Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    17. Siječanj 2015. 13:18

Stella, upravu si, ali sto da ja sada radim? To je talijanski lijek, Flugenil 600 ovuli,  necu ga naci 100% ovdje, ali u pravu si, mogu pitati, nista me ne kosta.
    Svakako ce me cuti kada se vratim.
    Tenaaaaa, gdje si?
    Lela, samo naprijed..
    BabyGirl 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

An-di-du
    17. Siječanj 2015. 13:46

Ne budem na forumu jedan dan i odmah imam nekoliko stranica za čitanje :)
    Tena želim ti jedan veliki plus.
    Vidim da pričate o nekim čajevima. Koje to točno čajeve pijete?

Pepita2109
    17. Siječanj 2015. 14:18

An-di-du

Ne budem na forumu jedan dan i odmah imam nekoliko stranica za čitanje :)
    Tena želim ti jedan veliki plus.
    Vidim da pričate o nekim čajevima. Koje to točno čajeve pijete?

Zasad pijem samo vrkutu  jer se pokazala dobra kod reguliranja ciklusa i dobra je za policistične jajnike, a i za plodnost, ma vrkuta je baš pravi čaj za žene.. Moja svekrva buduća je trebala na operaciju maternice i taj čaj joj je pomogao da izbjegne operaciju i vratio maternicu na mjesto

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    17. Siječanj 2015. 13:51

AlmS procitaj tako u ljekarni, sigurno ima neki zamjenski, farmaceuti obicno znaju koji. Evo gledam na internetu glavni sastojak su: boric acid i dragocalm.

<3 2/2013 <3

An-di-du
    17. Siječanj 2015. 14:27

Pepita gdje kupuješ čajeve?
    Htjela sam još pitati nešto. Prema kalendaru imam plodne dane - ovulacija je trebala biti 15.1. Problem je taj što me jutros počeo boljeti trbuh kao da sam dobila M. Prijateljica smatra da je to zbog ovulacije, a kako kod mene inače nije tako i ništa me ne boli i ne probada za vrijeme ovulacije, čudno mi je. Bojim se da nije neka upala. Je li se vam to ikada događalo?

Pepita2109
    17. Siječanj 2015. 14:39

An-di-du

Pepita gdje kupuješ čajeve?
    Htjela sam još pitati nešto. Prema kalendaru imam plodne dane - ovulacija je trebala biti 15.1. Problem je taj što me jutros počeo boljeti trbuh kao da sam dobila M. Prijateljica smatra da je to zbog ovulacije, a kako kod mene inače nije tako i ništa me ne boli i ne probada za vrijeme ovulacije, čudno mi je. Bojim se da nije neka upala. Je li se vam to ikada događalo?

Moja buduća svekrva to kupi u jednoj kao biljnoj ljekarni,ali tamo je sve domaće i kreme i čajevi i sve, a imaš i u običnim ljekarnama.. Ne znam ja ti ne mogu dati savjet jer mene isto tako zna više puta kroz ciklus boljeti, ali ja imam policistične jajnike pa mi je zato.. Nadam se da će ti neka ženskica druga znati bolje reći

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    17. Siječanj 2015. 17:59

Večer dame moje, evo javljam se iz Ogulina...još nisam radila test ali nije bome došla ni vještica :) Nisam ga radila jer mi je nečakinja završila u bolnici na zaraznoj u Zg..ima godinu dana i nikako nioje bila dobro pa mi ni nije bilo do veselja...a mislim ga raditi ili sutra i li preksutra..dragi već samo gleda u mene na drugi, miliji način i zapravo svima govori da sam trudna...sve mi nešto udovoljava i jako je sretan - preljepo mi ga je vidjeti takvoga..neki dan mi je reako da bi volio biti tata i da se nada da sam trudna :) javim ako ga napravim!! Hvala vam na pozitivi i podršci <3 Puno to znači :* :* :* :*

LuKi5
    17. Siječanj 2015. 18:38

Tena

Večer dame moje, evo javljam se iz Ogulina…još nisam radila test ali nije bome došla ni vještica :) Nisam ga radila jer mi je nečakinja završila u bolnici na zaraznoj u Zg..ima godinu dana i nikako nioje bila dobro pa mi ni nije bilo do veselja…a mislim ga raditi ili sutra i li preksutra..dragi već samo gleda u mene na drugi, miliji način i zapravo svima govori da sam trudna…sve mi nešto udovoljava i jako je sretan - preljepo mi ga je vidjeti takvoga..neki dan mi je reako da bi volio biti tata i da se nada da sam trudna :) javim ako ga napravim!! Hvala vam na pozitivi i podršci &lt;3 Puno to znači :* :* :* :*

Nadam se da ni nece doci I da nam se uskoro javljas s lijepim vijestima....isss vjestica na minimalno 9 mjeseci ♥

14.06.2014. L ♥

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

almS
    17. Siječanj 2015. 20:17

Tena,  iskreno se nadam da ce  ti nećakinja uskoro biti bolje, a tebi zelim od srca veliki plus.
    Stella,  u ljekarnoj su mi rekli da je najbolje da sacekam i kupim vaginalete koje mi je preporucila dr. i ja dijelim njihovo misljenje, mada sam cula da se bas ove vaginalete mogu naci u jednoj privatnoj ljekarni, pa cu pokusati u ponedjeljak i tamo pogledati.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI