Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    09. Siječanj 2015. 09:23

engy, hvala ti draga, istina je to za cekanje, ali se isplati, ja si uvik govorim da zivot ne bi imao smisla da sve ide ko podmazano, da bas to sto je sve nekako turbulentno I nepredvidivo cini zivot lijep jer se covjek onda raduje svakoj sitnici I iz svega izvuce ono najbolje 

StellaMaris, hvala draga, ostvariti cemo mi svi svoje zelje, sve se na kraju poslozi 

Nelci, vibram da je to to, I da ces nas sve uskoro obradovati sa jednim plusicem velikim 

Lela, zao mi je sto je vjestica stigla :( Sto se tice pilatesa, trenirala sam ga prije nego sam pocela s jiu-jitsom I to je stvarno odmak od stresa, procisti dusu I tijelo, fizicki I psihicki lijek ;) 

14.06.2014. L ♥

kosee
    09. Siječanj 2015. 10:21

Lela, žao mi je zbog menge...

Nelci, držim fige da druga crtica potamni.

Ajoj, i s tim testovima prolazim razne faze - od 'neću radit dok ne kasni bar 3 dana' do 'radim odmah na dan kad treba doći da se ne živciram ako je nema' pa do 'radim 2 dana prije menge jer na netu piše da testovi pokazuju od 13dpo', sad ovaj ciklus si mislim da neću ni radit test dok nisam sigurna da kasni, ali znam kako to ide kad me pred kraj ciklusa uhvati nervoza i nestrpljivost..

Lela29
    09. Siječanj 2015. 11:34

Hvala vam cure! Što je tu je, napadamo opet.  
    Jedva čekam valjanje po dvorani, stvarno mi triba nešto da me riješi stresa i svega. Išla sam jedno vrijeme na pilates, super sam se osjećala, al mi je bilo u nezgodnu uru, pa tlaka palit auto, pa pusti izgovori, na kraju odustala. Sada se u portunu do mog otvorio ženski fitnes studio, divotica! Nema više izgovora 
    Što se tiče testova, opekla sam se ovaj mjesec. Ubuduće čekam da zakasni bar jedan dan.

Koristite li vi aplikacije za praćenje ciklusa, jel vam koriste? Ja sam prije koji dan instalirala jednu, fora je!

Pepita2109
    09. Siječanj 2015. 13:13

Lela

Hvala vam cure! Što je tu je, napadamo opet.  
    Jedva čekam valjanje po dvorani, stvarno mi triba nešto da me riješi stresa i svega. Išla sam jedno vrijeme na pilates, super sam se osjećala, al mi je bilo u nezgodnu uru, pa tlaka palit auto, pa pusti izgovori, na kraju odustala. Sada se u portunu do mog otvorio ženski fitnes studio, divotica! Nema više izgovora 
    Što se tiče testova, opekla sam se ovaj mjesec. Ubuduće čekam da zakasni bar jedan dan.

Koristite li vi aplikacije za praćenje ciklusa, jel vam koriste? Ja sam prije koji dan instalirala jednu, fora je!

Imam ja MeLady na laptopu i na mobu i super mi je, a i zapisujem, jer sam čula da se podaci nakon ažuriranja znaju pobrisati što je nezgodno skroz

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    09. Siječanj 2015. 15:48

Lela, ja imam My calendar, ikona je roza knjizica s bijelim cvjeticem u sredini, meni je osobno odlicna aplikacija, imas za biljezenje temperature, kilaze, biljeski, simptoma, predvida ti iducu mengu s obzirom na protekle cikluse i izracunava plodne dane i ovulaciju, izraduje graf ovulacije te jos mnogo mnogo toga. Ja sam odusevljena njom. 

Pepita2109
    09. Siječanj 2015. 16:18

lidija87

Lela, ja imam My calendar, ikona je roza knjizica s bijelim cvjeticem u sredini, meni je osobno odlicna aplikacija, imas za biljezenje temperature, kilaze, biljeski, simptoma, predvida ti iducu mengu s obzirom na protekle cikluse i izracunava plodne dane i ovulaciju, izraduje graf ovulacije te jos mnogo mnogo toga. Ja sam odusevljena njom. 

tako i ova moja ima sve moguće baš kao i tvoja, samo eto čula samo od par žena koje koriste svaka drugi kalendar da s vremenom kad ažuriraju da im se obriše pa su odustale,ali ja se nadam da ovo moje neće iako za svaki slučaj pišem i sa strane

🙏👸👸🙏❤️

kosee
    09. Siječanj 2015. 15:54

Ja imam My Days i odnedavno i Fertility Pattern (za praćenje bazalne). Super su mi i ne mogu zamisliti život bez njih

Pepita2109
    09. Siječanj 2015. 16:27

Nakon što mi je M završila, opet imam simptome kao da ću dobiti, navalila na čokoladu kao luda,a akne i lice ajmeeee meni :( , i sada pratim da nije možda ovulacija iako nekako ja to ništa ne razumijem,a imam taj pregled 15.01. i je li može ginekolog vidjeti ako je bila ovulacija ranije? A opet od 22.12.2014 pa skroz do 1.01.2015 smo imali odnose redovno svaki dan uživali, i sjećam se da sam u tom periodu imala iscjedak,ali nekako sumnjam da je tada bila ovulacija, stvarno ne mogu dočekati taj pregled..

Pepita2109
    09. Siječanj 2015. 17:01

Pepita21

Nakon što mi je M završila, opet imam simptome kao da ću dobiti, navalila na čokoladu kao luda,a akne i lice ajmeeee meni :( , i sada pratim da nije možda ovulacija iako nekako ja to ništa ne razumijem,a imam taj pregled 15.01. i je li može ginekolog vidjeti ako je bila ovulacija ranije? A opet od 22.12.2014 pa skroz do 1.01.2015 smo imali odnose redovno svaki dan uživali, i sjećam se da sam u tom periodu imala iscjedak,ali nekako sumnjam da je tada bila ovulacija, stvarno ne mogu dočekati taj pregled..

ispričavam se od 19.12. taj dan sam preskočila a baš je bilo veselo :P jedva čekam 15.01. da vidim šta mi se događa s jajnicima

🙏👸👸🙏❤️

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI