pogledaj si tu na kalendaru plodnih dana...takav je i meni ciklus...31-33 dana..ja ti to ne znam napamet :P
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Dita ovulacija je obično sredinom ciklusa (nije pravilo), a plodni dani se računaju 3-4 dana prije O i na dan O, iako je u svake žena drugčije.
<3 2/2013 <3
Teno ja sam se prva dva tjedna bojala ustati iz kreveta da ne bi kao naštetila nekako bebi, ma svaku bol sam se trzala. Sad mi je to sve čist normalno, nekada i zaboravim na minutu da sam trudna. Kažu nema ljepšeg za vidjeti od trudnice. Ma, da. A ja sva debela, podbula, prištava, ne spavam, kad se okrečem u krevetu treba mi nager da me okrene, idem pišati svakih pola sata, a kada ideš na veliku nuždu, ako ti se posreći, plačeš od muke… I još 100 problema. Ali izdržat čemo mi i to, sve za malog anđela.
Teno ja sam se prva dva tjedna bojala ustati iz kreveta da ne bi kao naštetila nekako bebi, ma svaku bol sam se trzala. Sad mi je to sve čist normalno, nekada i zaboravim na minutu da sam trudna. Kažu nema ljepšeg za vidjeti od trudnice. Ma, da. A ja sva debela, podbula, prištava, ne spavam, kad se okrečem u krevetu treba mi nager da me okrene, idem pišati svakih pola sata, a kada ideš na veliku nuždu, ako ti se posreći, plačeš od muke… I još 100 problema. Ali izdržat čemo mi i to, sve za malog anđela.Ma naravno da oćemo, nema te boli koja može nadmašiti moju sreću što ću za 9mj držati svoje dijete u naručju..neopisiv osjećaj je to samo zamisliti ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Arria, koliko si ti trudna? ;)
I moja najčešće dođe ujutro pa računam da je danas nema. Meni je 28-i dan ciklusa danas. Inače su mi ciklusi 26-28 dana, ali prema bazalnoj mi je ovaj mjesec ovulacija bila nešto kasnije pa sam tek na 12-13dpo.
Zapravo to što je danas nema mi još ne znači ništa, ali ako ni sutra ne dođe, onda ću se početi nadati..
Nadam se da će nam objema četvrtak biti sretan dan

Ma hoće..sve smo se mi opustile za božićno vrijeme ;)
Arria kad si imala prvi pregled? Kad ti je rečeno da srce kuca? Jel piješ folnu?
Prvi pregled sam imala sa mislim 4-5 tjedana, a srce sam čula u 6. tjednu. Sada idem svaka 3 tjedna na ultrazvuk. Pijem Prenatal od Natural Wealtha, 145kn 100 tableta, a u njemu imaš i folne i svih drugih vitamina. Pijem ga još od kako sam planirala trudnoću.
Prvi pregled sam imala sa mislim 4-5 tjedana, a srce sam čula u 6. tjednu. Sada idem svaka 3 tjedna na ultrazvuk. Pijem Prenatal od Natural Wealtha, 145kn 100 tableta, a u njemu imaš i folne i svih drugih vitamina. Pijem ga još od kako sam planirala trudnoću.
ja sam po zadnjoj M u 6.tt i pregled mi je zakazan već 4 mj. za 29.01. a nisam ni znala da ću biti trudna pa gin ni ne zna da sam trudna...jel misliš da bih ju trebala nazvati da joj kažem da jesam? i ne pijem ništa nego željezo jer neću sama na svoju ruku...
lijepih li vijesti!!! čestitam Tena, držim fige ostalima!!! želim vam plusiće od !!!
baš je lijepo doći i vidjeti lijepe vijesti. odmah sam veselija
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji