Dita stvarno si imala srece, takve stvari se najcesce kasno otkrivaju jer dolaze iznenada pa posljedice budu pogubne. Dobro se sjecam tih dogadanja. Nakon svega si zasluzila jedan mali smotuljak koji nosi samo veselje i slatke brige
<3 2/2013 <3
Dita, zao mi je sto si morala kroz to sve proci :( Kako te tablete nisu bezazlene :/ Drago mi je da si uspjela ozdraviti I od sveg srca ti zelim da sto prije uspijete bebicu dobiti Ja sam pila dobroston, duphaston I cilest, cilest najduze, isto za regulaciju ciklusa, bez ikakvog pomaka, na svoju ruku sam ih prestala piti jer sam imala nuspojave od njih, mucnine jake, glavobolju, debljalja sam se od njih, tako da mi vise gin. ne daju te tablete, evo sestra mi je isto na kontr. tabletama zbog slicnih problema, dvaput mj. ima menstruaciju, dobila je od njih probleme s venama, oticu joj jako I glavobolje danima traju. Pije ih od svoje 16. godine. Osobno imam averziju prema tim tabletama, jos kad cujem koliko su u biti opasne. Ne ponovilo se!
14.06.2014. L ♥
Pilule, ajme kad se sjetim! 4 godine sam bila na terapiji zbog endometrioze. Cilest, jazz, novinette... dr. me redovito slala na kontrole krvi, ali mene su psihčki satrale. Anksioznost, teški napadaji panike, nervoze... na svoju ruku sam ih prestala pit i prešla na čajeve.
Dita drago mi je da je sve dobro završilo.
Jutro svima
Kad se samo sjetim tih glavobolja od yasmin koje su se javljale i 15 puta po ciklusu zlo mi dođe, neznam kako sam izdržala. Yazz mi je bio dosta bolji i nisam imala više takve glavobolje, ali svejedno nisam sigurna bili ih opet ikad više uzimala. Nakon poroda sam ih krenula opet piti za regulaciju i zbog jaaaaako bolnih i obilnih M ali na kraju tijelo skroz drugačije reagiralo, krvarila sam 18 dana bez prestanka i prestala sam ih odmah uzimat. Zatim se ispostavilo da možda imam "točkastu" endometriozu koja se ne vidi na UZV. Pila sam terapiju 6 mj i sad je sve više manje izregulirano...u biti vidijeti ćemo tek ako se uskoro pojavi +
<3 2/2013 <3
Lela ja sam pila Visanne za endo, neke novije tablete ali su jako skupe
<3 2/2013 <3
Ja sam pila Diane35 po godinu dana u nekoliko navrata. Stala sam ih piti zbog jakih glavobolja u danima između dva ciklusa i svakodnevne mučnine. Zatim sam dobila Qlaira zbog kojih nisam imala M 4 mjeseca. I tada sam potpuno prestala s time. Bilo je i još razno raznih nuspojava, ali ove su mi bile najgore. Nadam se da više nikada neću morati to uzimati, NIKADA. Prošlo je 3 godine od toga.
Ajme Dita tako mi je drago da je sve dobro završilo.. Meni je moj bivši ginekolog prije nekoh 3-4 god prepisao Qlaira tablete i to samo ovako na svoju ruku i bez da me poslao na ikakve pretrage ( a ja mislila a valjda zna šta radi) i pila sam ih samo 2 ili 3 mj i prestala jer sam imala užasne glavobolje, a zadnja glavobolja koju sam imala je bila toliko jaka da mi se crnilo pred očima, nisam mogla sama stajati ma bilo je grozno, čak sam i nedavno razmišljala da opet probam ( zbog ciklusa) ali mislim da ću reći jedno veliko NE i zaista radije se pomučiti i skuhati taj čaj.. strašno strašno, tablete su zaista zlo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ciao cure,
nadam se da ste mi sve dobro..
Stella, i ja smatram da je godinu dana jako dug period, ali s obzirom da me doktorica jako dobro poznaje i da zivim u It gdje se placa ibkada ides drzavnom dr uz uzasno duge periode čekanja, mi bi morali sve preko privatnike, tj. preko nje i za sve pretrage bi nam okvirno trebalo od 1000-2000€, mozda cak i vise. Zato jr oba i predlozila da sacekamo.. definitivno necemo cekati godinu, ali jos koji ciklus definitivno hocemo.. ovo je trebao biti 6.ciklus pokusavanja, ali smo ovaj mjesec razdvojeni ja i muzic mi. Inace po kalendaru i na osnovu proteklih cilusa ovulacija mi je trebala biti danas, ali ja sam rastezljivi iscjedak primjetila 6.1. a dan prije smo se suprug i ja druzili. Ne ocekujem cuda, stoga nastavljamo "bitku" sljedeci mjesec.
I da, ja sam pila Yasmin vise od 4 godibe, nikad ni najmanju tegobu nisam imala i uvijek su mi svi nalazi bili super, mada sam svjesna da te pilule nisu uopce bezezlene.
Veliki pozdrav..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Cure bilo pa proslo hvala bogu i ne ponovilo se!!nitko od nas nije isti tako da mislim da su meni tablete smetale jer imam prirodno malo guscu krv a gin.me nije slala na pretrage jer sam bila mlada i zdrava tako da je malu sitnicu predvidila.ali eto sad sam zdrava i nadam se da cu ubrto ugledat plusic
Sortiraj odgovore
Najstariji