bebinjo, baš je teško i za pročitati, a mogu misliti kako je bilo proživjeti, drži se draga
leptirice, 14 dana poslije ovulacije bi test već trebao pokazati, jedino ako je ipak ovulacija bila nešto kasnije. Imala sam i ja sličan slučaj pa sam na kraju dobila mengu, svojim odbrojavanjem i stresom oko toga je li se primilo sam ju na kraju samo odgodila. Pokušaj se strpiti koji dan pa onda ponovi test.

Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .
Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza ... Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan... Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane
Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .
Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza… Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan… Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane
Navijaaamm!!!!! >Neka nas bude puuno u ovom prvom mjesecu ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....
bebinjo, u mislima si mi od jučer i drago mi je da nisi potonula. tvoj mali anđeo će uvijek biti uz tebe. drži se i oporavi.
leptirice, meni se to dogodilo prošli mjesec. svaki test je bio negativan i na kraju sam dobila gadnu vješticu. ovulacija je bila odgođena, ali očito nešto nije bilo u redu s plodom pa se nije ni primilo. sretno!!!
Hvala na vam puno na vašim odgovorima i savjetima.
Simptomi su isti kao kod pms-a, jedino što me cijelo vrijeme pratio iscjedak, što inače nije slučaj.Također nemam više osjećaj da cu dobiti.
Biti ću strpljiva i pričekati, nema smisla da se test radi svaki dan.
NMareN, baš mi je drago da još ništa nema
Meni je danas 29-ti dan ciklusa, i negdje 13-14dpo, tako da sam u biti trebala dobiti danas i po svim mjerenjima bazalne (mjerim ju 10 mjeseci) mi još nikad nije temperatura bila povišena na 13dpo.
Jedino što već 3-4 dana imam lagane grčeve i bol u leđima kao pred mengu i sve očekujem da se pojavi smeđi isjedak koji obično ide uz to i onda znam da vještica stiže..

Meni je danas 28.dan ciklusa i otprilike 14dpo, uff uzbuđenje laganini raste, moram se mrvu skulirati da nebo bilo ponovno velikog razočarenja , Kosse držim nam najveće palčeve

Ja to mogu, ja to hoću....
Toga je i mene najviše strah, nadam se da ću nekako ubiti vrijeme danas i sutra jer polako ulazim u fazu kad umišljam da je to to, a znam da to nije dobro za mene.
Vibram za obje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji