Bebinjo jako mi je žao zbog tebe drži se
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
AlmS ajoj, nadala sam se do zadnjeg da ćeš ti biti među onim parovima koji se trude mjesecima i onda kad se nisu baš trudili primi se
Jelena već sam mislila da ću sama čekati kraj mjeseca. Držim nam fige
Dita još bi se nadovezala, tek sam sad vidila da su ti ciklusi 31-33 dana. Prema tome ovulacija bi ti trebala biti oko 17.-19. dc, a plodni dani od otprilike 14.-20.dc, ali naravno da ni to nije 100% sigurno, ovo je samo okvirno praćenje. Ako imaš aplikaciju na mob možeš tako pratiti a imaš i na netu zgodne kalendare
Kosee i NMareM vibram i dalje
<3 2/2013 <3
Evo curke dan je završio i za sada je sve ok, nema naznaka gospodičniM, neka tako i ostane, još su dva duga dana pred nama i vidjet ćemo što nam donose
Ja to mogu, ja to hoću....
bebinjo jako mi je žao,iz dubine srca..zato i jesam u strahu kada vidim kako se tužne stvari događaju...Najlakše je reći drži se,treba to izdržat,ali ja virujem u te i možeš ti to...
Tena tebi čestitam od baš mi je drago radi tebe.čuvaj se i uživaj u blaženom stanju...
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
nika, drago mi je da si nam se oglasila u temi, prepala sam se da stvarno više nećeš pisati
Moje menge nema ni jutros, temperatura još povišena (čak još porasla od jučer), i ono najvažnije - nema nikakvog smeđeg iscjetka.
almS, baš mi je žao što je vještica došla i znam kako ti je, svaki ciklus to prolazim i svaki iznova mantram da se neću toliko nadati, da ću raditi i misliti nešto drugo, a onda se 'iznenaditi kad odjednom shvatim da menga kasni 5 dana' i test će biti pozitivan, takve priče stalno čitam po forumima, ali sve mi se čini da te žene ne postoje..
Probaj s vrkutom, a ja se nadam da nećeš još dugo čekati svoj dobitni ciklus!
Pepita, ovo što pišeš upućuje na plodne dane, nadam se da ste vrijedni
NMareN, nadam se da ni tvoje menge ni danas nema.
Hvala vam svima...
od početka sam imala čudan filing i stalno sam govorila dragom da to nece dobro završiti i eto...dogodilo se. U petak sam dobila uputnicu za hospitalizaciju zbog smeđeg iscjedka ali je dezurni doktor rekao da nema potrebe jer je sve ok i da je to stara krv koja mora izaci van. Poslao me doma uz mirovanje bez ikakve terapije i da se vratim ako mi krene svjeza krv. I tak ja doma dva dana lezim i u nedjelju me pocne nesto malo kao vise boliti ali ja sve mislim od kreveta jer se nisam maknula iz njega da bi me u ned na pon dečec probudio da me pita jel hocu tablet jer sam stenjala u snu. I samo me jace zabolilo i ja odem na wc ono par kapi krv i onda na sljedeći grč je krenulo iz mene i tak još jedanput. I onda sam jos malo lezala da se smirim jer sam znala da je sve izaslo pa sam tek onda isla u bolnicu. Malo se doktor zacudio kad je vidio da nisam imala terapiju nikakvu ali ajde...ok sad. A kiretaža mi je bila gotova za tri minute ak i toliko, nije bilo nista za cistiti. Nis me ne boli i skoro pa ne krvarim. Ok sam sada...suze same krenu ponekad ali biti ce jos prilika. Cim budem smjela odmah...ali ovaj put drugačije.
(Malo se odužio ovaj post ali sam htjela da znate)
Bebinjo, srce mi se kida dok čitam tvoj post. Želim ti da se što prije oporaviš i ugledaš plus.
Tena, ako raskineš ugovor o stručnom, vodi računa o tome da ti je poslodavac, na tvoj zahtjev, dužan omogućiti da odradiš staž do kraja (nakon što prođu razlozi zbog kojih je došlo do raskida).
Ostale, koje NE čekate stvari, good luck!! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji