I da...nismo u braku ali je on moj mužek!! Jer nakon 12 godina 'veze' i preko 10 godina zajedničkog života ne mogu reći da mi je dečko...hehe

Drage moje, samo da vas pozdravim na kratko, mislim na vas I uvjerena sam da ce vam se ostvariti vase najljepse zelje. Puse svima
Moja vjestica je napokon dosla 3.1., zadnja mi je bila 16.11....sad cekam da prode I onda u bolnicu na kontrolu I po nalaz da vidimo o kojem je tumoru bila rijec.
Kad vas citam dode mi takva zelja za jos jednom bebicom, jer I m I ja zelimo jos djece, ali nismo u mogucnosti, nadam se da ce se stvari posloziti pa da cu vam se u skorije vrijeme pridruziti medu trudilicama, iako cete vjerojatno vec tad biti medu trudnicama ili pak mamama :*
Drage moje, samo da vas pozdravim na kratko, mislim na vas I uvjerena sam da ce vam se ostvariti vase najljepse zelje. Puse svima
Moja vjestica je napokon dosla 3.1., zadnja mi je bila 16.11….sad cekam da prode I onda u bolnicu na kontrolu I po nalaz da vidimo o kojem je tumoru bila rijec.
Kad vas citam dode mi takva zelja za jos jednom bebicom, jer I m I ja zelimo jos djece, ali nismo u mogucnosti, nadam se da ce se stvari posloziti pa da cu vam se u skorije vrijeme pridruziti medu trudilicama, iako cete vjerojatno vec tad biti medu trudnicama ili pak mamama :*
Hvala ti na lipim zeljama ,i ja zelim svima nama da sta prije postanemo trudnice i mame,a tebi draga sve najbolje,samo hrabro,tumor je sto posto bio dobrocudan,a i jos jedna bebica ce sigurno doci kad se sve stvari posloze.Uvik se za ono najlipse treba cekat.

14.06.2014. L ♥
I ja da se priključim razgovoru. Danas sam trebala dobiti M, imam sve simptome, radila sam 3 testa, na jednom testu jedna linija, a na druga dva slabo vidljiva druga linija ( toliko je slabo vidljiva da pomislim da umišljam ), ponoviću test ujutru, mada mislim da nisam trudna. Od želim svima da ugledaju +.
I ja da se priključim razgovoru. Danas sam trebala dobiti M, imam sve simptome, radila sam 3 testa, na jednom testu jedna linija, a na druga dva slabo vidljiva druga linija ( toliko je slabo vidljiva da pomislim da umišljam ), ponoviću test ujutru, mada mislim da nisam trudna. Od želim svima da ugledaju +.
Ej Nelci to bi moglo biti to, napokon opet neka ohrabrujuća vijest, samo da se M ne pojavi...vibram da tamnije dvije crtice sutra
Lela javi nam se i ti s lijepim vijestima.
Luki nadam se da će ti sve posložiti kako treba i da ćeš nam se uskoro pridružiti kao prava trudilica
AlmS ja sam mišljenja da je godinu dana predugo čekanje, ne da mislim da nešto nije u redu, ali zašto gubiti vrijeme. Nek se zna...ako je sve u redu onda ne preostaje ništa drugo nego seks i samo seks, a ako nešto ne štima bitno je da se to popravi na vrijeme. Nisam paničar, samo volim kad se preuzme kontrola nad vlastitim tijelom. Zato i ja sad ludim jer osjećam da sam u laganom disbalansu, i ako mi se stanje uskoro ne poravi pičim u ginekologa.
<3 2/2013 <3
Lela sretno, da ne dode iducih 9mj
Nelci, moj ti je dobronamjerni savjet da test radis tek nakon kasnjenja jer previse ce te pogadat ovi minusi koje budes gledala. Ja sam rekla nakon neka tri ciklusa i par testova da cu ih kupovat nadalje samo nakon kasnjenja od tjedan dana i cvrstih simptoma. Sto se tice testova, pogotovo Clearblue testa, oni znaju pokazat jedva primjetnu drugu crticu nakon stajanja tako da svakako nakon ocitavanja testa unutar 5-15 minuta baci test da nebi slucajno kasnije nesto na njemu ugledala i ponadala se a nista. Naravno ako ocitas u kratkom roku, moguce da je i rana trudnoca u pitanju. Inace hcg se udvostrucava svaka dva dana tako da je najbolje i test radit u takvom razmaku.
Kosee bas si me nasmijala s ovom tvojom izjavom
"Mi smo krenuli s nećemo se pazit pa do nećemo se opterećivat pa do ovaj tjedan bi se trebali poseksat jer su plodni pa do ovaj tjedan svaki dan seks jer su plodni, a mislim da smo samo na korak do puštaj sve i stavi ga unutra, ovuliram"
Jutro cure, ja jučer dobila. :( Tuga me uhvatila kad sam došla s posla i vidila muža. Ništa, ovaj ciklus se moramo malo bolje potrudit :)
Popodne se idem upisat na pilates, tribam se s nečim bavit, da ne mislim samo o ovim stvarima i da se malo ispušem.
Nelci vibram za plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lela .... što drugo ti mogu reći.. uz tebe smo svi...
snaga uma....

Lela baš mi je žao što se glupača pojavila
Drago mi je da si odlučila ići na pilates, mislim da svakoj ženi treba takvo nešto za jačanje tijela i duha...ja vibram već za idući ciklus
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji