AlmS procitaj tako u ljekarni, sigurno ima neki zamjenski, farmaceuti obicno znaju koji. Evo gledam na internetu glavni sastojak su: boric acid i dragocalm.
<3 2/2013 <3
Pepita gdje kupuješ čajeve?
Htjela sam još pitati nešto. Prema kalendaru imam plodne dane - ovulacija je trebala biti 15.1. Problem je taj što me jutros počeo boljeti trbuh kao da sam dobila M. Prijateljica smatra da je to zbog ovulacije, a kako kod mene inače nije tako i ništa me ne boli i ne probada za vrijeme ovulacije, čudno mi je. Bojim se da nije neka upala. Je li se vam to ikada događalo?
Večer dame moje, evo javljam se iz Ogulina...još nisam radila test ali nije bome došla ni vještica :) Nisam ga radila jer mi je nečakinja završila u bolnici na zaraznoj u Zg..ima godinu dana i nikako nioje bila dobro pa mi ni nije bilo do veselja...a mislim ga raditi ili sutra i li preksutra..dragi već samo gleda u mene na drugi, miliji način i zapravo svima govori da sam trudna...sve mi nešto udovoljava i jako je sretan - preljepo mi ga je vidjeti takvoga..neki dan mi je reako da bi volio biti tata i da se nada da sam trudna :) javim ako ga napravim!! Hvala vam na pozitivi i podršci <3 Puno to znači :* :* :* :*
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, iskreno se nadam da ce ti nećakinja uskoro biti bolje, a tebi zelim od srca veliki plus.
Stella, u ljekarnoj su mi rekli da je najbolje da sacekam i kupim vaginalete koje mi je preporucila dr. i ja dijelim njihovo misljenje, mada sam cula da se bas ove vaginalete mogu naci u jednoj privatnoj ljekarni, pa cu pokusati u ponedjeljak i tamo pogledati.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ako se uskoro vracas u IT onda je bolje da ih tamo uzmes. Ma je to nesto ozbiljno tvoja dr bi te sigurno odmah napomenula. Privatne ljekarne cesto znaju imati te strane ljekove.
Tena nadam se da je malena bolje i da su uskoro kuci. Isto tako se nadam da ti vise nista nece pokvariti ovaj vikend
<3 2/2013 <3
Hej curke, evo kod nas je za sad sve ok, tragova gospodičneM još uvijek nema i neka tako i ostane (iako sam sinoć i preksinoć sanajala da sam dobila mengu 4 odnosno 3dana prije, a u stvarnosti bi točno tako i bilo),vec sam totalno luda koliko sam u tome. Evo na klokanici svako malo čitam kako se beba razvija po tjednima,od malene mrvice veličine zrna maka pa na dalje.... Bilo bi jako lijepo da ovaj put dobijemo plusić.... Tena nadam se da nam ti uskoro dolaziš sa sretnim vijestima
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN držim fige da M ne dođe!!!
Kod mene je izgleda ona bol u trbuhu vjerojatno upala mjehura jer danas osjećam peckanje i često imam potrebu mokriti. Uf, grozno. Nadam se da će brzo proći. Danas je ujedno zadnji dan plodnih dana, ne znam hoćemo li ga uspiti "pokriti" zbog upale. Kako bilo nadam se da će ovaj mjesec ipak biti "BINGO".
Sortiraj odgovore
Najstariji