Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    20. Siječanj 2015. 08:54

joj draga bebinjo žao mi je neopisivo i sad sam i ja u još većem strahu,uglavnom želim ti što brži i fizički i psihički oporavak i novi plusić

Tena9
    20. Siječanj 2015. 08:55

Da ali ja ga ne bih prekidala nego bih otišla na bolovanje..moram se savjetovati sa giničkom... Hvala vam

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

bebinjo
    20. Siječanj 2015. 09:01

To je skraćena verzija priče.
    jer za cijelu priču bi trebala pisati bar 10 min.
    hvala vam svima na podršci i ne želim nikome takvo iskustvo. Čak mislim da sam imala te grčeve koji su djelovali kao trudovi...to je bila bol ili grč koja je trajala par sekundi i javljala se svakih par sekundi nakraju. A dan ranije svakih par minuta. Vjerovatno je tijelo tak odlučilo jer su mi prvo rekli da nije nesto bilo dobro sa trudnoćom a na kraju da mozda zbog moje krvne grupe. Ne znam..... kad opet ostanem trudna zahtijevati cu pregled svaka dva tjedna i sve moguće tablete nek mi daju. A za to su minrekli dvije priče jučer...prva je da sam se ja sama očistila i da mogu odmah sljedeći mjesec krenuti sa planom a druga da moram čekati 6 mjeseci...ma tko ce docekati toliko...ja bi odmah sutra...

leptirica0608
    20. Siječanj 2015. 09:07

Drage moje klokanice, evo i ja Vam se pridružujem.
    Dragi i ja smo od prošlog mjeseca počeli raditi na bebici.
    Menstruacija mi je svakih 26 dana, nikada ne kasni, točna je u sat.
    Mislim da mi je ovulacija bila 06.01.(žuto tijelo je bilo u jajniku).
    Sada kasni 2 dana, napravila sam nekoliko testova od 10 dana do danas (14 dan), svi redom su bili negativni.
    Pročitala sam sve moguće članke i forume...da li je prerano za test????
    :* :*

jelena21
    20. Siječanj 2015. 09:09

bebinjo, baš nezgodna situacija.. kad nas je sve tako, sto doktora sto mišljenja.. možda ti tvoje tijelo najbolje kaže, ili da se posavjetuješ s nekim tko je imao takvo iskustvo.. ružno!!!
    tena, ako ikako možeš gledaj da odradiš stručno do kraja, puno će ti značiti u budućnosti. možda ti poslodavac uskoči sa slobodnim danima kada ti bude trebalo, a imaš i mjesec dana godišnjeg odmora..

snaga uma....

Tena9
    20. Siječanj 2015. 09:19

Jelena, GO sam odradila..imam još ja mislim 6 ili 7 dana...a da..ostat ću raditi..ali tako i tako ne mislim raditi taj posao već se seliti na selo jer tamo imamo sve za život, i prihode i obitelj veliku :) :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    20. Siječanj 2015. 09:24

bebinjo, baš je teško i za pročitati, a mogu misliti kako je bilo proživjeti, drži se draga

leptirice, 14 dana poslije ovulacije bi test već trebao pokazati, jedino ako je ipak ovulacija bila nešto kasnije. Imala sam i ja sličan slučaj pa sam na kraju dobila mengu, svojim odbrojavanjem i stresom oko toga je li se primilo sam ju na kraju samo odgodila. Pokušaj se strpiti koji dan pa onda ponovi test.

NMareN
    20. Siječanj 2015. 09:34

Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .

Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza ... Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan... Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.