Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    09. Siječanj 2015. 11:34

Hvala vam cure! Što je tu je, napadamo opet.  
    Jedva čekam valjanje po dvorani, stvarno mi triba nešto da me riješi stresa i svega. Išla sam jedno vrijeme na pilates, super sam se osjećala, al mi je bilo u nezgodnu uru, pa tlaka palit auto, pa pusti izgovori, na kraju odustala. Sada se u portunu do mog otvorio ženski fitnes studio, divotica! Nema više izgovora 
    Što se tiče testova, opekla sam se ovaj mjesec. Ubuduće čekam da zakasni bar jedan dan.

Koristite li vi aplikacije za praćenje ciklusa, jel vam koriste? Ja sam prije koji dan instalirala jednu, fora je!

lilianaa
    09. Siječanj 2015. 15:48

Lela, ja imam My calendar, ikona je roza knjizica s bijelim cvjeticem u sredini, meni je osobno odlicna aplikacija, imas za biljezenje temperature, kilaze, biljeski, simptoma, predvida ti iducu mengu s obzirom na protekle cikluse i izracunava plodne dane i ovulaciju, izraduje graf ovulacije te jos mnogo mnogo toga. Ja sam odusevljena njom. 

kosee
    09. Siječanj 2015. 15:54

Ja imam My Days i odnedavno i Fertility Pattern (za praćenje bazalne). Super su mi i ne mogu zamisliti život bez njih

Pepita2109
    09. Siječanj 2015. 16:27

Nakon što mi je M završila, opet imam simptome kao da ću dobiti, navalila na čokoladu kao luda,a akne i lice ajmeeee meni :( , i sada pratim da nije možda ovulacija iako nekako ja to ništa ne razumijem,a imam taj pregled 15.01. i je li može ginekolog vidjeti ako je bila ovulacija ranije? A opet od 22.12.2014 pa skroz do 1.01.2015 smo imali odnose redovno svaki dan uživali, i sjećam se da sam u tom periodu imala iscjedak,ali nekako sumnjam da je tada bila ovulacija, stvarno ne mogu dočekati taj pregled..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    09. Siječanj 2015. 17:33

Pepita nek ste se vi nauživali, ideš idući tjedan na pregled pa ćeš sigurno znat na čemu si i što se događa, ja sam sigurna da nije ništa strašno 

Imam i ja aplikaciiju od kad sam uzela prvi smartphone, doduše samo za bilježenje M, zove se period diary. Ali ima isto za upisati simptome, bazalnu... Skinut će neku od ovih koje ste vi navele pa ću baš usporediti

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    09. Siječanj 2015. 17:36

mitakc02 sretno u planiranju, tako će i vrijeme brže prolaziti, želim vam što manje stresa u svemu tome. Jeste li odredili datum?

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.