Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    18. Siječanj 2015. 19:54

Večer dame moje ;) Vještica nije stigla a test sam jutros radila i u zadnjoj sekundi se pojavila druga crtic...dosta slaba ali je...već smo rekli večini i uglavnom su sretni a mi pogotovo..moj dragi samo viče kako sam mu trudna i kako će biti tata <3 <3 Eto, meni je Bog dao da se imam čemu veseliti i iskreno se nadam da će se i vama svima koje se trudite dati!!!! Hvala vam na svoj podršci i pozitivnim vibrama!!! <3 Još sad samo čekam pregled 29. ili 30. pa javim detalje... 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

renata6
    18. Siječanj 2015. 20:43

Tena čestitiam!

NMareN
    18. Siječanj 2015. 20:44

JUUUUPIII, ovo je prekrasna vijest, iskrene čestitke Tena tebi i sretnom i ponosnom tati

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    18. Siječanj 2015. 22:11

Tena draga cestitam vam od  Ne mogu ni zamisliti koliko ste ushiceni ste docekali svoje dvije crtice.
    Ja cijeli dan skicavam da vidim ima li sretnih vijesti od tebe. A ono u nas nevrijeme i kisa. U par navrata nestajalo struje. Bas sam se bila izivcirala

<3 2/2013 <3

LuKi5
    18. Siječanj 2015. 22:51

Tena, prekrasna vijest. Cestitam vam od 

14.06.2014. L ♥

Arria
    18. Siječanj 2015. 23:57

Tena, čestitam! 

almS
    19. Siječanj 2015. 01:15

Tena, divne vijesti, cestitam..Da docekamo svi mi tu tvoju radost!
    Ja cu po svim simptomima ujutru dobiti sto znaci da mi O bila onaj dan kada smo imali odnos ili dan kasnije.Ovo je prvi put da sam sigurna da smo potrefili O i iako nisam ocekivala cuda, brine me sto nema rezultata. U četvrtak se vracam za It, kada cu poceti sa onom terapijom vaginaletama zbog one slabe upale koju imam a nakon toga cu nam dati mjesec, max dva da pokusavamo i onda ako ne uspijemo pravac na pretrage.  Dosad nisam bila sigurna da smo potrefili O jer je ne osjecam a ovaj put jesmo jer se i datum poklapa sa cevikalnim iscjetkom... a ovo minje kao bio No Stress mjesec! sad sam bas sva jadna.. :/

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

jelena21
    19. Siječanj 2015. 07:39

jej, Tena od srca čestitke.. neka ti ovih devet mjeseci prođe u veselju i zdravlju.. i što manje kila!!!!! ha, ha....

snaga uma....

kosee
    19. Siječanj 2015. 07:48

Tena, čestitam!  Baš sam se jako razveselila lijepim vijestima, odmah nekako imam više nade za sebe (i za NMareN).

Meni vještice nema, temperatura je još povišena, danas je 28.dan ciklusa, ali zbog kasnije ovulacije ju očekujem sutra-preksutra.
    Jučer sam baš bila u filmu da sam trudna, a danas se već nekako osjećam  kao da ću svaki čas dobiti. Odlučila sam test raditi u četvrtak ako do tada ne dođe.
    Ma zasad sam sretna jer nema smeđeg iscjetka, jako me zabrinuo prošli ciklus kad je krenuo već 9-10 dana nakon ovulacije.

Tena9
    19. Siječanj 2015. 08:27

hvala vam svima puno! veseli smo  jako i već razmišljamo od koga opsuditi robicu, koja kolica kupiti, kako uštedjeti i tako dalje...nego da vas pitam, pošto sam imala navodno endometriozu a sad sam trudna, da li mi je ikako moguće dobiti čuvanje trudnoće i kada? šta da kažem giničkoj. uz to radim kao pripravnik do 12.05. pa me zanima ako tko zna da li bih dobivala naknadu neku kad mi ugovor istekne? hvala unaprijed! <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.