Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    10. Siječanj 2015. 13:05

bila ili ne,samo se "druži " sa suprugom i uspijet će

lilianaa
    10. Siječanj 2015. 14:38

dita0108 da, ja po rastezljivoj sluzi i znam kad mi je ovulacija, iako mi nekad zna i promaknuti. Zato sam se pouzdavala i u bazalnu temperaturu medutim prosli ciklus me malo zeznula jer je temperatura skocila cak do tri dana poslije ovulacije sto me iznenadilo. Odlucila sam zato dati priliku iduci mjesec lh trakicama. Inace ovaj ciklus cu dat zadnju priliku onim cajevima marulje i vrkute jer sam primjetila da im istice rok, stoje vec mjesecima kod mene.  Vec sam kupila i femisan kapi ali njih cu mjesec poslije da ne mijesam s ovime. Inace, pala im cijena, prije su bile 98kn a sad 80kn.

lilianaa
    10. Siječanj 2015. 15:09

dita0108 ja sam pila femisan prije  nekoliko mjeseci i nadala se da cu od jedne bocice ostati cudotvorno trudna   medutim nije uspjelo pa sam odustala, ali moram reci, za vrijeme pijenja kapi, povecao mi se rastezljiv iscjedak i opcenito je cijeli ciklus bilo vise sluzi sto mi je pomoglo i pri odnosima a i manje mi je bila bolna menga taj mjesec tako da sam odlucila tome dat jos jednu sansu a vidim da im je i pala cijena pa rekoh zasto ne. Nadam se da ce pomoci 

dita0108
    10. Siječanj 2015. 15:21

Lidija87 i ja sam primjetila da mi je iscjedak jaci i vise osjecam ovulaciju.a ova u apoteci mi je rekla da je dobro s njima kombinirati i ulje nocurka ali mi je ro bilo preskupo pa sam samo uzela femisan.

lilianaa
    10. Siječanj 2015. 15:26

dita0108 ulje nocurka? ma da? pa cula sam da neki i to uzimaju, ali ja iskreno nisam jos. mozda i budem ako vidim da nema pomaka. vec sam luda tako da sve isprobavam, 7.ciklus mi ovo pa se vec i brinem

lilianaa
    10. Siječanj 2015. 16:16

Pepita21 jedna bocica je dovoljna za jedan ciklus iliti mjesec dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.