Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    20. Siječanj 2015. 09:24

bebinjo, baš je teško i za pročitati, a mogu misliti kako je bilo proživjeti, drži se draga

leptirice, 14 dana poslije ovulacije bi test već trebao pokazati, jedino ako je ipak ovulacija bila nešto kasnije. Imala sam i ja sličan slučaj pa sam na kraju dobila mengu, svojim odbrojavanjem i stresom oko toga je li se primilo sam ju na kraju samo odgodila. Pokušaj se strpiti koji dan pa onda ponovi test.

NMareN
    20. Siječanj 2015. 09:34

Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .

Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza ... Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan... Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane

Tena9
    20. Siječanj 2015. 09:41

NMareN

Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .

Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza … Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan… Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane

Navijaaamm!!!!! >Neka nas bude puuno u ovom prvom mjesecu ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....

dillb
    20. Siječanj 2015. 09:35

bebinjo, u mislima si mi od jučer i drago mi je da nisi potonula. tvoj mali anđeo će uvijek biti uz tebe. drži se i oporavi. 

leptirice, meni se to dogodilo prošli mjesec. svaki test je bio negativan i na kraju sam dobila gadnu vješticu. ovulacija je bila odgođena, ali očito nešto nije bilo u redu s plodom pa se nije ni primilo. sretno!!! 

leptirica0608
    20. Siječanj 2015. 09:56

Draga,

koliko ti je kasnila?

leptirica0608
    20. Siječanj 2015. 09:38

Hvala na vam puno na vašim odgovorima i savjetima.
    Simptomi su isti kao kod pms-a, jedino što me cijelo vrijeme pratio iscjedak, što inače nije slučaj.Također nemam više osjećaj da cu dobiti.
    Biti ću strpljiva i pričekati, nema smisla da se test radi svaki dan.

kosee
    20. Siječanj 2015. 09:39

NMareN, baš mi je drago da još ništa nema

Meni je danas 29-ti dan ciklusa, i negdje 13-14dpo, tako da sam u biti trebala dobiti danas i po svim mjerenjima bazalne (mjerim ju 10 mjeseci) mi još nikad nije temperatura bila povišena na 13dpo.

Jedino što već 3-4 dana imam lagane grčeve i bol u leđima kao pred mengu i sve očekujem da se pojavi smeđi isjedak koji obično ide uz to i onda znam da vještica stiže..

NMareN
    20. Siječanj 2015. 09:54

Meni je danas 28.dan ciklusa i otprilike 14dpo, uff uzbuđenje laganini raste, moram se mrvu skulirati da nebo bilo ponovno  velikog razočarenja , Kosse držim nam najveće palčeve 

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    20. Siječanj 2015. 09:56

Toga je i mene najviše strah, nadam se da ću nekako ubiti vrijeme danas i sutra jer polako ulazim u fazu kad umišljam da je to to, a znam da to nije dobro za mene.

Vibram za obje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI