An-di-du dobro nam došla, naravno da te primamo u grupu

Ja to mogu, ja to hoću....
An-di-du dobrodošla, šta reći na sve osim da se nadam da će ti već idući ciklus biti dobitni
AlmS drago mi je što si se javila
Sigurna sam da nitko od nas nije mislio da neće to baš ići ko po loju.
Nama ide treći ciklus, pokrivamo ga ali ja se također još nisam oporavila od prošlog razočarenja i strašno mi raste panika, nisam sigurna više u ništa, ni u svoje tijelo, ni u ovulaciju (pojavljuje li se uopće), a još manje da ću i ovaj mjesec dočekati plus. Razmišljam da i ja nazovem doktora. Možda je glupo da se tu vama jadam jer ima cura koje pokušavaju puno više nego mi, ja barem imam jedno živo i zdravo dijete za koje se nismo namučili i trebala bi biti zahvalna na tome, ali nemam se kome povjeriti, nitko ni nezna da pokušavamo. I stalno me proganja što ako nešto nije u redu, a na pregledu sam bila nedavno u 9mj., sve je bilo u redu samo nije vidio ovulaciju na 13dc. Uvijek mi je sve bilo redovno i po PS-u a sad sve nizbrdo, zadnje dvije M ko da nisu bile moje. Nadam se da ću uskoro izaći iz ove pesimistične faze...
<3 2/2013 <3
Curke, evo i mene malo. Muž mi je došao sa terena pa se malo družimo. Svim novim trudnicama želim puno sreče i da se čuvaju, a trudilicama da ubrzo ugledaju plusić.
Mi smo u 14. tjednu i super smo, nikakvih simptoma, problema i tako…
Jutro cure!
Nama je ovo 13. ciklus pokušavanja, optimistično gledamo naprijed i valjda će se dogodit. Sutra (ne)trebam dobiti, vidit ćemo jel nam 13 sretan broj :)

Da, svima nam je isto, baš sam neki dan rekla mužu da nije toliko stvar u iščekivanju plusa koliko u toj nekoj neizvjesnosti hoće li ikada biti plus te u razbijanju glave je li sve u redu i možemo li uopće imati djece.
Lela, nadam se da vještica neće doći, a i svim ostalim curama vibram za plusiće. Nisu bili blagdanski plusići, ali možda barem budu siječanjski, za najsretniji početak 2015-te

da kosee totalno te razumijem, ne bi mi bio problem toliko cekati plus, kad bih znala da je sve ok i da cu ga jednom vidjeti, ali ova neizvjesnost je koma, hocu li zatrudniti, da li uopce mogu ili nam je sudeno ne imati djecu, ne znam... bas mi nada tone svakim ciklusom, a relativno jos ni ne pokusavamo ekstra dugo iako moram reci da mi ginicka rekla kad prode sesti mjesec da pocnemo s pretragama, prvo muz pa ja, no jos nismo krenuli
…..ali ova neizvjesnost je koma, hocu li zatrudniti, da li uopce mogu ili nam je sudeno ne imati djecu, ne znam…
Ja sebe prečesto u zadnje vrijeme uhvatim u ovakvom razmišljanju; hoću li ikad ugledat taj +, kakav bi mi bio život bez djece. Mislim, ako je suđeno, suđeno je, jbg! Onda s druge strane razmišljam kako bi najbližima rekla da sam trudna, stvarno idem iz krajnosti u krajnost.
Kosee ako bude + kod mene, to će biti pravi blagdanski, za Božić napravljen, zvat ćemo ga Božo

Lela svaka čast na pozitivi i daj Bože da vam sutra bude najsretniji petak dosad!
Kosee ja bih odmah potpisala da mi beba bude kao dar ispod onog idućeg bora.
Sad mi se čini nestvarno da ću ikad ugledati plus ili dvije crtice, nadam se da je to samo neka prolazna negativna faza i da je sve u redu sa mnom.
Ali kao što sam rekla, ja sam već jednom osjetila kako je to i tu bujicu osjećaja koji naviru kad se pojavi druga crtica i svima vam, kao i sebi, želim od doživjeti takvo veselje koje se ne može opisati
Arria super što lijepo napredujete
Lela svaka čast na pozitivi i daj Bože da vam sutra bude najsretniji petak dosad!
Kosee ja bih odmah potpisala da mi beba bude kao dar ispod onog idućeg bora.
Sad mi se čini nestvarno da ću ikad ugledati plus ili dvije crtice, nadam se da je to samo neka prolazna negativna faza i da je sve u redu sa mnom.
Ali kao što sam rekla, ja sam već jednom osjetila kako je to i tu bujicu osjećaja koji naviru kad se pojavi druga crtica i svima vam, kao i sebi, želim od doživjeti takvo veselje koje se ne može opisati
Arria super što lijepo napredujete
E ovo je nešto što ne mogu zamislit kako bi izgledalo. Par puta sam radila test, tresla sam se od straha, uzbuđenja, ne znam šta bi bilo da ugledam +.
p.s. hvala svima na lipim željama

<3 2/2013 <3
Ja sam nekako pozitivnija otkako smo napravili plan, a to je da je u plodnim danima (a njih smo uzeli u najširem mogućem rasponu) seks prioritet. I da onda nakon mora (a to je nakon lipnja) idemo na pretrage ako ne bude ništa. To će biti otprilike 10 mjeseci truđenja. S time da je muž obećao da ako do ožujka ne uspijemo, da će prestati pušiti, za slučaj da i to utječe.
I nekako mi je laknulo kad je rekao da naravno da će on ići na pretrage, da i on jako želi dijete i da će napraviti sve što treba. Znam da muški znaju dramit oko tih spermiograma pa mi je bilo lakše osjetiti da s mojim neće biti problema i da ćemo poduzeti potrebne korake ako vidimo da nam ne ide.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji