Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Siječanj 2015. 13:38

Ajme Dita tako mi je drago da je sve dobro završilo.. Meni je moj bivši ginekolog prije nekoh 3-4 god prepisao Qlaira tablete i to samo ovako na svoju ruku i bez da me poslao na ikakve pretrage ( a ja mislila a valjda zna šta radi) i pila sam ih samo 2 ili 3 mj i prestala jer sam imala užasne glavobolje, a zadnja glavobolja koju sam imala je bila toliko jaka da mi se crnilo pred očima, nisam mogla sama stajati ma bilo je grozno, čak sam i nedavno razmišljala da opet probam ( zbog ciklusa) ali mislim da ću reći jedno veliko NE i zaista radije se pomučiti i skuhati taj čaj.. strašno strašno, tablete su zaista zlo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    11. Siječanj 2015. 13:43

Ciao cure,
    nadam se da ste mi sve dobro.. 
    Stella, i ja smatram da je godinu dana jako dug period, ali s obzirom da me doktorica jako dobro poznaje i da zivim u It gdje se placa ibkada ides drzavnom dr uz uzasno duge periode čekanja, mi bi morali sve preko privatnike, tj. preko nje i za sve pretrage bi nam okvirno trebalo od 1000-2000€, mozda cak i vise. Zato jr oba i predlozila da sacekamo.. definitivno necemo cekati godinu, ali jos koji ciklus definitivno hocemo.. ovo je trebao biti 6.ciklus pokusavanja, ali smo ovaj mjesec razdvojeni ja i muzic mi. Inace po kalendaru i na osnovu proteklih cilusa ovulacija mi je trebala biti danas, ali ja sam rastezljivi iscjedak primjetila  6.1. a dan prije smo se suprug i ja druzili. Ne ocekujem cuda, stoga nastavljamo "bitku"  sljedeci mjesec.
    I da, ja sam pila Yasmin vise od 4 godibe, nikad ni najmanju tegobu nisam imala i uvijek su mi svi nalazi bili super, mada sam svjesna da te pilule nisu uopce bezezlene.
    Veliki pozdrav.. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dita0108
    11. Siječanj 2015. 14:32

Cure bilo pa proslo hvala bogu i ne ponovilo se!!nitko od nas nije isti tako da mislim da su meni tablete smetale jer imam prirodno malo guscu krv a gin.me nije slala na pretrage jer sam bila mlada i zdrava tako da je malu sitnicu predvidila.ali eto sad sam zdrava i nadam se da cu ubrto ugledat plusic 

almS
    11. Siječanj 2015. 21:16

Dita, naravno da hoces, a ja ti od srca želim da ga ugledaš sto prije..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    12. Siječanj 2015. 07:32

Jutro, dame! Evo mi smo opet razočarani testom ali ne odustajemo...uskoro je pregled pa ćemo vidjeti što se događa...svim novim trudnicama čestitam a nama koje se trudimo želim puno uspjeha! <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

LuKi5
    12. Siječanj 2015. 08:56

Tena, zao mi je :( Sretno na pregledu nadam se da ce sve biti u redu 

14.06.2014. L ♥

Lela29
    12. Siječanj 2015. 09:03

StellaMaris

Lela ja sam pila Visanne za endo, neke novije tablete ali su jako skupe

Čula sam za njih, bježim od svih tableta. Kupujem čajeve od jedne dr. iz Zg-a. Samo, grozna sam i lijena i nakon godinu dana prestala sam ih pit redovito, a trebala bi.

Tena idemo u napad na idući ciklus!

NMareN
    12. Siječanj 2015. 09:15

Dobro jutro curke! Tena žao mi je ali u nove pobjede zajedno sa suprugom . Pišete o pilulama, evo ja ih nisam nikad pila, i mislila sam kako ce to moda uvelike pomoci pri zacecu i evo sad smo vec u 4.ciklusu, doduše još neznamo ishod njegov, ne očekujemo gospodičnuM 21.1., jao jao tko li će to samo dočekati....

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    12. Siječanj 2015. 10:06

Jutro žene, ja još kavu nisam popila, prehlađena sam ko pas, sinusi me ubijaju. Nadam se da ste sve dobro 

AlmS to je baš puno novaca, u nas za početne pretrage (pregled, UZV, papa, brisevi, spermiogram i krvne pretrage) bi bilo dosta oko 200 eura i to se također odnosi na privatni sektor. Ma bitno da ti ovuliraš, možda vam se dosad samo nisu sve kockice posložile, bit će beba uskoro vjerujem svima nama.
    NMareN najgori je dio čekanje, držim fige.
    Tena sretno na pregledu

Ove friške trudnice nam se slabo javljaju, Mare, Nika , bebinjo...

mare27
    12. Siječanj 2015. 16:55

StellaMaris

Jutro žene, ja još kavu nisam popila, prehlađena sam ko pas, sinusi me ubijaju. Nadam se da ste sve dobro AlmS to je baš puno novaca, u nas za početne pretrage (pregled, UZV, papa, brisevi, spermiogram i krvne pretrage) bi bilo dosta oko 200 eura i to se također odnosi na privatni sektor. Ma bitno da ti ovuliraš, možda vam se dosad samo nisu sve kockice posložile, bit će beba uskoro vjerujem svima nama.
    NMareN najgori je dio čekanje, držim fige.
    Tena sretno na pregledu

Ove friške trudnice nam se slabo javljaju, Mare, Nika , bebinjo

ako si mislila na mene,svaki dan sam s Vama i čitam Vas,al šta da Vam pametno kažem osim da se nadam da cete ubrzo ugledati te naše slavne pluseke i bit sretne kao i mi

<3 2/2013 <3

Tena9
    12. Siječanj 2015. 10:10

Hvala vam svima od srca! A evo, ni ja nisam nikad bila ni na kakvim hormonskim tabletama pa sam mislila da imam veće šanse ali to očito nije tako...Dragi veli da uočava da puno češće jedem i da su mi grudi jako osjetljive i da sam jako čudna ali eto..valjda i on jako jako to želi <3 moje! Sad 30.01.mi je pregled i izjasnit ćemo se da želimo bebu pa ćemo vidjeti kaj će reći...da vas pitam...je li pametno da sada počnem piti one čajeve na svoju ruku ili da pričekam pregled kod giničke? ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI