ja ovuliram, ili sam preko noci ovulirala. inace imam dosta bolne O ali sinoc me toliko bolilo da sam se bas uplasila, cak sam i lekadol popila jer nisam vise mogla.
bez obzira na to uspjeli smo pokrit, ali mi je sad krivo zbog tog lekadola..
bas me bolilo da nisam mogla funkcionirat nikako..
nadam se da češ uspjeti ovaj mjesec….odbrojavamo s tobom.ja sam 10.01 na prvom ultrazvuku i jedva čekam da vidim šta gin.kaže…nadam se da če sve biti u redu.joj šta su me jučer cicke stezale,a danas stomak i blaga mučnnina..al ona je srećom brzo prestala.
hvala ti :)
ma bit ce sve ok.. samo pozitivno :) a mucnina ti je dobar znak
Grizli,
Garantiram ti da Rebro laze, hahah, i meni su rekli da se ceka kariogram par tjedana, to je laz…jos sam u grupi sa curama, sa puno njih koje su radile kariogram, sve su na Rebru cekale nalaze 3 mjeseca…
Lukiiiii,
Pa puno puta sam te se sjetila, i Ivcy je pitala za tebe cesto….bas mi je drago da si se opet vratila….
Cestitkeeeeeee, jupiii ! Jeste bas planirali??
Jojjj..tebe opet prate sve te komplicirane stvari i stanja ali sigurna sam da ce sve biti ok !
U mom potpisu vidis novosti, napokon kod mene !
Uzivajjjjj i tipkamo se !
Suza,
Divnaaa je
Draga mono, ne mogu ti ni opisati koliko si me razveselila. Cestitam ti od srca <3 <3 Je li znas spol ili se bebica skriva? :*
Ovo je bilo planski/neplanski, tesko za opisati, muz je iz mjeseca u mjesec navijao da menga nece doci, a ja sam bila skepticna i ni sama nisam znala, znas da mi je zelja bila jos jedno dijete ali me s druge strane bilo strah radi ovih tableta sto moram piti, a i ishoda. Imala sam dosta dugacak period nakon prestanka uzimanja kontracepcijskih svojih uobicajnih svakakvih ciklusa, mjesec dana krvarenja, pa nakon petnaest dana bez krvarenja 20 dana krvarenja i tako u krug i eto potrefile se zadnje dvije menge po skolski 27,28 dana i ta druga je bila dobitna. :)
Kako je Ivcy, je li se javljala sto u skorije vrijeme?
Kako se ti osjecas? Jesi li imala mucnine? :)
14.06.2014. L ♥
ja ovuliram, ili sam preko noci ovulirala. inace imam dosta bolne O ali sinoc me toliko bolilo da sam se bas uplasila, cak sam i lekadol popila jer nisam vise mogla.
bez obzira na to uspjeli smo pokrit, ali mi je sad krivo zbog tog lekadola..
bas me bolilo da nisam mogla funkcionirat nikako..
I meni je ova zadnja O bila bas jako bolna, al uspjesna 😁 Drzim fige da ste uspjeli 🤗
ma znas sta, necu se nadati ali mogu ti rec da sam si ful pozitivna i dobre volje.. nekako kao da znam da je uspjelo pa si mozda i privucem hahahahah
a jucer me mala zagrli i kaze da bi htjela jednu sestru..mislim si da mogu i dvije bi ti rodila sad odmah
Ajoj vjerujem..samo ti pozitivno misli i tako ce biti 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo cure da se i ja javim, stigli moji nalazi, hvala dragom bogu uredni nema vise ni bakterije ni upale. Dogodio mi se mali tracak nade jer mi je M kasnila 4 dana (neznam ni sama kako sam izdrzala da ne kupim test) iako sam se sama sa sobom svađala da jesam i nisam trudna (jer nuspojava kreme dalacin je izostanak M) nekako sam znala da ipak nista od moje srece i naravno M stigla danas sa tako strasnom boli da ni tablete ne pomazu... ali dobro sto je tu je idemo dalje u nove pobjede, krajem 1 mj idem vaditi hormone, muz ce iduci tj napraviti svoje pretrage pa cemo vidjeti sto dalje.. Svim curama ako sam nekoga izostavila u cestitkama prije jos jednom cestitam na njihovim srecicma i da sve prođe u najboljem redu 😊😊
Par dana nisam pratila forum i sa malim zakasnjenjem svima zelim sve najbolje, puno zdravlja, ljubavi i veselja!!!
Svim curama od srca cestitam na plusicima,
a ostalima zelim da nova zapocne sa lijepim vijestima! <3
Jane Doe drzim fige da ste pokrili - i da ce se malenoj ispuniti zelja!
Babylove zao mi je radi M - super sto su ti nalazi dobri i neka ostali budu takvi i uskoro ce i tvoj plus ;)
Lukii,
Hvalaaaaa ❤, curica je :), i kod mene se sve zakompliciralo na kraju..nakon 3 spontana / 4 kiretaze napravile su mi se priraslice nana maternici, cijela je bila sljepljena, M nisam imala normalnu skoro godinu dana, obavila 3 histeroskopije - privatno i dalje mi je jedno usce jajovoda blokirano pa je predlozen IVF..u uspio je :)
Pa relativno se ok osjecam..nisam imala mucnine, tj.jesam ali samo tjedan dana oko 7/8 tt, krvarila sam u pocetku od samog pocetka pa do 10 tt, i to svakih par dana, i to bas svjeza krv bi krenula onda bi se smedji iscjedak vukao par dana, pa bi stao i sve ispocetka..ludila sam doma, bila u neopisivom strahu...sad sam svakako puno bolje !
Znam da si pisala da zelis jos jednu bebu, ali radi kompliciranog stanja tada to nije ni bilo preporucljivo...drago mi je da se spontano desila ova T i zelim da ti je sve do kraja skolski i da protekne u najboljem redu, i hoce sigurno !!!!
Ivcy rijetko kad ovdje pise...cujemo se s vremena na vrijeme porukom, bas cu joj poslati poruku sad da si se javila..bas je cesto pitala jesi se javljala...sigurno ce ti se javiti ovdje..ona je dobro, njezin malecki isto raste..vise ce ti sama napisati :)
Grizli,
Mislim da nema smisla ici vaditi privatno, to su bas veliki novci..jako puno kosta a za tih cca mjesec dana prije sto ces i dobiti nalaze i termin..mislim da radje trazis uputnicu i s tom uputnicom fino u Klaicevu...
Sigurno je pouzdano i privatno, ali nisam sigurna da to Podobnik radi. Genos sigurno radi...iako trebas se raspitati, znam da samo jedna privatna ustanova u Zg radi kariograme...ali sigurno vam je to par tisuca kn za vas dvoje...
Lukii,
Hvalaaaaa ❤, curica je :), i kod mene se sve zakompliciralo na kraju..nakon 3 spontana / 4 kiretaze napravile su mi se priraslice nana maternici, cijela je bila sljepljena, M nisam imala normalnu skoro godinu dana, obavila 3 histeroskopije - privatno i dalje mi je jedno usce jajovoda blokirano pa je predlozen IVF..u uspio je :)
Pa relativno se ok osjecam..nisam imala mucnine, tj.jesam ali samo tjedan dana oko 7/8 tt, krvarila sam u pocetku od samog pocetka pa do 10 tt, i to svakih par dana, i to bas svjeza krv bi krenula onda bi se smedji iscjedak vukao par dana, pa bi stao i sve ispocetka..ludila sam doma, bila u neopisivom strahu…sad sam svakako puno bolje !
Znam da si pisala da zelis jos jednu bebu, ali radi kompliciranog stanja tada to nije ni bilo preporucljivo…drago mi je da se spontano desila ova T i zelim da ti je sve do kraja skolski i da protekne u najboljem redu, i hoce sigurno !!!!
Ivcy rijetko kad ovdje pise…cujemo se s vremena na vrijeme porukom, bas cu joj poslati poruku sad da si se javila..bas je cesto pitala jesi se javljala…sigurno ce ti se javiti ovdje..ona je dobro, njezin malecki isto raste..vise ce ti sama napisati :)
Draga moja, tako mi je zao da si kroz sve to morala prolaziti, posebno mi je tesko citati za spontane...Cestitam na curici <3 <3 I mama i curka su hrabre lavice koje ce se izboriti da sve nadalje bude kako treba :* :* :* Mene je jedino u prvoj trudnoci spasavalo da ne prosvikam skroz bio L koji je udarao junacki dan-noc ali svakakvi scenariji u glavi. Drzi se nije ti nimalo lako :* :* :*
Meni je od samog pocetka trudnoce to smeckarenje zato sam mislila da cu dobiti mengu i odugovlacila sam test, jednom mi je bio sitan trag svjeze krvi i nakon toga nastavak smeckarenja, znaju me uhvatiti kao menstrualni grcevi, dosta neugodno, jos sam nekako potpuno nesvjesna trudnoce, mucnine su mi podsjetnik ali jos sam nit na nebu nit na zemlji...Najvise me strah ovih tableta za tlak i srce, jedino kad ih se smije uzimati u trudnoci je kada je rizik veci od eventualnih djelovanja na bebu, a ne smijem ih prestat uzimat nikako,sad pogotovo posto mi srce divlja.
Bas bi volila Ivcy cuti(citati). Ovdje na klokanici vise nema drustvene mreze? Bas su puno toga izmjenjali.
14.06.2014. L ♥
Lukiiiiiiiii zeno, cestitke od srca!!! Javila mi mono da si trudna i da si se javila. Morala sam odmah na klokanicu a ovaj mali evo skace po meni.. necu pitat ksko si, sve sam procitala al cu ti reci da si zena zmaj.. ljubi mi L.
Moj mis ce jos malo godinu i 2mjeseca, prohodao je prije rockasa, ima mi oko 11kila trenutno i 84cm duzine.. uglavnom je dobra bebica ali ga muce zubici, trenutno imamo 3 i to gore jedinice i jednu dvojku. Dolje nam jos nisu izbili.. i tako uglavnom.
Evo ja krecem u nove pobede,6 dan novog ciklusa...prethodna sam dva puta ostala trudna u Januaru,valjda ce biti i treca sreca
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji