Tena, kakav ponedjeljak, pa ja cu izluditiiti do tada, ne ti...
'Ajmo curke započeti Novu godinu s plusicima, Tena ti si prva, pa NmareN, Kose, Stella i sve ostale cure koje ne ocekuju glupacu! Stella, zaista volim tvoju pozitivnost ali meni je ovo no stress mjesec, bilo bi pravo cudo da se primilo tako da cemo mi od sljedeceg mjesec u nove pobjede! S obzirom da ja nisam kuci, M mi je javio prije par dana da imam postu, on to nije zagledao ni otvarao do danas, kada je vidio da je jedno pismo od doktorice, te sam mu rekla da otvori i pogleda jer su to rezultati papa testa (za koje mi je telefonski javila da su ok) i kada je otvorio nasao je i neki receptic. Odmah ju je nazvao da vidi o cemu se radi i ona mu je objasnila ( zna da nisam tu) da imam kao neku bezezlenu upalicu i da je to recept za vaginalete koje trebam koristiti 6 dana, a koje ce doci na red tek krajem sljedece sedmice kada se vratim kuci. Suprug se bio bas iznervirao sto mi nije odmah to rekla, a ja necu da se brinem bezveze, da je nesto ozbiljnije znam da bi mi odmah javila. Malo pozitive nije na odmet.
Veliki ljubac za sve,
ugodan vikend vam zelim.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
hello žene,buduće majke,kraljice....i naravno,zovem jučer doktoricu da se naručim za HSG,kad ona ne radi i ne zna se kad će početi raditi,rečeno mi da zovem krajem slijedećeg tijedna,bravo....uh....i sad strpljivo čekati....pozdrav.....SRETNOOOOO SVIMA....
Tena držim ti najveće palčeve preko vikenda, javi nam se što prije sa prekrasnim vijestima. Ja sam za sada sretna, sve dok na papiru nema roskastog traga dobro je :)... Ugodan viken želim svima,
Ja to mogu, ja to hoću....
Tena došla sam te ćirnit, nema je, weeee!!
Kaže mobitel da mi danas kreće plodno razdoblje, drzite fige! Ovaj ciklus sam na travama, prenatalu i femisam a kapima, hahaha... ništa više ne prepuštam slučaju
Cure guštajte za vikend
Curke samo da vas malo pozdravim šaljem brdo pozitivnih vibrica
držim fige za plusiće
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mare27 u 15 tjednu sam.
Pepita21 ja sam pila kontracepcijske 7 god, prestala piti u 3. mjesecu i u 10. ostala trudna.
Teno sretnooo!
GO Lela GO sretno!!!
BabyGirl
Ja sam na putu, uskočila vidjet jel se Tena javila s lijepim vijestima...
AlmS malo je nemarna ta doktorica, nije sigurno ništa ozbiljno često oni prepisuju svakakve vaginalete, ali mogla si već završit terapiju. Nek ti muž pročita na nalazu koje ti je vaginalete prepisala pa ih možda možeš kupiti u Sarajevu tako da kreneš odmah s njima
<3 2/2013 <3
Stella, upravu si, ali sto da ja sada radim? To je talijanski lijek, Flugenil 600 ovuli, necu ga naci 100% ovdje, ali u pravu si, mogu pitati, nista me ne kosta.
Svakako ce me cuti kada se vratim.
Tenaaaaa, gdje si?
Lela, samo naprijed..
BabyGirl
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ne budem na forumu jedan dan i odmah imam nekoliko stranica za čitanje :)
Tena želim ti jedan veliki plus.
Vidim da pričate o nekim čajevima. Koje to točno čajeve pijete?
Sortiraj odgovore
Najstariji