joj draga bebinjo žao mi je neopisivo i sad sam i ja u još većem strahu,uglavnom želim ti što brži i fizički i psihički oporavak i novi plusić
Da ali ja ga ne bih prekidala nego bih otišla na bolovanje..moram se savjetovati sa giničkom... Hvala vam
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
To je skraćena verzija priče.
jer za cijelu priču bi trebala pisati bar 10 min.
hvala vam svima na podršci i ne želim nikome takvo iskustvo. Čak mislim da sam imala te grčeve koji su djelovali kao trudovi...to je bila bol ili grč koja je trajala par sekundi i javljala se svakih par sekundi nakraju. A dan ranije svakih par minuta. Vjerovatno je tijelo tak odlučilo jer su mi prvo rekli da nije nesto bilo dobro sa trudnoćom a na kraju da mozda zbog moje krvne grupe. Ne znam..... kad opet ostanem trudna zahtijevati cu pregled svaka dva tjedna i sve moguće tablete nek mi daju. A za to su minrekli dvije priče jučer...prva je da sam se ja sama očistila i da mogu odmah sljedeći mjesec krenuti sa planom a druga da moram čekati 6 mjeseci...ma tko ce docekati toliko...ja bi odmah sutra...
Drage moje klokanice, evo i ja Vam se pridružujem.
Dragi i ja smo od prošlog mjeseca počeli raditi na bebici.
Menstruacija mi je svakih 26 dana, nikada ne kasni, točna je u sat.
Mislim da mi je ovulacija bila 06.01.(žuto tijelo je bilo u jajniku).
Sada kasni 2 dana, napravila sam nekoliko testova od 10 dana do danas (14 dan), svi redom su bili negativni.
Pročitala sam sve moguće članke i forume...da li je prerano za test????
:* :*
bebinjo, baš nezgodna situacija.. kad nas je sve tako, sto doktora sto mišljenja.. možda ti tvoje tijelo najbolje kaže, ili da se posavjetuješ s nekim tko je imao takvo iskustvo.. ružno!!!
tena, ako ikako možeš gledaj da odradiš stručno do kraja, puno će ti značiti u budućnosti. možda ti poslodavac uskoči sa slobodnim danima kada ti bude trebalo, a imaš i mjesec dana godišnjeg odmora..
snaga uma....
Jelena, GO sam odradila..imam još ja mislim 6 ili 7 dana...a da..ostat ću raditi..ali tako i tako ne mislim raditi taj posao već se seliti na selo jer tamo imamo sve za život, i prihode i obitelj veliku :) :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
bebinjo, baš je teško i za pročitati, a mogu misliti kako je bilo proživjeti, drži se draga
leptirice, 14 dana poslije ovulacije bi test već trebao pokazati, jedino ako je ipak ovulacija bila nešto kasnije. Imala sam i ja sličan slučaj pa sam na kraju dobila mengu, svojim odbrojavanjem i stresom oko toga je li se primilo sam ju na kraju samo odgodila. Pokušaj se strpiti koji dan pa onda ponovi test.
Draga bebinjo bas mi je zao da si morala kroz tako nešto proći .
Kosse za sada je sve OK, nema smedkastog iscjetka, nema crvenkastog, čisto ko suza ... Neka nam tako i ostane, iako bi ja tek sutra trebala dobiti, tako da još nista nije sigurno, ali dan po dan... Prošli mjesec sam dobila dan prije ocekivane
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji