Imam i ja aplikaciju na mobu WomanLog (smiješno mi je kada mi mobitel zvoni i ono poruka - sutra započinje vaš ciklus), ali mi neobično to kada sam pogledala ovaj izračun plodnih dana na klokanici onda mi se ne poklapa dan ovulacije s ovim iz mobitela. Ali dobro, to je ionako okvirno.
Što se tiče čekanja godine dana za detaljnije preglede, i meni se to nekako čini dosta dugo pa sam nekako odredila na ću pustit još 2 mjeseca pa ako ne bude ništa onda ću inzistirati da me ginekolog pošalje na preglede. Kako će to sve ići preko HZZO-a tada će vjerojatno trebati i živaca i vremena. Ne znam kakvo je vaše iskustvo s time.
Naime, imam problema s aknama a kako planiramo trudnoću ne smijem ništa uzimati - to sam dosad držala pod kontrolom s antibioticima i Diane35. I jako mi se pogoršalo i ne znam što ću sad s time. S time se borim godinama i nikada nije utvrđeno zašto, hormoni su uvijek bili u redu, na pregledu mi svaki put potvrde na nemam PCOS.... Svi mi kažu da će se to smiriti u trudnoći pa se nadam da će ta trudnoća doći što prije jer mi te akne uzrokuju dodatni stres.
Joj, i meni MM puno puši. Je li to ima potvrđeni učinak na kvalitetu spermija?
I moj puno pusii uzaaasno puno i odma san zatrudnila. Sumnjan da to ima ikakve veze
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Moj muž je pušač, spermiogram mu je savršen. Mi smo isto čekali godinu dana prije pretraga. Mislila sam da ce nas ranije poslat zbog moje endo.
E a sad mi dr. leti sa svim, ne znam jel mu triba para ili tako triba bit. Reka mi je ako u 3-4 mj. nakon HSG-a ne ostanem trudna, da moram skidat polip koji mi je pronašao, nakon toga na AIH, meni se čini da nam je da premalo vremena, ne znam.
Moj je isto pusac, spermiogram nije radio jer je na osnovu svih pregleda I dijagnoza problem bio u meni...Eto nakon dvije godine I nalaza koji su isli u prilog neplodnosti iznenadio nas je mali mis :)
14.06.2014. L ♥
Jutro curke, evo da se nadovežem,moj suprug nije pušač,nisam ni ja,točnije nikad ni nismo pušili a evo u 4.smo ciklusu pokušavanja,tako da je to sve od osobe do osobe. Mi smo svoje pd pokrili, i dalje uzivamo a gospodičnuM ne očekujemo 21.siječnja, čak sam na kalendaru klokanice vidjela predvideni dan poroda, 30rujna, hahahah , možda je jesen naša, a i vama ostalim curkama želim od sveg da plusici budu veliki kao ....
Uz puno pozitivnih vibrica
Ja to mogu, ja to hoću....
An-di-du da, i ja sam razmisljala za te lh trakice, no nemam racun pa cu vjerojatno preko njuskala, tamo je 3 kn komad, u svakom slucaju bolje nego u ljekarni ili trgovinama gdje dolazi i do 109kn 5 komada trakica
Sortiraj odgovore
Najstariji