I ja da se priključim razgovoru. Danas sam trebala dobiti M, imam sve simptome, radila sam 3 testa, na jednom testu jedna linija, a na druga dva slabo vidljiva druga linija ( toliko je slabo vidljiva da pomislim da umišljam ), ponoviću test ujutru, mada mislim da nisam trudna. Od želim svima da ugledaju +.
I ja da se priključim razgovoru. Danas sam trebala dobiti M, imam sve simptome, radila sam 3 testa, na jednom testu jedna linija, a na druga dva slabo vidljiva druga linija ( toliko je slabo vidljiva da pomislim da umišljam ), ponoviću test ujutru, mada mislim da nisam trudna. Od želim svima da ugledaju +.
Ej Nelci to bi moglo biti to, napokon opet neka ohrabrujuća vijest, samo da se M ne pojavi...vibram da tamnije dvije crtice sutra
Lela javi nam se i ti s lijepim vijestima.
Luki nadam se da će ti sve posložiti kako treba i da ćeš nam se uskoro pridružiti kao prava trudilica
AlmS ja sam mišljenja da je godinu dana predugo čekanje, ne da mislim da nešto nije u redu, ali zašto gubiti vrijeme. Nek se zna...ako je sve u redu onda ne preostaje ništa drugo nego seks i samo seks, a ako nešto ne štima bitno je da se to popravi na vrijeme. Nisam paničar, samo volim kad se preuzme kontrola nad vlastitim tijelom. Zato i ja sad ludim jer osjećam da sam u laganom disbalansu, i ako mi se stanje uskoro ne poravi pičim u ginekologa.
<3 2/2013 <3
Lela sretno, da ne dode iducih 9mj
Nelci, moj ti je dobronamjerni savjet da test radis tek nakon kasnjenja jer previse ce te pogadat ovi minusi koje budes gledala. Ja sam rekla nakon neka tri ciklusa i par testova da cu ih kupovat nadalje samo nakon kasnjenja od tjedan dana i cvrstih simptoma. Sto se tice testova, pogotovo Clearblue testa, oni znaju pokazat jedva primjetnu drugu crticu nakon stajanja tako da svakako nakon ocitavanja testa unutar 5-15 minuta baci test da nebi slucajno kasnije nesto na njemu ugledala i ponadala se a nista. Naravno ako ocitas u kratkom roku, moguce da je i rana trudnoca u pitanju. Inace hcg se udvostrucava svaka dva dana tako da je najbolje i test radit u takvom razmaku.
Kosee bas si me nasmijala s ovom tvojom izjavom
"Mi smo krenuli s nećemo se pazit pa do nećemo se opterećivat pa do ovaj tjedan bi se trebali poseksat jer su plodni pa do ovaj tjedan svaki dan seks jer su plodni, a mislim da smo samo na korak do puštaj sve i stavi ga unutra, ovuliram"
Jutro cure, ja jučer dobila. :( Tuga me uhvatila kad sam došla s posla i vidila muža. Ništa, ovaj ciklus se moramo malo bolje potrudit :)
Popodne se idem upisat na pilates, tribam se s nečim bavit, da ne mislim samo o ovim stvarima i da se malo ispušem.
Nelci vibram za plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lela baš mi je žao što se glupača pojavila
Drago mi je da si odlučila ići na pilates, mislim da svakoj ženi treba takvo nešto za jačanje tijela i duha...ja vibram već za idući ciklus
<3 2/2013 <3
engy, hvala ti draga, istina je to za cekanje, ali se isplati, ja si uvik govorim da zivot ne bi imao smisla da sve ide ko podmazano, da bas to sto je sve nekako turbulentno I nepredvidivo cini zivot lijep jer se covjek onda raduje svakoj sitnici I iz svega izvuce ono najbolje
StellaMaris, hvala draga, ostvariti cemo mi svi svoje zelje, sve se na kraju poslozi
Nelci, vibram da je to to, I da ces nas sve uskoro obradovati sa jednim plusicem velikim
Lela, zao mi je sto je vjestica stigla :( Sto se tice pilatesa, trenirala sam ga prije nego sam pocela s jiu-jitsom I to je stvarno odmak od stresa, procisti dusu I tijelo, fizicki I psihicki lijek ;)
14.06.2014. L ♥
Lela, žao mi je zbog menge...
Nelci, držim fige da druga crtica potamni.
Ajoj, i s tim testovima prolazim razne faze - od 'neću radit dok ne kasni bar 3 dana' do 'radim odmah na dan kad treba doći da se ne živciram ako je nema' pa do 'radim 2 dana prije menge jer na netu piše da testovi pokazuju od 13dpo', sad ovaj ciklus si mislim da neću ni radit test dok nisam sigurna da kasni, ali znam kako to ide kad me pred kraj ciklusa uhvati nervoza i nestrpljivost..
Sortiraj odgovore
Najstariji