Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Siječanj 2018. 11:51

Bok cure, neznam dal me se tko sjeća, bila sam tu prije par godina..
    Imala sam 3 spontana u zadnjih godinu i po, sad uzimam klomifen i utrogestan i u petak radim test.
    Od mogucih simptoma često probadanje nisko dolje, bol u donjem dijelu ledja, povremeno me bole sise i imam povišenu temp 37.0
    Nadam se da sve koje iščekujemo plus uskoro idemo s ove teme.
    Luky, sjećam te se i presretna sam zbog tebe! 

• Lolypop
    03. Siječanj 2018. 12:38

Cure nakon vise od godine ciljanih odnosa bezuspjesnih odrađene pretrage, spermio super, brisevi hormoni i potvrđene ovulacije ultrazvukom sve ok ali bebe nigdje..:(...dalje se preporučuje Hsg dali je itko radio ? Ako hsg bude ok šalju dalje na inseminaciju...:/ 

DeeSB
    03. Siječanj 2018. 12:57

Lolypop

Cure nakon vise od godine ciljanih odnosa bezuspjesnih odrađene pretrage, spermio super, brisevi hormoni i potvrđene ovulacije ultrazvukom sve ok ali bebe nigdje..:(…dalje se preporučuje Hsg dali je itko radio ? Ako hsg bude ok šalju dalje na inseminaciju…:/

Ja sam prije 2 tj isla na HSG...i super je proslo. Nisam nista osjetila osim laganog pritiska kad napusu balon...kao kad imas mengu. Kod mene je bilo prohodno, pa ne znam kako boli ako nije...
    Vjerujem da ce vam nakon HSG-a upaliti ako svi ostali nalazi ok. Nas muci spermiogram, nepotpuna likvefakcija i smanjena vitalnost spermija...tako da budemo kroz koji dan vidjeli jel uspjelo 🤔

L 💛

• Lolypop
    03. Siječanj 2018. 15:03

Neznam sto bi rekla....nema pravila, ja sam bila uvjerena da je neki problem i da ima razloga Zasto ne uspjeva ali eto...zelim ti sreću...uzima li partner neke tablete a i taj spermiogram moze varirati...

• Lolypop
    03. Siječanj 2018. 15:04

Hvala malo si me odabirala svasta čitam o tom hsg :/

• Lolypop
    03. Siječanj 2018. 15:04

Ohrabrila*hocu reci

Jane_Doe
    03. Siječanj 2018. 15:07

sana1205

Jane_Doe

sana1205

Drage moje , nova sam ovdje, ali već nekoliko dana čitam forume na klokanici.
    Muz i ja ovaj mjesec smo prvi put radili na bebi, odnose smo imali 3 dana i 2 dana prije ovulacije.
    Odmah nakon ovulacije primjetila sam neke simptome ili razlike naspram prijašnjih ciklusa. Naime, grudi tj bradavice su me odmah nakon ovulacije počele boljeti, grudi od pazuha prema središtu, lagani grčevi u maternici prisutni su svaki dan, ali drugačiji nego u pms-u, bol u donjem dijelu leđa, bol u zdjelici i kukovima, tjelesna temperatura mi je svaki dan već 12 dana od 37 do 37, 5 C. Imam lagane mučnine u popodnevnim i većernjim satima ( ali ne svaki dan). Lagani naleti vrućine su prisutni, 2 noći sam imala drhtavicu, pa sam se onda dobro preznojila, nesanica. Danas, nakon odnosa, tj brisanja sam primjetila na papiru malo smeđkastog iscjetka, kasnije više ne. Mengu trebam dobiti za 2 dana, radila sam prije 2 dana test ( znači 4 dana prije slijedeće menstruacije) i bio je negativan. Brzo se uspuham pri penjanju uz stepenice i povremeno su mi prisutne lagane vrtoglavice. Šta mislite ? Hvala.

Sve to moze biti neki znak, a i ne mora..
    Ja sam naucila da od kad radimo na bebi imam sve moguce simptome a nema trudnoce.. Psiha igra veliku ulogu, a moguce je da je bilo rano za test 😉 drzim fige!

Hvala, istina da psiha radi svoje. Nadam se plusiću. Koliko dugo radite na bebi?

Mi vec imamo curicu od skoro 3 godine, a u 8. Mj sam zavrsila na kiretazi. Missed ab u 7 tt.. Ovo nam je 3 mj da radimo na bebi, a prva 2 puta nam je uspjelo iz prve. Moram bit iskrena prema sebi i reci da nemam  neke  posebne simptome za prijaviti, M treba stici 9.1. Pa cekamo 😉

Nadam se sa ce kod tebe biti plus, zvuci obecavajuce 😘

DeeSB
    03. Siječanj 2018. 16:47

Lolypop

Neznam sto bi rekla….nema pravila, ja sam bila uvjerena da je neki problem i da ima razloga Zasto ne uspjeva ali eto…zelim ti sreću…uzima li partner neke tablete a i taj spermiogram moze varirati…

Hvala...i ja tebi zelim srecu i da vam sto prije ugledatr plusic. Ne uzima jos nikakve tablete, mora ga ponoviti jer je prosli bio radio 2 mj. nakon operacije na mjehuru pa doktorica kaze da je mozda i od toga...sad cekam vjesticu, ako dodje onda ce ici ponoviti da vidimo sta i kako dalje...(vjerovatno inseminacija).
    A sto se tice HSG, ja sam isto bila sva izvan sebe a na kraju super proslo. Stavila mi doktorica neki gel i nista nisam osjetila...jos sam se uplasila da nesto nije u redu jer me ne boli heheheh
    Ps. radila sam privatno u poliklinici jer kod nas u bolnici to ne rade.

L 💛

darliv
    03. Siječanj 2018. 21:18

Mono, Luki, sto mislite o nalazu hormona? Vidim da su svi u intervalima, no ne razumijem se pa ne znam igra li neka vrijednost ulogu bez obzira na to sto je kao u ref. vrijednostima?
    U petak idem ponoviti bris pa cu dati ginicu da pogleda.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    03. Siječanj 2018. 21:20

darliv

Mono, Luki, sto mislite o nalazu hormona? Vidim da su svi u intervalima, no ne razumijem se pa ne znam igra li neka vrijednost ulogu bez obzira na to sto je kao u ref. vrijednostima?
    U petak idem ponoviti bris pa cu dati ginicu da pogleda..

Mozda da i ubacim fotke, ha 😂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.