koliko iskustava, ajme.. kada gledam sva ta iskustva i tko je pio, tko ne tablete... joj, a nekako mislim da će se dogoditi bez obzira na sve, samo treba vjerovati.. NE GUBIMO NADU....
snaga uma....
Iako sam se užasno razočarala kad sam dobila zadnju M, najviše iz straha ako su mi se hormoni ozbiljnije zbrkali, ali eto stabilizirala sam se brzo. Sad trenutno razmišljam ako ni ovaj ciklus ne uspijemo, nema veze neki idući ćemo sigurno. Kako ću sutra razmišljat ko će ga znat. Ali treba uvijek biti pozitivan i kad ne ide sve od ruke. Ja sam prvi put brzo ostala trudna, sad ćemo se malo namučiti, valjda sve ima svoj razlog, iako sam uvijek bila bliska s MM sad smo se posebno povezali
<3 2/2013 <3
Te aplikacije su očito ugovorom povezane s nekim firmama koje rade testove, ili su ihte firme i smislile pa na taj način prisiljavalju žene da troše novce
Sve ovisi o tebi kad ćeš raditi test, ako su ti ciklusi inače produženi O obično bude kasnije pa naravno da test ne može pokazati 26-27 dan. Za skraćene cikluse vrijedi obratno. Ali opet i O može šetati i ne mora uvijek padati na isti dan zato najbolje pričekaj da zakasni pa uradi test.
Ja to sebi uvijek kažem da ću napraviti ali ono zrno sumnje mi nikad neda mira kao ni tebi pa se razočaram
<3 2/2013 <3
NMareN, ja imam identičnu situaciju, čekam mengu između 19-21.1. Nadam se da nijednoj od nas dvije neće doći..
Svim curama šaljem puse, ulazim u fazu čekanja menge, a ta mi je uvijek najteža, nadam se da ću ovaj mjesec uspjeti ne razmišljati previše o tome svemu.
Dobar da,evo da se predstavim...došla sam na forum zbog utjehe,razmjene iskustava....i borbom za prvim djetetom....Prije dvije godine imala sam vanmateričnu,odstranjen desni jajovod...sa 7 tjedana.
U 06/2014 mojoj sreći nema kraja kada sam ugledala plus,ali opet nakon 6 tj,malo više sve otišlo samo.
Obavila pretrage,brisevi dobri,papa dobar,nema prepreka za sljedeći pokušaj,11/2014 opet plus,ostanem smirena,i ne veselim se previše jer obzirom na ovo prije ostala sam suzdržana...7 tj odem doktoru,ništa se ne vidi...dođem kući,prokvarim i sve opet ode samo....
Ne znam kuda bi krenula...tijelo mi se iscrpilo...Krenut ću sada na pretrage hormona,štitnjače,ne znam više šta da radim....Mislim da ću morati sama poduzeti ozbiljnije korake jer doktorima do sada je to normalno
Nadam se ugodnom druženju i nadam se da ćemo sve skupa uskoro ugledati pozitivne rezultate.
Pozdrav curke ☺☺
Nadam se da ce te svi ugledati plusiće uskoro i da ćemo svi za Božić već biti sa svojim bebačima!! 😊😊
ja sam ok za sada,mučnina me malo muči ali mislim zbog folne kiseline i to najviše nevečer i po noći. Ponekad ako sam previše aktivna u kretanju imam grčeve u maternici ali mi kažu da je to normalno tak da se ne zabrinjavam toliko sada. Naručena sam 30. na pregled pa ću saznati u kojem sam točno tjednu i kad bi mi bi termin...a do tada čuvam svoju točku za koju mislim da će biti mala curka!!
Gagi, baš mi je žao. Mogu jedino zamisliti koliko je teško ugledati taj plus i onda se pomiriti s time da je sve nestalo. Zaista ne znam koliko se to često događa ženama, znam samo da ginekolozi napominju da do 7 tjedna i ne treba ići na pregled - valjda zbog toga što se puno trudnoća prekine u tom ranom periodu (zaista ne znam). Da sam na tvom mjestu i ja bih krenula na pretrage definitivno. Nadam se da će to sve proći u redu i da ćeš uskoro biti sretna trudnica, bez komplikacija.
Ja eto dosad nisam imala potrebe niti napraviti test jer me vještica otkako pokušavamo uvijek
ranije iznenadi. S time da dva dan prije M dobijem smećkasti iscjedak kao nagovještaj i onda se ja nadam: samo da je to implementacija, samo da je implementacija - I onda dođe M.
Sortiraj odgovore
Najstariji