dita0108 da, ja po rastezljivoj sluzi i znam kad mi je ovulacija, iako mi nekad zna i promaknuti. Zato sam se pouzdavala i u bazalnu temperaturu medutim prosli ciklus me malo zeznula jer je temperatura skocila cak do tri dana poslije ovulacije sto me iznenadilo. Odlucila sam zato dati priliku iduci mjesec lh trakicama. Inace ovaj ciklus cu dat zadnju priliku onim cajevima marulje i vrkute jer sam primjetila da im istice rok, stoje vec mjesecima kod mene. Vec sam kupila i femisan kapi ali njih cu mjesec poslije da ne mijesam s ovime. Inace, pala im cijena, prije su bile 98kn a sad 80kn.
dita0108 ja sam pila femisan prije nekoliko mjeseci i nadala se da cu od jedne bocice ostati cudotvorno trudna medutim nije uspjelo pa sam odustala, ali moram reci, za vrijeme pijenja kapi, povecao mi se rastezljiv iscjedak i opcenito je cijeli ciklus bilo vise sluzi sto mi je pomoglo i pri odnosima a i manje mi je bila bolna menga taj mjesec tako da sam odlucila tome dat jos jednu sansu a vidim da im je i pala cijena pa rekoh zasto ne. Nadam se da ce pomoci
Lidija87 i ja sam primjetila da mi je iscjedak jaci i vise osjecam ovulaciju.a ova u apoteci mi je rekla da je dobro s njima kombinirati i ulje nocurka ali mi je ro bilo preskupo pa sam samo uzela femisan.
dita0108 ulje nocurka? ma da? pa cula sam da neki i to uzimaju, ali ja iskreno nisam jos. mozda i budem ako vidim da nema pomaka. vec sam luda tako da sve isprobavam, 7.ciklus mi ovo pa se vec i brinem
Pepita21 jedna bocica je dovoljna za jedan ciklus iliti mjesec dana
Sortiraj odgovore
Najstariji