Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    19. Siječanj 2015. 16:17

Ajoooj! Bebinjo, draga bez teksta sam, drži se! 

Teno, ako se dobro osječaš pričekaj još tih 10 dana pa idi! Recimo ja sam bila nestrpljiva pa sam išla isti dan kad sam napravila test, a nije bilo potrebe! Jer se beba na ultrazvuku još nije vidjela.

Pepita2109
    19. Siječanj 2015. 16:33

Bebinjo draga znam da sad nema te riječi koja bi izbrisala tvoju bol i neopisivo mi je žao, čak se ni ne znamo,ali svejedno suosjećam s tobom iako ne mogu ni zamisliti koja je to bol, samo ću ti reći da se držiš i da budeš hrabra koliko možeš, nadam se da ćeš nam se brzo oporaviti 

E sad curke moje ja ne znam da li je to od čaja (vrkute) koji pijem danas 4. dan popijem ga minimalno pola litre, uglavnom maloprije kad sam išla piškiti bilo je jaaaako puno sluzi i još je ima, nadam se da je to dobar znak, silno želim izregulirati cikluse i sve srediti pa ćemo tek onda na bebu krenuti, a i dragi mi trenutno ima upalu pluća :/

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    19. Siječanj 2015. 17:40

Bebinjo, zaista mi je zao, neopisiva je to bol ali budi jaka i ubrzo ces ugledati novi plusic i drzati svoje zlato u narucju!

Ja sam dobila danas, u odnosu na prosli ciklus mi je M uranila cak 6 dana (danas bi bio 28 dan).
    Suprug je ostavio cigarete,  i iako je pusio malo, sada ce biti zdraviji. 
    Potrudit cu se naci ovdje vrkutu, koju cu kombinovati sa maruljom uz mamine baste, a nabavit cu i trakice da detektujem unaprijed O.
    Ne mogu vise svaki mjesec sludjena biti kada M dodje,  a hocu da pokusam sve sto je u mojoj moci prije nego sto se odlucimo na pretrage.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

An-di-du
    19. Siječanj 2015. 17:46

Bebinjo, jako mi je žao, neopisivo žao zbog tvog gubitka.

baby♡girl
    19. Siječanj 2015. 21:30

Bebinjo jako mi je žao zbog tebe  drži se 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    19. Siječanj 2015. 21:53

AlmS ajoj, nadala sam se do zadnjeg da ćeš ti biti među onim parovima koji se trude mjesecima i onda kad se nisu baš trudili primi se 
    Jelena već sam mislila da ću sama čekati kraj mjeseca. Držim nam fige 
    Dita još bi se nadovezala, tek sam sad vidila da su ti ciklusi 31-33 dana. Prema tome ovulacija bi ti trebala biti oko 17.-19. dc, a plodni dani od otprilike 14.-20.dc, ali naravno da ni to nije 100% sigurno, ovo je samo okvirno praćenje. Ako imaš aplikaciju na mob možeš tako pratiti a imaš i na netu zgodne kalendare
    Kosee i NMareM vibram i dalje 

<3 2/2013 <3

NMareN
    19. Siječanj 2015. 22:17

Evo curke dan je završio i za sada je sve ok, nema naznaka gospodičniM, neka tako i ostane, još su dva duga dana pred nama i vidjet ćemo što nam donose

Ja to mogu, ja to hoću....

nika9
    20. Siječanj 2015. 07:21

bebinjo jako mi je žao,iz dubine srca..zato i jesam u strahu kada vidim kako se tužne stvari događaju...Najlakše je reći drži se,treba to izdržat,ali ja virujem u te i možeš ti to...

Tena  tebi čestitam od baš mi je drago radi tebe.čuvaj se i uživaj u blaženom stanju...

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

kosee
    20. Siječanj 2015. 08:07

nika, drago mi je da si nam se oglasila u temi, prepala sam se da stvarno više nećeš pisati  

Moje menge nema ni jutros, temperatura još povišena (čak još porasla od jučer), i ono najvažnije - nema nikakvog smeđeg iscjetka.  

almS, baš mi je žao što je vještica došla i znam kako ti je, svaki ciklus to prolazim i svaki iznova mantram da se neću toliko nadati, da ću raditi i misliti nešto drugo, a onda se 'iznenaditi kad odjednom shvatim da menga kasni 5 dana' i test će biti pozitivan, takve priče stalno čitam po forumima, ali sve mi se čini da te žene ne postoje..
    Probaj s vrkutom, a ja se nadam da nećeš još dugo čekati svoj dobitni ciklus!

Pepita, ovo što pišeš upućuje na plodne dane, nadam se da ste vrijedni

NMareN, nadam se da ni tvoje menge ni danas nema.

Pepita2109
    20. Siječanj 2015. 16:41

kosee

nika, drago mi je da si nam se oglasila u temi, prepala sam se da stvarno više nećeš pisati  

Moje menge nema ni jutros, temperatura još povišena (čak još porasla od jučer), i ono najvažnije - nema nikakvog smeđeg iscjetka. almS, baš mi je žao što je vještica došla i znam kako ti je, svaki ciklus to prolazim i svaki iznova mantram da se neću toliko nadati, da ću raditi i misliti nešto drugo, a onda se &#39;iznenaditi kad odjednom shvatim da menga kasni 5 dana&#39; i test će biti pozitivan, takve priče stalno čitam po forumima, ali sve mi se čini da te žene ne postoje..
    Probaj s vrkutom, a ja se nadam da nećeš još dugo čekati svoj dobitni ciklus! Pepita, ovo što pišeš upućuje na plodne dane, nadam se da ste vrijedni NMareN, nadam se da ni tvoje menge ni danas nema.

Nismo bili vrijedni već 4 dana jer mi dragi nije dobro ima upalu pluća  glavno da se meni ciklusi unormale lako ćemo za ostalo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI