Jutro cure. U nas opet kišno i nikakvo vrijeme.
AlmS ne daj se negativnim mislima, sve je moguće
NMareN i Kosee očekujemo nakon Tene još veseliji početak tjedna
Ja trebam dobiti tek 27.-29.1.
<3 2/2013 <3
StellaMaris, mi zajedno čekamo taj kraj mjeseca...
good luck za obje...
snaga uma....
Ma bit će i vama, ovaj mjesec je čaroban, tj. zadnji prošle godine <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Kosse nama je danas 27.dan ciklusa, i ne očekujem je u srijedu a test također planirali raditi u četvrtak ako do tada ne dođe, a nadam se da neće. Za sada je ok,cim nema smedkastog iscjetka super, ako se pojavi znam da nema plusica. Tena je rekla da njoj uvijek ujutro dođe i ako je nije bilo ujutro taj dan je mirna bila, ali meni može doci u bilo koje doba dana tako da cemo vidjeti što će još do kraja dana biti...
Ja to mogu, ja to hoću....
E cure moje drage, mene sad svako malo uz svu sreću svijeta hvata luda panika...porod...sve..ajmee
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena cestitam ti od !!sad misli na trudnocu a imas vremena punih devet mjeseci se opustat za porod .
nego cure imam pitanje..jutros mi se pojavio roskasti iscjedak sto znaci da je mjesecnica na vratima.ako mi ciklus traje 31-33 dana kad mi je onda ovulacija???ja to nista ne kontam
pogledaj si tu na kalendaru plodnih dana...takav je i meni ciklus...31-33 dana..ja ti to ne znam napamet :P
Dita ovulacija je obično sredinom ciklusa (nije pravilo), a plodni dani se računaju 3-4 dana prije O i na dan O, iako je u svake žena drugčije.
<3 2/2013 <3
Teno ja sam se prva dva tjedna bojala ustati iz kreveta da ne bi kao naštetila nekako bebi, ma svaku bol sam se trzala. Sad mi je to sve čist normalno, nekada i zaboravim na minutu da sam trudna. Kažu nema ljepšeg za vidjeti od trudnice. Ma, da. A ja sva debela, podbula, prištava, ne spavam, kad se okrečem u krevetu treba mi nager da me okrene, idem pišati svakih pola sata, a kada ideš na veliku nuždu, ako ti se posreći, plačeš od muke… I još 100 problema. Ali izdržat čemo mi i to, sve za malog anđela.
Sortiraj odgovore
Najstariji