Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    08. Siječanj 2015. 09:11

Jutro cure!
    Nama je ovo 13. ciklus pokušavanja, optimistično gledamo naprijed i valjda će se dogodit. Sutra (ne)trebam dobiti, vidit ćemo jel nam 13 sretan broj :)

kosee
    08. Siječanj 2015. 09:53

Da, svima nam je isto, baš sam neki dan rekla mužu da nije toliko stvar u iščekivanju plusa koliko u toj nekoj neizvjesnosti hoće li ikada biti plus te u razbijanju glave je li sve u redu i možemo li uopće imati djece.

Lela, nadam se da vještica neće doći, a i svim ostalim curama vibram za plusiće. Nisu bili blagdanski plusići, ali možda barem budu siječanjski, za najsretniji početak 2015-te

lilianaa
    08. Siječanj 2015. 10:06

da kosee totalno te razumijem, ne bi mi bio problem toliko cekati plus, kad bih znala da je sve ok i da cu ga jednom vidjeti, ali ova neizvjesnost je koma, hocu li zatrudniti, da li uopce mogu ili nam je sudeno  ne imati djecu, ne znam... bas mi nada tone svakim ciklusom, a relativno jos ni ne pokusavamo ekstra dugo iako moram reci da mi ginicka rekla kad prode sesti mjesec da pocnemo s pretragama, prvo muz pa ja, no jos nismo krenuli

StellaMaris
    08. Siječanj 2015. 10:20

Lela svaka čast na pozitivi i daj Bože da vam sutra bude najsretniji petak dosad!

Kosee ja bih odmah potpisala da mi beba bude kao dar ispod onog idućeg bora. 
    Sad mi se čini nestvarno da ću ikad ugledati plus ili dvije crtice, nadam se da je to samo neka prolazna negativna faza i da je sve u redu sa mnom.
    Ali kao što sam rekla, ja sam već jednom osjetila kako je to i tu bujicu osjećaja koji naviru kad se pojavi druga crtica i svima vam, kao i sebi, želim od    doživjeti takvo veselje koje se ne može opisati
    Arria super što lijepo napredujete 

<3 2/2013 <3

kosee
    08. Siječanj 2015. 10:28

Ja sam nekako pozitivnija otkako smo napravili plan, a to je da je u plodnim danima (a njih smo uzeli u najširem mogućem rasponu) seks prioritet. I da onda nakon mora (a to je nakon lipnja) idemo na pretrage ako ne bude ništa. To će biti otprilike 10 mjeseci truđenja. S time da je muž obećao da ako do ožujka ne uspijemo, da će prestati pušiti, za slučaj da i to utječe.
    I nekako mi je laknulo kad je rekao da naravno da će on ići na pretrage, da i on jako želi dijete i da će napraviti sve što treba. Znam da muški znaju dramit oko tih spermiograma pa mi je bilo lakše osjetiti da s mojim neće biti problema i da ćemo poduzeti potrebne korake ako vidimo da nam ne ide.

jelena21
    08. Siječanj 2015. 10:28

koliko novih ljudi!!! ma neka nam ova godina svima bude vesela i da do kraja držimo mrvice svoje u naručju...

snaga uma....

kosee
    08. Siječanj 2015. 10:29

Lela, držim fige! Kad si mislila raditi testić?

I ja sam par puta radila test i ne mogu ni zamisliti što bi bilo da je bio plus

StellaMaris
    08. Siječanj 2015. 10:37

I ja sam pričala s dragim, i iznenadio me je koliko je pozitivan i to me drži. Zasad i mi pokrivamo od M pa na dalje. Mislila sam da nikad neće pristati na pretrage, ali rekao je da nema problema (samo ako ću mu ja pomoći skupiti uzorak za spermiogram, hahahaa...). I stvarno puno znači kad oboje imamo jednaku želju. 
    A ja sam mislila pričekati još ovaj ciklus, ako ne uspije odmah ću se naručiti u ginekologa, jer ako su mi se poremetili hormoni da mi što prije prepiše terapiju.
    E da i moj puno puši i obećao je da će smanjiti

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.