Tena, čestitam, veselim se zbog tebe!! ;)
A draga bebinjo.... što reći a da već nije rečeno, jako mi je žao!! :( :*
ajoj bebinjo
a otpočetka je toliko brinula oko svega, sama se sebi čudila, nadam se da će se brzo oporaviti i izaći još jača iz svega
Draga Bebinjo, jako mi je žao zbog ove situacije, nadam se da ceš se uskoro oporaviti, želim ti brz oporavak
Ja to mogu, ja to hoću....
Bebinjo draga jako mi je zao, ovo je ko grom iz vedrog neba. Drz se i brzo se oporavi. Mislimo na tebe
<3 2/2013 <3
Ajoooj! Bebinjo, draga bez teksta sam, drži se!
Teno, ako se dobro osječaš pričekaj još tih 10 dana pa idi! Recimo ja sam bila nestrpljiva pa sam išla isti dan kad sam napravila test, a nije bilo potrebe! Jer se beba na ultrazvuku još nije vidjela.
Bebinjo draga znam da sad nema te riječi koja bi izbrisala tvoju bol i neopisivo mi je žao, čak se ni ne znamo,ali svejedno suosjećam s tobom iako ne mogu ni zamisliti koja je to bol, samo ću ti reći da se držiš i da budeš hrabra koliko možeš, nadam se da ćeš nam se brzo oporaviti
E sad curke moje ja ne znam da li je to od čaja (vrkute) koji pijem danas 4. dan popijem ga minimalno pola litre, uglavnom maloprije kad sam išla piškiti bilo je jaaaako puno sluzi i još je ima, nadam se da je to dobar znak, silno želim izregulirati cikluse i sve srediti pa ćemo tek onda na bebu krenuti, a i dragi mi trenutno ima upalu pluća :/
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bebinjo, zaista mi je zao, neopisiva je to bol ali budi jaka i ubrzo ces ugledati novi plusic i drzati svoje zlato u narucju!
Ja sam dobila danas, u odnosu na prosli ciklus mi je M uranila cak 6 dana (danas bi bio 28 dan).
Suprug je ostavio cigarete, i iako je pusio malo, sada ce biti zdraviji.
Potrudit cu se naci ovdje vrkutu, koju cu kombinovati sa maruljom uz mamine baste, a nabavit cu i trakice da detektujem unaprijed O.
Ne mogu vise svaki mjesec sludjena biti kada M dodje, a hocu da pokusam sve sto je u mojoj moci prije nego sto se odlucimo na pretrage.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji