Cure sretno svima a pogotovo nama kojima su plodni dani bas sada 🤣🤣
Hvala lepo,takodje,ja sam u plodnim danima bas,bas...

url=https://lilypie.com]
Bok, evo i mene nakon dužeg vremena, čitam Vas ali nisam stigla pisat. Čestitke svim novim trudnicama, a trudilicama puno uspjeha i + u Novoj… Evo meni kasni 4 dana, jutros radila test i negativan ko kuća (one step). Ovo mi je danas 30.-ti dan ciklusa ( inače traje 26. dana). Već par dana imam grčeve povremene kao da ću dobit M ali za sad ništa, grudi klasika bolne i lagano natečene. Možda je kasnije bila O pa je još rano za test ili? Zbunjena sam i nestrpljiva… :/ Pozz
Moguce da je kasnije bila. Pricekaj jos koji dan pa ponovi test. Drzim fige da je to to, i da ti bude lijepi ulazak u novu godinu 🤗
Sve curke koje su u plodnim danima, sretno!! 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ivcy,
Pa nisam bas nesto najbolje.
Jucer sam na hitnu isla jer sam prekjucer i jucer imala cijeli dan bolove u donjem dijelu ledja…sve je ok, zatvorena jesam…
Medjutim od jucer su mi pocele cesce bh, dns sam ih bas imala dosta, nisu bolne ali su nelagodne…nadam se da je sve to normalno…ne znam..
Da te utjesim, ja sam ih u prvoj T imala isto vec u 25 tt, a pocele su tako da me samo odjednom presjeklo par puta kai otavi trudovi i onda su krenule bh.. Receno mi je da je normalno i bilo je sve ok na kraju. Rodila na termin 😉
Tnx,
Nadam se da je i to kod mene normalno.
Jucer su mi stalno bile, cak navecer svakih par minuta...

Drage trudilice, zelim vam veselu, zdravu i plodniju godinu od svoje prethodnice, zadovoljite se sitnicama, ne zamarajte tracevima...gustajte svaki dan uz one koje ste izabrali, ne dopustite da vrijeme zgazi njeznost, suosjecanje, mazenje...ne podilazite materijalnom...budite svoje 😘😘😘😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Drage moje trudnice,trudilice svima vam želim uspješnu i sretnu novu 2018godinu.Evo meni za 6 dana prvi pregled...ajme kako sam nestrpljiva....nekome je isto brzo prvi pregled ali nemogu se sjetit kome?!?!?jeli mini ili ami?!?!
Ivcy,
Pa nisam bas nesto najbolje.
Jucer sam na hitnu isla jer sam prekjucer i jucer imala cijeli dan bolove u donjem dijelu ledja…sve je ok, zatvorena jesam…
Medjutim od jucer su mi pocele cesce bh, dns sam ih bas imala dosta, nisu bolne ali su nelagodne…nadam se da je sve to normalno…ne znam..
Draga, ja sam ti imala te bh od 24. tjedna sve do induciranog, htjeli su mi dati normabel+mirovanje,ali sam uzela magnezij i sto vise sam odmarala na lijevom boku. <3 <3

14.06.2014. L ♥
Ivcy, zelim da ti drugi porod prođe u najboljem redu kada bude jednog dana. <3 <3
Kako ti maleni spava, je li se uspijes sto odmoriti? :*

14.06.2014. L ♥
Ivcy, zelim da ti drugi porod prođe u najboljem redu kada bude jednog dana. <3 <3
Kako ti maleni spava, je li se uspijes sto odmoriti? :*
Hvala ti!
Da pokucam on je dtvarno super, zaspe oko 22h i spava do 9/9:30 tako otprilike. Prespava cijelu noc i tako je poceo sa 2mjeseca odmah jer me patronazna savjetovala da ga danju budim a noc pustim da spava kako nebi zamjenio dan za noc i tako sam radila i uhvatio je taj neki ritam. Sad ga ti zubici muce ali sam mu kupila calgel i za sad mu pomaze, namazem mu navecer i spava mirno. Sisali smo ga vec 2 puta..
Jooj steta sto nemam tvoj broj pa bi ti poslala sliku dok je bio malen skroz hehe cupav da vidis samo. Rodjen je s puuuno kosice!

Cure ovih dana su mi plodni, O po kalendaru za dva dana... dali svaki mjesec trebaju biti prisutni simptomi da bih znala da sam imala O, inace me cim pocnu plodni osjecam natecene grudi, a ovaj put nista, dali to znaci da ce preskociti ovaj mjesec ili nije nuzno da budu uvijek isti simptomi? Na dan O me bas dole probada tako da ne znam dali ce toga biti za dva dana.
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Drage moje , nova sam ovdje, ali već nekoliko dana čitam forume na klokanici.
Muz i ja ovaj mjesec smo prvi put radili na bebi, odnose smo imali 3 dana i 2 dana prije ovulacije.
Odmah nakon ovulacije primjetila sam neke simptome ili razlike naspram prijašnjih ciklusa. Naime, grudi tj bradavice su me odmah nakon ovulacije počele boljeti, grudi od pazuha prema središtu, lagani grčevi u maternici prisutni su svaki dan, ali drugačiji nego u pms-u, bol u donjem dijelu leđa, bol u zdjelici i kukovima, tjelesna temperatura mi je svaki dan već 12 dana od 37 do 37, 5 C. Imam lagane mučnine u popodnevnim i većernjim satima ( ali ne svaki dan). Lagani naleti vrućine su prisutni, 2 noći sam imala drhtavicu, pa sam se onda dobro preznojila, nesanica. Danas, nakon odnosa, tj brisanja sam primjetila na papiru malo smeđkastog iscjetka, kasnije više ne. Mengu trebam dobiti za 2 dana, radila sam prije 2 dana test ( znači 4 dana prije slijedeće menstruacije) i bio je negativan. Brzo se uspuham pri penjanju uz stepenice i povremeno su mi prisutne lagane vrtoglavice. Šta mislite ? Hvala.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji