tako da možemo skupa uživati u, nadam se, lijepim vijestima.

Tena9
    20. Siječanj 2015. 10:39

Meni je trebala doći 15.01. i izdržala sam ne raditi test do 18.01. kada se pokazala jaaako slaba crtica...ali evo, danas je 20 i nema ni traga mengi...a svakodnevno imam odnose i došla bi jer bi ju, kak veli dragi, navuko seksom :P

kosee, NMareN, leptirica,  držiiim vam najvećeeee figeeee i probajte se strpiti što dulje jer ako ga prerano radite mogao bi biti lažno negativaan.. i sad kad do kraja tjedna javite da su testovi pozitivni idemo sve četiri na kavu (pošto ostatak cura/žena ignorira moju temu u vezi susreta klokanica) 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    20. Siječanj 2015. 10:41

test će pokazati i ako je izvanmaterična jer se beta svejedno luči, samo onda kasnije na testu krvi se neće pravilno povećavati pa se po tome može otkriti da je izvanmaterična.
    Nemoj o tome ni misliti!

Sve ti ovisi o ciklusima i o tome kad je ovulacija. Moji ciklusi su inače 26-27 dana, ovulacija oko 13-og dana ciklusa. A ovaj je bila kasnije (16.dan) i evo danas mi je 29.dan ciklusa i menge nema. Da nisam mjerila bazalnu bila bih uvjerena da već jako kasni, ovako znam da ju ionako očekujem kasnije.

Hoću reći, ako ne pratiš ovulaciju (mjerenjem bazalne, trakicama ili nešto slično), lako se dogodi da misliš da bi test već trebao pokazati a zapravo je još rano.

Nadam se da ćeš nam u subotu javiti sretne vijesti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.