Dita, naravno da hoces, a ja ti od srca želim da ga ugledaš sto prije..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Jutro, dame! Evo mi smo opet razočarani testom ali ne odustajemo...uskoro je pregled pa ćemo vidjeti što se događa...svim novim trudnicama čestitam a nama koje se trudimo želim puno uspjeha! <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, zao mi je :( Sretno na pregledu nadam se da ce sve biti u redu
14.06.2014. L ♥
Lela ja sam pila Visanne za endo, neke novije tablete ali su jako skupe
Čula sam za njih, bježim od svih tableta. Kupujem čajeve od jedne dr. iz Zg-a. Samo, grozna sam i lijena i nakon godinu dana prestala sam ih pit redovito, a trebala bi.
Tena idemo u napad na idući ciklus!
Dobro jutro curke! Tena žao mi je ali u nove pobjede zajedno sa suprugom . Pišete o pilulama, evo ja ih nisam nikad pila, i mislila sam kako ce to moda uvelike pomoci pri zacecu i evo sad smo vec u 4.ciklusu, doduše još neznamo ishod njegov, ne očekujemo gospodičnuM 21.1., jao jao tko li će to samo dočekati....
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro žene, ja još kavu nisam popila, prehlađena sam ko pas, sinusi me ubijaju. Nadam se da ste sve dobro
AlmS to je baš puno novaca, u nas za početne pretrage (pregled, UZV, papa, brisevi, spermiogram i krvne pretrage) bi bilo dosta oko 200 eura i to se također odnosi na privatni sektor. Ma bitno da ti ovuliraš, možda vam se dosad samo nisu sve kockice posložile, bit će beba uskoro vjerujem svima nama.
NMareN najgori je dio čekanje, držim fige.
Tena sretno na pregledu
Ove friške trudnice nam se slabo javljaju, Mare, Nika , bebinjo...
<3 2/2013 <3
Hvala vam svima od srca! A evo, ni ja nisam nikad bila ni na kakvim hormonskim tabletama pa sam mislila da imam veće šanse ali to očito nije tako...Dragi veli da uočava da puno češće jedem i da su mi grudi jako osjetljive i da sam jako čudna ali eto..valjda i on jako jako to želi <3 moje! Sad 30.01.mi je pregled i izjasnit ćemo se da želimo bebu pa ćemo vidjeti kaj će reći...da vas pitam...je li pametno da sada počnem piti one čajeve na svoju ruku ili da pričekam pregled kod giničke? ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena pisala sam ti na drugoj temi. Pošto ti još M nije stigla još nije gotovo, mislim da si test napravila prerano i bolje da pričekaš pregled kod doktora prije nego počneš sa čajevima, pogotovo ako i dalje postoji šansa da se ipak primilo
<3 2/2013 <3
Što je danas lijep i sunčan dan cijelu noć nisam spavala kako treba,okretala se, budila, ma užas i na kraju se probudila u 6, mislila sam da ću biti sva nikakva,aliiii kad je tako lijepooo jaooo
još samo 3 dana do pregleda pa ću vidjeti šta se sa mnom događa... kako ste mi vi curke
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A što se tiče tableta i začeća mišljenja su podjeljena. Neki doktori tvrde da si najplodniji nakon prestanka korištenja ii da ne treba čekati, a neki savjetuju nek se tijelo pročisti od hormona par ciklusa. I nisam čula da je itko iz moje okoline nije imao problema zanijeti nakon korištenja kontracepcijskih pilula
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji