Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Siječanj 2018. 10:08

Ivcy, zelim da ti drugi porod prođe u najboljem redu kada bude jednog dana.  <3 <3  
    Kako ti maleni spava, je li se uspijes sto odmoriti? :*

14.06.2014. L ♥

Ivcy1306
    02. Siječanj 2018. 15:06

LuKi5

Ivcy, zelim da ti drugi porod prođe u najboljem redu kada bude jednog dana. &lt;3 &lt;3
    Kako ti maleni spava, je li se uspijes sto odmoriti? :*

Hvala ti! 
    Da pokucam on je dtvarno super, zaspe oko 22h i spava do 9/9:30 tako otprilike. Prespava cijelu noc i tako je poceo sa 2mjeseca odmah jer me patronazna savjetovala da ga danju budim a noc pustim da spava kako nebi zamjenio dan za noc i tako sam radila i uhvatio je taj neki ritam. Sad ga ti zubici muce ali sam mu kupila calgel i za sad mu pomaze, namazem mu navecer i spava mirno. Sisali smo ga vec 2 puta.. 
    Jooj steta sto nemam tvoj broj pa bi ti poslala sliku dok je bio malen skroz hehe cupav da vidis samo. Rodjen je s puuuno kosice!

MaybeBaby 😘
    02. Siječanj 2018. 17:50

Cure ovih dana su mi plodni, O po kalendaru za dva dana... dali svaki mjesec trebaju biti prisutni simptomi da bih znala da sam imala O, inace me cim pocnu plodni osjecam natecene grudi, a ovaj put nista, dali to znaci da ce preskociti ovaj mjesec ili nije nuzno da budu uvijek isti simptomi? Na dan O me bas dole probada tako da ne znam dali ce toga biti za dva dana. 

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• sana1205
    02. Siječanj 2018. 18:08

Drage moje , nova sam ovdje, ali već nekoliko dana čitam forume na klokanici.
    Muz i ja ovaj mjesec smo prvi put radili na bebi, odnose smo imali 3 dana i 2 dana prije ovulacije.
    Odmah nakon ovulacije primjetila sam neke simptome ili razlike naspram prijašnjih ciklusa. Naime, grudi tj bradavice su me odmah nakon ovulacije počele boljeti, grudi od pazuha prema središtu, lagani grčevi u maternici prisutni su svaki dan, ali drugačiji nego u pms-u, bol u donjem dijelu leđa, bol u zdjelici i kukovima, tjelesna temperatura mi je svaki dan već 12 dana od 37 do 37, 5 C. Imam lagane mučnine u popodnevnim i većernjim satima ( ali ne svaki dan). Lagani naleti vrućine su prisutni, 2 noći sam imala drhtavicu, pa sam se onda dobro preznojila, nesanica. Danas, nakon odnosa, tj brisanja sam primjetila na papiru malo smeđkastog iscjetka, kasnije više ne. Mengu trebam dobiti za 2 dana, radila sam prije 2 dana test ( znači 4 dana prije slijedeće menstruacije) i bio je negativan. Brzo se uspuham pri penjanju uz stepenice i povremeno su mi prisutne lagane vrtoglavice. Šta mislite ? Hvala.

Jane_Doe
    02. Siječanj 2018. 20:02

Di ste cure? Koja neocekuje ovaj tjedan? 😊

Jane_Doe
    02. Siječanj 2018. 20:05

sana1205

Muz i ja ovaj mjesec smo prvi put radili na bebi, odnose smo imali 3 dana i 2 dana prije ovulacije.
    Odmah nakon ovulacije primjetila sam neke simptome ili razlike naspram prijašnjih ciklusa. Naime, grudi tj bradavice su me odmah nakon ovulacije počele boljeti, grudi od pazuha prema središtu, lagani grčevi u maternici prisutni su svaki dan, ali drugačiji nego u pms-u, bol u donjem dijelu leđa, bol u zdjelici i kukovima, tjelesna temperatura mi je svaki dan već 12 dana od 37 do 37, 5 C. Imam lagane mučnine u popodnevnim i većernjim satima ( ali ne svaki dan). Lagani naleti vrućine su prisutni, 2 noći sam imala drhtavicu, pa sam se onda dobro preznojila, nesanica. Danas, nakon odnosa, tj brisanja sam primjetila na papiru malo smeđkastog iscjetka, kasnije više ne. Mengu trebam dobiti za 2 dana, radila sam prije 2 dana test ( znači 4 dana prije slijedeće menstruacije) i bio je negativan. Brzo se uspuham pri penjanju uz stepenice i povremeno su mi prisutne lagane vrtoglavice. Šta mislite ? Hvala.

Sve to moze biti neki znak, a i ne mora.. 
    Ja sam naucila da od kad radimo na bebi imam sve moguce simptome a nema trudnoce.. Psiha igra veliku ulogu, a moguce je da je bilo rano za test 😉 drzim fige! 

• sana1205
    02. Siječanj 2018. 20:33

Jane_Doe

sana1205

Sve to moze biti neki znak, a i ne mora..
    Ja sam naucila da od kad radimo na bebi imam sve moguce simptome a nema trudnoce.. Psiha igra veliku ulogu, a moguce je da je bilo rano za test 😉 drzim fige!

Hvala, istina da psiha radi svoje. Nadam se plusiću. Koliko dugo radite na bebi?

mono1111
    02. Siječanj 2018. 21:54

Luki,
    Jucer mi je bilo bolje, i sad opet bh....pijem dva magnezija dnevno...i normabel po potrebi...
    Samo me strah da me nece otvoriti, tj.da mi nece skratiti cerviks, neka ja njih imam do poroda, ne smetaju mi toliko, nisu bolne, ali da me ne otvore...

Tinchyca
    03. Siječanj 2018. 10:51

sana1205

Ja sam imala identične simptome kad sam ostala trudna i znala sam i prije nego mi je M kasnila da sam trudna imala sam taj osjećaj. S tim da je meni na dan očekivane M stiglo krvarenje i mislila sam da ništa od svega ali je trajalo samo jedan dan i znala sam odma da sam trudna. Neki testovi tipa clearblue mogu i par dana prije izostanka pokazat trudnoću. Ali najsigurnije ti je napravit ga na dan kad očekuješ ili poslije. Držim fige da su trudnički simptomi ;)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• sana1205
    03. Siječanj 2018. 11:34

I ja se nadam, tem cjelo jutro37.3 C. Iscjetka više nema, osjećam se umorno i kao sa druge planete. Dragi mi je jutros rekao da sam sva izobličena i da je siguran da sam trudna ;) . Nadam se samo da menga neće krenuti. povremeno imam grčeve u trbuhu, ali ne kao kada trebam dobiti, već kao nekakvo štipkanje i blicanje, usudila bih se reći ugodni grčevi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.