Kosee i mi smo imali plan, možda sam zato lakše podnila sve propale cikluse. Kao prvu godinu braka nećemo se pazit, ali ni opterećivati, nakon toga pretrage. Tako je i bilo, ja volim sve isplanirat, postavit si ciljeve.
Test... ako sutra ne dobijem radim ga u subotu.
Cure moje, sve mi koje iscekujemo smo u istoj situacaiji. I sama sam zamišljala sve potencijalne situacije, od plusa do najgoreg moguceg obajvestenja i bas sam znala biti u bedaku. Ja sam bila spremna sad raditi dodatne pretrage, moj suprug je sam predlozio da radi Spermiogram ali moja doktorica smatra da je prerano i da na osnovu mojih nalaza (dobila sam prije par dana rezultate pape i sve je super) ne trebamo zuriti te da je realno vrijeme iscekivanja trudnoce godina dana. Ne znam jel me to ljuti ili smiruje!
Lelo, sretno, drzim palceve za veliki plus!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Mi smo krenuli s 'nećemo se pazit' pa do 'nećemo se opterećivat' pa do 'ovaj tjedan bi se trebali poseksat jer su plodni' pa do 'ovaj tjedan svaki dan seks jer su plodni', a mislim da smo samo na korak do 'puštaj sve i stavi ga nutra, ovuliram'
Mi smo već nekih zadnjih 7-8 godina odugovlačili sa planiranjem jer smo čekali "bolja vremena"... i onda samo odjednom bez ikakvih razgovora i ičega odlučili da je vrijeme i to tijekom sexa!!hehe bez računanja plodnih dana jer ja nisam ni znala kad bi ih imala jer sam do unazad par mjeseci imala vješticu svaka dva tjedna. Tako da prvi mjesec kad je bila biokemijska smo stvarno pogodili dan a drugi mjesec sam ja okvirno izracunala kad bi trebali bjti plodni dani i eto...uspjelo nam!! I sad smo sretni!!
I da...nismo u braku ali je on moj mužek!! Jer nakon 12 godina 'veze' i preko 10 godina zajedničkog života ne mogu reći da mi je dečko...hehe
Drage moje, samo da vas pozdravim na kratko, mislim na vas I uvjerena sam da ce vam se ostvariti vase najljepse zelje. Puse svima
Moja vjestica je napokon dosla 3.1., zadnja mi je bila 16.11....sad cekam da prode I onda u bolnicu na kontrolu I po nalaz da vidimo o kojem je tumoru bila rijec.
Kad vas citam dode mi takva zelja za jos jednom bebicom, jer I m I ja zelimo jos djece, ali nismo u mogucnosti, nadam se da ce se stvari posloziti pa da cu vam se u skorije vrijeme pridruziti medu trudilicama, iako cete vjerojatno vec tad biti medu trudnicama ili pak mamama :*
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji