StellaMaris sto se tice bazalne temperature, ja ju mjerim nekoliko mjeseci. Temperatura u prvom dijelu ciklusa mi je 36.3-36.4,a u drugom dijelu ciklusa 36.7-36.8. Ako se ne dogodi skok temp.moguce da je ovulacija izostala. U tvom konkretnom slucaju moze biti 2mogucnosti: 1.imala si ovulaciju, a temp prije ovulacije ti je bila ispod 36.4 ili 2.tvoja se ovulacija jos nije zbila. Za temp.je najbolje tri mjeseca pratiti svoju bazalnu sve dane ciklusa kako bi upoznala svoje tijelo. Sretno i tebi i meni
Dita stvarno užas što si prošla. Ja sam uzimala yasmin dok su bile one afere oko tih ugrušaka i išla sam odmah na pretrage, sve je HB bilo u redu ali sam za svaki slučaj nedugo iza prešla na yazz.
I ja sam za sve prirodno i hranim se dosta kvalitetno (sve 4 bake su nam žive i sve žive na selu tako da je 80% naših namirnica iz prirodnog uzgoja) ali ako primjetim da se dogodio neki disbalans na kojeg ja ne uspijevam ili ne mogu utjecati onda prelazim na neagresivne metode koje mi mogu poboljšati kvalitetu života.
Lidija hvala na odg. i ja sam pretpostavila istu stvar, znam i da se treba najmanje 2-3 mjeseca mjeriti da bi uspio pohvatati nešto. Sad nastavljam pratiti pa ćemo vidjeti što se događa
Dita stvarno užas što si prošla. Ja sam uzimala yasmin dok su bile one afere oko tih ugrušaka i išla sam odmah na pretrage, sve je HB bilo u redu ali sam za svaki slučaj nedugo iza prešla na yazz.
I ja sam za sve prirodno i hranim se dosta kvalitetno (sve 4 bake su nam žive i sve žive na selu tako da je 80% naših namirnica iz prirodnog uzgoja) ali ako primjetim da se dogodio neki disbalans na kojeg ja ne uspijevam ili ne mogu utjecati onda prelazim na neagresivne metode koje mi mogu poboljšati kvalitetu života.
Lidija hvala na odg. i ja sam pretpostavila istu stvar, znam i da se treba najmanje 2-3 mjeseca mjeriti da bi uspio pohvatati nešto. Sad nastavljam pratiti pa ćemo vidjeti što se događa
Draga moja meni se to bas od jasmina i dogodilo.i ro je bilo vasu to vrijeme jer sam ja jedna od onih cura sto se govorilo o njima.na srecu ja sam ostala ziva.zato nisam ni smila prije promisljat na trudnocu dok doktori nisu utvrdili da sam ozdravila.ali eto sad smijem piti samo lekadol od svih mogucih tableta.zato sam i presla na biljke.eto hvala bogu sad sam zdrava pa napokon mogu radit na bebi.ali eto jwdno jako ruzno iskustvo je iza mene.imala sam 26 god.kad sam oboljela.uvrusak mi je izazvao venski infarkt sto je jako slicno mozdanom udaru.ali sad su jako sretni dani ispred mene.sad mislim samo o bebi.
<3 2/2013 <3
Dita stvarno si imala srece, takve stvari se najcesce kasno otkrivaju jer dolaze iznenada pa posljedice budu pogubne. Dobro se sjecam tih dogadanja. Nakon svega si zasluzila jedan mali smotuljak koji nosi samo veselje i slatke brige
<3 2/2013 <3
Dita, zao mi je sto si morala kroz to sve proci :( Kako te tablete nisu bezazlene :/ Drago mi je da si uspjela ozdraviti I od sveg srca ti zelim da sto prije uspijete bebicu dobiti Ja sam pila dobroston, duphaston I cilest, cilest najduze, isto za regulaciju ciklusa, bez ikakvog pomaka, na svoju ruku sam ih prestala piti jer sam imala nuspojave od njih, mucnine jake, glavobolju, debljalja sam se od njih, tako da mi vise gin. ne daju te tablete, evo sestra mi je isto na kontr. tabletama zbog slicnih problema, dvaput mj. ima menstruaciju, dobila je od njih probleme s venama, oticu joj jako I glavobolje danima traju. Pije ih od svoje 16. godine. Osobno imam averziju prema tim tabletama, jos kad cujem koliko su u biti opasne. Ne ponovilo se!

14.06.2014. L ♥
Pilule, ajme kad se sjetim! 4 godine sam bila na terapiji zbog endometrioze. Cilest, jazz, novinette... dr. me redovito slala na kontrole krvi, ali mene su psihčki satrale. Anksioznost, teški napadaji panike, nervoze... na svoju ruku sam ih prestala pit i prešla na čajeve.
Dita drago mi je da je sve dobro završilo.

Jutro svima
Kad se samo sjetim tih glavobolja od yasmin koje su se javljale i 15 puta po ciklusu zlo mi dođe, neznam kako sam izdržala. Yazz mi je bio dosta bolji i nisam imala više takve glavobolje, ali svejedno nisam sigurna bili ih opet ikad više uzimala. Nakon poroda sam ih krenula opet piti za regulaciju i zbog jaaaaako bolnih i obilnih M ali na kraju tijelo skroz drugačije reagiralo, krvarila sam 18 dana bez prestanka i prestala sam ih odmah uzimat. Zatim se ispostavilo da možda imam "točkastu" endometriozu koja se ne vidi na UZV. Pila sam terapiju 6 mj i sad je sve više manje izregulirano...u biti vidijeti ćemo tek ako se uskoro pojavi +
<3 2/2013 <3
Lela ja sam pila Visanne za endo, neke novije tablete ali su jako skupe
<3 2/2013 <3
Ja sam pila Diane35 po godinu dana u nekoliko navrata. Stala sam ih piti zbog jakih glavobolja u danima između dva ciklusa i svakodnevne mučnine. Zatim sam dobila Qlaira zbog kojih nisam imala M 4 mjeseca. I tada sam potpuno prestala s time. Bilo je i još razno raznih nuspojava, ali ove su mi bile najgore. Nadam se da više nikada neću morati to uzimati, NIKADA. Prošlo je 3 godine od toga.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji