Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An-di-du
    09. Siječanj 2015. 20:06

Imam i ja aplikaciju na mobu WomanLog (smiješno mi je kada mi mobitel zvoni i ono poruka - sutra započinje vaš ciklus), ali mi neobično to kada sam pogledala ovaj izračun plodnih dana na klokanici onda mi se ne poklapa dan ovulacije s ovim iz mobitela. Ali dobro, to je ionako okvirno.
    Što se tiče čekanja godine dana za detaljnije preglede, i meni se to nekako čini dosta dugo pa sam nekako odredila na ću pustit još 2 mjeseca pa ako ne bude ništa onda ću inzistirati da me ginekolog pošalje na preglede. Kako će to sve ići preko HZZO-a tada će vjerojatno trebati i živaca i vremena. Ne znam kakvo je vaše iskustvo s time.
    Naime, imam problema s aknama a kako planiramo trudnoću ne smijem ništa uzimati - to sam dosad držala pod kontrolom s antibioticima i Diane35. I jako mi se pogoršalo i ne znam što ću sad s time. S time se borim godinama i nikada nije utvrđeno zašto, hormoni su uvijek bili u redu, na pregledu mi svaki put potvrde na nemam PCOS.... Svi mi kažu da će se to smiriti u trudnoći pa se nadam da će ta trudnoća doći što prije jer mi te akne uzrokuju dodatni stres.
    Joj, i meni MM puno puši. Je li to ima potvrđeni učinak na kvalitetu spermija?

Gricko3
    09. Siječanj 2015. 20:14

I moj puno pusii uzaaasno puno i odma san zatrudnila. Sumnjan da to ima ikakve veze

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lela29
    10. Siječanj 2015. 08:58

Moj muž je pušač, spermiogram mu je savršen. Mi smo isto čekali godinu dana prije pretraga. Mislila sam da ce nas ranije poslat zbog moje endo. 
    E a sad mi dr. leti sa svim, ne znam jel mu triba para ili tako triba bit. Reka mi je ako u 3-4 mj. nakon HSG-a ne ostanem trudna, da moram skidat polip koji mi je pronašao, nakon toga na AIH, meni se čini da nam je da premalo vremena, ne znam.

LuKi5
    10. Siječanj 2015. 09:19

Moj je isto pusac, spermiogram nije radio jer je na osnovu svih pregleda I dijagnoza problem bio u meni...Eto nakon dvije godine I nalaza koji su isli u prilog neplodnosti iznenadio nas je mali mis :)

14.06.2014. L ♥

NMareN
    10. Siječanj 2015. 09:46

Jutro curke, evo da se nadovežem,moj suprug nije pušač,nisam ni ja,točnije nikad ni nismo pušili a evo u 4.smo ciklusu pokušavanja,tako da je to sve od osobe do osobe. Mi smo svoje pd pokrili, i dalje uzivamo a gospodičnuM ne očekujemo 21.siječnja, čak sam na kalendaru klokanice vidjela predvideni dan poroda, 30rujna, hahahah , možda je jesen naša, a i vama ostalim curkama  želim od sveg da plusici budu veliki kao ....
    Uz puno pozitivnih vibrica

Ja to mogu, ja to hoću....

lilianaa
    10. Siječanj 2015. 10:31

An-di-du da, i ja sam razmisljala za te lh trakice, no nemam racun pa cu vjerojatno preko njuskala, tamo je 3 kn komad, u svakom slucaju bolje nego u ljekarni ili trgovinama gdje dolazi i do 109kn 5 komada trakica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.