Ja vise isto nemam pojma kad mi je ovulacija.jucer mi je bio onaj rastezljivi iscjedak a danas vec nista.taman sam na polovini ciklusa.ima ko iskustva s onim lh trakicama?sve se mislim bi li ih kupila
Cure, evo mene s godišnjeg pa čitam novosti, a i odmah ću vam poželjeti sretnu Novu 2015.godinu i da vam se ostvare vaše želje
Bebinjo, jako mi je drago da je sve ok, znam da si puno strepila.
Što se tiče testova prije očekivane menge, mislim da imaju smisla samo ako znaš kad je bila ovulacija, onda možeš raditi test nakon 13.dpo (meni je to znao biti i 25.dan ciklusa).
Mi smo sjeli i dogovorili se da počinjemo oboje stavljati seks na prvo mjesto tijekom plodnih dana i da se malo ozbiljnije prihvaćamo posla pa ako ne bude kroz par mjeseci, onda ćemo odraditi pretrage. Bilo mi je nekako lakše kad sam osjetila da smo oboje zajedno u tome.
Ovaj mjesec smo baš jako pokrivali, jedino me zbunjuje što već 2 dana nemam nikakve cervikalne sluzi (a imala sam par dana rastezljivu), a temperatura još nije porasla, možda bude sutra.. A muž se danas razbolio pa sad brinem da ćemo i ovaj mjesec, unatoč svom trudu, fulati pravo vrijeme za bebicu.
No dobro, vješticu ne očekujem oko 19.1. pa ću u tim danima tu strepiti s vama.
Svim trudilicama i trudnicama šaljem puse i dobre vibre za bebice
Pozdrav svima! Evo, ja sam nova, pratim vas već neko vrijeme i odlučila vam se pridružiti. Pokušavamo ostati trudni s prvom bebom. 5 ciklusa je iza nas. M je upravo prošla i bacamo se na posao, nadam se da ćemo pogoditi ovaj mjesec u sridu. Već dugo želimo dijete, ali nikako da nam se poklope dobri uvjeti, a sada jednostavno na ništa više ne gledamo već željno iščekujemo da nam se dogodi. Ginekolog mi je rekao da je sve okej što se tiče redovnog pregleda. Za sada još uvijek ništa. Pomalo već dižem paniku, ne zato što mislim da nešto nije u redu, već je to iščekivanje jako teško. I iz ciklusa u ciklus sve teže, sigurna sam da me u tome razumijete. I kroz to iščekivanje i praćenje simptoma, imam osjećaj da mi je sve pojačano - valjda jer svakoj sitnici predajem pažnju. Pa mi se i ciklus smanjio s 28 na 26 dana. Ova zadnja M me jako pogodila... Pokušavam što manje razmišljati, pokušavam uopće ne razmišljati pogotovo zato što je još rano.
Eto, nadam se da me primate u grupu.
An-di-du dobrodosla, i ja pokusavam malkoc duze od tebe, nazalost i meni je jos bezuspjesno. Nadam se da ce se uskoro to promijeniti. I meni je ginicka rekla da je sve ok sto se tice redovnog pregleda. Vidjet cemo. Bila sam vec dva puta kod nje otkad pokusavamo, i mislim da cu sad za dva-tri mjeseca opet ici po daljnje pretrage ako se prije ne uhvati a nekako sumnjam da hoce, jer i mene ko tebe, kako vrijeme odmice, ovo pogada sve vise i vise. :(
Ciao cure moje, mveliki pozdrav svima i Sretna vam Nova godina, da vam se ostvare sve zelje i da ugledate sve zeljeni +
An-di- du, dobrodošla, ja sam u istoj situaciji kao i ti. Ovaj mjesec smo suprug i ja razdvojeni ( danas su počeli kalendarski plodni dani) pa mi je dobrodosao mali predah od svega. Pocela sam paniciti i razmisljati negativno jer je decembarski ciklus bio 5. ciklus pokusavanja, a to nikako ne zelim.
Samo hrabro i bit ce sve ok!
Bebinjo, jako sam sretna sto je sve ok, cestitam kos jednom!
Mare27,kako si mi ti?
Stella i Kose, veliki ljubac za vas!
:*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
An-di-du dobro nam došla, naravno da te primamo u grupu
Ja to mogu, ja to hoću....
An-di-du dobrodošla, šta reći na sve osim da se nadam da će ti već idući ciklus biti dobitni
AlmS drago mi je što si se javila
Sigurna sam da nitko od nas nije mislio da neće to baš ići ko po loju.
Nama ide treći ciklus, pokrivamo ga ali ja se također još nisam oporavila od prošlog razočarenja i strašno mi raste panika, nisam sigurna više u ništa, ni u svoje tijelo, ni u ovulaciju (pojavljuje li se uopće), a još manje da ću i ovaj mjesec dočekati plus. Razmišljam da i ja nazovem doktora. Možda je glupo da se tu vama jadam jer ima cura koje pokušavaju puno više nego mi, ja barem imam jedno živo i zdravo dijete za koje se nismo namučili i trebala bi biti zahvalna na tome, ali nemam se kome povjeriti, nitko ni nezna da pokušavamo. I stalno me proganja što ako nešto nije u redu, a na pregledu sam bila nedavno u 9mj., sve je bilo u redu samo nije vidio ovulaciju na 13dc. Uvijek mi je sve bilo redovno i po PS-u a sad sve nizbrdo, zadnje dvije M ko da nisu bile moje. Nadam se da ću uskoro izaći iz ove pesimistične faze...
<3 2/2013 <3
Curke, evo i mene malo. Muž mi je došao sa terena pa se malo družimo. Svim novim trudnicama želim puno sreče i da se čuvaju, a trudilicama da ubrzo ugledaju plusić.
Mi smo u 14. tjednu i super smo, nikakvih simptoma, problema i tako…
Sortiraj odgovore
Najstariji