Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    19. Siječanj 2015. 07:39

jej, Tena od srca čestitke.. neka ti ovih devet mjeseci prođe u veselju i zdravlju.. i što manje kila!!!!! ha, ha....

snaga uma....

kosee
    19. Siječanj 2015. 07:48

Tena, čestitam!  Baš sam se jako razveselila lijepim vijestima, odmah nekako imam više nade za sebe (i za NMareN).

Meni vještice nema, temperatura je još povišena, danas je 28.dan ciklusa, ali zbog kasnije ovulacije ju očekujem sutra-preksutra.
    Jučer sam baš bila u filmu da sam trudna, a danas se već nekako osjećam  kao da ću svaki čas dobiti. Odlučila sam test raditi u četvrtak ako do tada ne dođe.
    Ma zasad sam sretna jer nema smeđeg iscjetka, jako me zabrinuo prošli ciklus kad je krenuo već 9-10 dana nakon ovulacije.

Tena9
    19. Siječanj 2015. 08:27

hvala vam svima puno! veseli smo  jako i već razmišljamo od koga opsuditi robicu, koja kolica kupiti, kako uštedjeti i tako dalje...nego da vas pitam, pošto sam imala navodno endometriozu a sad sam trudna, da li mi je ikako moguće dobiti čuvanje trudnoće i kada? šta da kažem giničkoj. uz to radim kao pripravnik do 12.05. pa me zanima ako tko zna da li bih dobivala naknadu neku kad mi ugovor istekne? hvala unaprijed! <3

jelena21
    19. Siječanj 2015. 08:36

svakako imaš pravo nakon što rodiš na nekih 1500-1600 kn, ali po isteku ugovora ništa... osim ako nemaš pravo na novčanu naknadu s hzz-a..

snaga uma....

An-di-du
    19. Siječanj 2015. 17:48

Tena, pitala si vezano za bolovanje i komplikacije u trudnoći - mislim da to možeš dobiti odmah ovisno o tome hoće li ti ginekolog dati, i za to vrijeme ćeš dobivati plaću prema onome koliko te spada kada ideš na bolovanje (nema veze što si pripravnik, bitno je da si u radnom odnosu) - to ne vrijedi ako si na stručnom osposobljavanju jer to je osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Isto tako da bi tu istu plaću imala na porodiljinom trebaš imati godinu dana staža bez prekida ili 18 mjeseci s prekidima. Ali mislim da ti radni odnos neće prestati ako odeš na bolovanje prije 5 mjeseca tako da možeš sebi osigurati ta prava, ali svakako se još raspitaj. I čestitam na plusu od srca.

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    19. Siječanj 2015. 08:55

Jutro cure. U nas opet kišno i nikakvo vrijeme.
    AlmS ne daj se negativnim mislima, sve je moguće 
    NMareN i Kosee očekujemo nakon Tene još veseliji početak tjedna 

Ja trebam dobiti tek 27.-29.1.

<3 2/2013 <3

jelena21
    19. Siječanj 2015. 09:06

StellaMaris, mi zajedno čekamo taj kraj mjeseca... 
    good luck za obje...

snaga uma....

Tena9
    19. Siječanj 2015. 09:22

Ma bit će i vama, ovaj mjesec je čaroban, tj. zadnji prošle godine <3 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    19. Siječanj 2015. 09:44

Kosse nama je danas 27.dan ciklusa, i ne očekujem je u srijedu a test također planirali raditi u četvrtak ako do tada ne dođe, a nadam se da neće. Za sada je ok,cim nema smedkastog iscjetka super, ako se pojavi znam da nema plusica. Tena je rekla da njoj uvijek ujutro dođe i ako je nije bilo ujutro taj dan je mirna bila, ali meni može doci u bilo koje doba dana tako da cemo vidjeti što će još do kraja dana biti...

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    19. Siječanj 2015. 09:59

E cure moje drage, mene sad svako malo uz svu sreću svijeta hvata luda panika...porod...sve..ajmee

dita0108
    19. Siječanj 2015. 10:22

Tena cestitam ti od !!sad misli na trudnocu a imas vremena punih devet mjeseci se opustat za porod .
    nego cure imam pitanje..jutros mi se pojavio roskasti iscjedak sto znaci da je mjesecnica na vratima.ako mi ciklus traje 31-33 dana kad mi je onda ovulacija???ja to nista ne kontam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI