bebinjo, u mislima si mi od jučer i drago mi je da nisi potonula. tvoj mali anđeo će uvijek biti uz tebe. drži se i oporavi.
leptirice, meni se to dogodilo prošli mjesec. svaki test je bio negativan i na kraju sam dobila gadnu vješticu. ovulacija je bila odgođena, ali očito nešto nije bilo u redu s plodom pa se nije ni primilo. sretno!!!
Hvala na vam puno na vašim odgovorima i savjetima.
Simptomi su isti kao kod pms-a, jedino što me cijelo vrijeme pratio iscjedak, što inače nije slučaj.Također nemam više osjećaj da cu dobiti.
Biti ću strpljiva i pričekati, nema smisla da se test radi svaki dan.
NMareN, baš mi je drago da još ništa nema
Meni je danas 29-ti dan ciklusa, i negdje 13-14dpo, tako da sam u biti trebala dobiti danas i po svim mjerenjima bazalne (mjerim ju 10 mjeseci) mi još nikad nije temperatura bila povišena na 13dpo.
Jedino što već 3-4 dana imam lagane grčeve i bol u leđima kao pred mengu i sve očekujem da se pojavi smeđi isjedak koji obično ide uz to i onda znam da vještica stiže..
Meni je danas 28.dan ciklusa i otprilike 14dpo, uff uzbuđenje laganini raste, moram se mrvu skulirati da nebo bilo ponovno velikog razočarenja , Kosse držim nam najveće palčeve
Ja to mogu, ja to hoću....
Toga je i mene najviše strah, nadam se da ću nekako ubiti vrijeme danas i sutra jer polako ulazim u fazu kad umišljam da je to to, a znam da to nije dobro za mene.
Vibram za obje
Evo ja cu malo peglati pa kuhati ručak, u pauzi malo učiti, pa otići do grada, onda cu iznenaditi supruga tortom.... Dan bi mi po tome trebao biti ispunjen . Kad si mislila raditi test? Mi u četvrtak ili petak ako do tada ne rode, reci mi molim te dao se test mora raditi ujutro s prvim urinom ili može u bilo koje doba dana?
Hahaha, ako do tada ne DODE , već sam u rodama
Sortiraj odgovore
Najstariji